Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 12 Maj 2007 20:50 Temat postu: Nextgen |
|
|
Tu mówimy o nowej generacji
Wiecie co jak mi rodzice pozwolą to kupie play3 bo chce sprubować gry sonic the hegdodog |
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 12 Maj 2007 20:50 Temat postu: |
|
|
Ja mam telewizję nowej generacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kretes245 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 12 Maj 2007 20:59 Temat postu: |
|
|
Ja niedługo chyba kupię sobie konsolę Xbox x360 _________________
Piszę poprawnie po polsku
Wróciłem
Pozdro dla Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:00 Temat postu: |
|
|
A jak się przeprowadze dostanę niemiecka wersję playstation 2 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:13 Temat postu: |
|
|
Właśnie przed chwilą pytałem się rodziców i powiedzieli, że raczej dostanę Xboxa ale wtedy nie mogę miec ulepszonego komputera. Ale wtedy se Sm3 kupię na Xboxa. Ale niestety będę miał go dopiero w lipcu lub sierpniu bo muszę na niego zarobic jakoś. W końcu to 1500zł _________________
Wróciłem
Pozdro dla Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:19 Temat postu: |
|
|
Ja tam wolę zwyczajneggo kompa. Poserfujesz, popracjusz i pograsz. A i gry tańsze _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:27 Temat postu: |
|
|
Też wolę kompa. Jest niezastąpiony. Internet i wszystkie gry a na konsole tylko częśc gier. Ale za to gry na konsole mają lepszą grafikę i zazwyczaj są lepsze. Gry na komputer są tańsze ale trzeba również wrząśc pod uwagę jakośc. Konsole są tylko do gier i dlatego gry są trochę lepsze a kompy nie tylko do gier ale również do różnych programów i internetu. _________________
Wróciłem
Pozdro dla Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:31 Temat postu: |
|
|
Michcio napisał: | Ja tam wolę zwyczajneggo kompa. Poserfujesz, popracjusz i pograsz. A i gry tańsze |
i pieniądze na nowy sprzęt wydasz
internet - X360 ma taką opcję + XLive Gold - rewelacja
popracujesz - to i slaby komp uciągnie
pograsz - tu nie ma co równać z X360
gry tansze - flash napędu i możesz grać na "kopiach zapasowych"
sam postawilem na X360 ktorego będe miał w czerwcu/lipcu wtedy komp bedzie slużył już tylko do neta i ssania nowych gierek
i taka moja opinia na temat NextGenów
Kretesie245 - skoro o SM3 mowa musze przyznać że całkiem fajny film, zassałem tydzień temu, ale z braku czasu obejrzałem dopiero dzisiaj _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
MATEUSZSZ Bywalec Nory
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:31 Temat postu: |
|
|
ja też uważam że komp jest best ale sonic the hedgodog jest tylko na playa3 i
xbox 360 |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:33 Temat postu: |
|
|
Kretes245 napisał: | Też wolę kompa. Jest niezastąpiony. Internet i wszystkie gry a na konsole tylko częśc gier. Ale za to gry na konsole mają lepszą grafikę i zazwyczaj są lepsze. Gry na komputer są tańsze ale trzeba również wrząśc pod uwagę jakośc. Konsole są tylko do gier i dlatego gry są trochę lepsze a kompy nie tylko do gier ale również do różnych programów i internetu. |
na konsole wychodzi o wiele więcej gier _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:39 Temat postu: |
|
|
Ja tez wolę kompa pograsz se. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 12 Maj 2007 21:50 Temat postu: |
|
|
Bambosz napisał: | Kretes245 napisał: | Też wolę kompa. Jest niezastąpiony. Internet i wszystkie gry a na konsole tylko częśc gier. Ale za to gry na konsole mają lepszą grafikę i zazwyczaj są lepsze. Gry na komputer są tańsze ale trzeba również wrząśc pod uwagę jakośc. Konsole są tylko do gier i dlatego gry są trochę lepsze a kompy nie tylko do gier ale również do różnych programów i internetu. |
na konsole wychodzi o wiele więcej gier |
Teraz tak ale jeśli licząc wszystkie lata od stworzenia konsol to na kompa więcej gier jest. Te jakieś gazetkowe i te mało znanych firm nie są dawane na konsole. _________________
Wróciłem
Pozdro dla Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 12 Maj 2007 22:00 Temat postu: |
|
|
Kretes245 napisał: | Bambosz napisał: | Kretes245 napisał: | Też wolę kompa. Jest niezastąpiony. Internet i wszystkie gry a na konsole tylko częśc gier. Ale za to gry na konsole mają lepszą grafikę i zazwyczaj są lepsze. Gry na komputer są tańsze ale trzeba również wrząśc pod uwagę jakośc. Konsole są tylko do gier i dlatego gry są trochę lepsze a kompy nie tylko do gier ale również do różnych programów i internetu. |
Teraz tak ale jeśli licząc wszystkie lata od stworzenia konsol to na kompa więcej gier jest. Te jakieś gazetkowe i te mało znanych firm nie są dawane na konsole. |
na kompa więcej jest tylko ldtego że jest dlużej
Należy dodać że nikt ci nie bedzie niszówek robił bo to się nie opłaca, X360 jest o wieeele lepiej wyposażony od PC
ostatnio czytałem arykuł że Gears of war nie będzie na PC, bo najszybszy Pc na świecie nie zaanimuje nawet menu _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 12 Maj 2007 22:08 Temat postu: |
|
|
Bambosz napisał: | Kretes245 napisał: | Bambosz napisał: | Kretes245 napisał: | Też wolę kompa. Jest niezastąpiony. Internet i wszystkie gry a na konsole tylko częśc gier. Ale za to gry na konsole mają lepszą grafikę i zazwyczaj są lepsze. Gry na komputer są tańsze ale trzeba również wrząśc pod uwagę jakośc. Konsole są tylko do gier i dlatego gry są trochę lepsze a kompy nie tylko do gier ale również do różnych programów i internetu. |
Teraz tak ale jeśli licząc wszystkie lata od stworzenia konsol to na kompa więcej gier jest. Te jakieś gazetkowe i te mało znanych firm nie są dawane na konsole. |
na kompa więcej jest tylko ldtego że jest dlużej
Należy dodać że nikt ci nie bedzie niszówek robił bo to się nie opłaca, X360 jest o wieeele lepiej wyposażony od PC
ostatnio czytałem arykuł że Gears of war nie będzie na PC, bo najszybszy Pc na świecie nie zaanimuje nawet menu |
. I tych słabych się robic nie opłaca bo to dużo czasu zajmuje a małe będą zyski. Na konsole robią te najlepsze. Jedyna wada konsol to jak ktoś już muwił cena gier. Ale na konsolach chodzi o jakośc gier. Ale z tym Gear of Wars to chyba wątpie jakiś komp typu 10gb ramu i karta grafiki 2gb raczej by odpaliła.
P.S. Sorry za piramidkę. _________________
Wróciłem
Pozdro dla Forum |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Powrót do góry |