Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 01 Kwi 2007 19:46 Temat postu: Akcja. |
|
|
Witam!
Wraz z Dragonem prowadzimy akcję pt. " Zawiesić księgę gości " .
Ponieważ z tego , co usłyszałam od was na PW , mam wnioski, że chcecie aby ją zawieszono.
Dragon zdradzi wam pozostałe szczegóły.
A oto lista tych , którzy odpowiedzieli mi na PW tak:
Mycha
Dizel
Kretes245
Bartek
i chyba Kondi.
tym co nie wysłałam PW , a mówią : tak, trzeba zawiesić księgę gości, przynajmniej na jakiś czas " proszę się tu wpisywać. _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 01 Kwi 2007 19:53 Temat postu: |
|
|
Najlepiej żeby Szanowny Szalony Kapelusznik nie zapraszał tych spamerów z księgi Kretesa na Forum! bo to są Wandale
Nawet wymyśliłem wiersz!
Nie lubimy takich wcale!
Nazywają się wandale!
Ciągle plują niszczą spamują
Bazgrą , palą dewastują!
A to do spamerów
Więc cię barzo każdy prosi
żebyś wstydu nie przynosił
szanuj to co dobre jest
Bo jest wspólne! Twoje też!
PS: Myślę że Kasa przeczytając ten wiersz zastanowi się nad swoimi czynami _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 01 Kwi 2007 20:09 Temat postu: |
|
|
A ja proszę Sz.K żeby nie zamykał księgi gości
Jeżeli wam tak przeszkadza wandalizm to nawet ja mogę ją czyścić, ale proszę nie zamykajcie( mam do niej olbrzymi sentyment ) |
|
Powrót do góry |
|
|
Shochuu Działacz Podziemia
|
Wysłany: 01 Kwi 2007 20:12 Temat postu: |
|
|
Bambosz napisał: | A ja proszę Sz.K żeby nie zamykał księgi gości
Jeżeli wam tak przeszkadza wandalizm to nawet ja mogę ją czyścić, ale proszę nie zamykajcie( mam do niej olbrzymi sentyment ) |
ja się zgadzam z Bamboszem, do księgi gości nmie tylko wpisują się wandale ale i też ffani RReksia!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 01 Kwi 2007 20:31 Temat postu: |
|
|
Przepraszam , ale wam by było miło gdyby ktoś regularnie obrzucał was przeklęstwami? _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 11:14 Temat postu: |
|
|
squiti napisał: | Przepraszam , ale wam by było miło gdyby ktoś regularnie obrzucał was przeklęstwami? |
ale ja nie widzę(bo częsato zaglądam)żeby tam kogoś obrzucał przeklęństwami.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 13:13 Temat postu: |
|
|
Musiały być usunięte niektóre wpisy. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 13:16 Temat postu: Re: Akcja. |
|
|
squiti napisał: | Witam!
Wraz z Dragonem prowadzimy akcję pt. " Zawiesić księgę gości " .
Ponieważ z tego , co usłyszałam od was na PW , mam wnioski, że chcecie aby ją zawieszono.
Dragon zdradzi wam pozostałe szczegóły.
A oto lista tych , którzy odpowiedzieli mi na PW tak:
Mycha
Dizel
Kretes245
Bartek
i chyba Kondi.
tym co nie wysłałam PW , a mówią : tak, trzeba zawiesić księgę gości, przynajmniej na jakiś czas " proszę się tu wpisywać. |
Jestem za. |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 13:29 Temat postu: |
|
|
Księga gości zostanie zmodyfikowana. Tzn... będzie moderowana... robisz wpis i on trafai do mnie, jeśli go zatwierdzę, trafia do księgi. Zatwierdzenia będę robił co jakiś czas. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 15:02 Temat postu: |
|
|
mar napisał: | Bambosz napisał: | A ja proszę Sz.K żeby nie zamykał księgi gości
ja się zgadzam z Bamboszem, do księgi gości nmie tylko wpisują się wandale ale i też ffani RReksia!! |
Mar! Przecież fani reksia to na forum się mogą rejerstrowac.....
Ale oczywiście nie spamerzy _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 15:09 Temat postu: |
|
|
Popieram.
Szalony Kapelusznik napisał: | Księga gości zostanie zmodyfikowana. Tzn... będzie moderowana... robisz wpis i on trafai do mnie, jeśli go zatwierdzę, trafia do księgi. Zatwierdzenia będę robił co jakiś czas. | To będziemy musieli czekać niestety, taka księga będzie bez sensu. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 20:28 Temat postu: |
|
|
Dizel napisał: | mar napisał: | Bambosz napisał: | A ja proszę Sz.K żeby nie zamykał księgi gości
Mar! Przecież fani reksia to na forum się mogą rejerstrowac.....
Ale oczywiście nie spamerzy |
A jeżeli ktoś nie chce/nie może się zarejestrowac na forum?? Może ktoś che się tylko wpisac??Ja kiedyś nie chciałem się rejestrowac na forum, wolałem pisac w księdze gości...Przecież nie możesz zmuszac kogoś żeby się zarejestrował.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 02 Kwi 2007 20:34 Temat postu: |
|
|
Ja napisałam zawiesić , a nie zamknąć. _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 03 Kwi 2007 10:08 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | Księga gości zostanie zmodyfikowana. Tzn... będzie moderowana... robisz wpis i on trafai do mnie, jeśli go zatwierdzę, trafia do księgi. Zatwierdzenia będę robił co jakiś czas. |
Uważam,że to najlepsze rozwiązanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|