Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 24 Kwi 2005 18:53 Temat postu: |
|
|
Aha,to ja ci w tym nie pomoge mozę ktos z AidemMedia nam powiem sam jestem ciekaw i to bardzo. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 25 Kwi 2005 07:46 Temat postu: |
|
|
A kto by niebył ciekaw? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 25 Kwi 2005 13:06 Temat postu: |
|
|
A jakie, konkretnie, jest pytanie? Dlaczego używamy aluzyjnych nazw? _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Mlimli Norman
|
Wysłany: 25 Kwi 2005 13:10 Temat postu: |
|
|
Dzień dobry.
Nie jestem Szalonym Kapelusznikiem ( na szczęście ? ) Ale przypadkowo przeczytałem to co napisał DoDo i Tails i postanowiłem wtracić swoje trzy grosze . . .
Znaczy tak . . . Faktem jest, że w grach z Reksiem pojawiają się różne postacie, wydażenia i sytuacje podobne (!) do różnych postaci, wydażeń i sytuacji z wielu książek, filmów itd. Myślę, że jest to zdecydowanie przemyślane działanie scenarzysty i tych tam innych ( ). A w jakim celu? Wychodzi na to, że dla śmiechu ! Zwróćcie uwagę, że nigdzie nie pojawia się Harry Potter czy inna KONKRETNA postać. Przygody są podobne, owszem ale nie takie same jak w książkach czy filmach na których gry bazują. To nie są postacie ŚCIĄGNIĘTE to są NAWIĄZANIA, ALUZJE, CYTATY i inne takie. No można by pisać jeszcze długo ale mi się już nie chce _________________ Znikam do końca wakacji. . . . . |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 25 Kwi 2005 16:17 Temat postu: |
|
|
Tak Kapeluszniku, dlaczego używacie aluzyjnych nazw? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 25 Kwi 2005 16:20 Temat postu: |
|
|
Myślę, że mogę się podpisać pod odpowiedzią Mlimliego. Aluzje są zabawne. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 25 Kwi 2005 16:21 Temat postu: |
|
|
Wcześniej tego, co Mimli napisał nie przeczytałem _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 13:14 Temat postu: |
|
|
Hehe nie chciało ci się czytać hehe _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 15:33 Temat postu: |
|
|
A jest coś wtym złego? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 15:48 Temat postu: |
|
|
Nie,tylko żę niedługo ide z Kasią na Zebra z Klasą i dlatego tak sie ciesze _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mlimli Norman
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 16:34 Temat postu: |
|
|
DoDo napisał: | A jest coś wtym złego? |
Prawdę powiedziawszy wydaje mi się, że jest w tym coś złego.
To jest forum. Forum " polega na rozmowie i wymianie poglądów, wiedzy itd pomiędzy forumowiczami ". Jeżeli zadajesz pytanie i nie chce ci się czytać odpowiedzi to chyba coś jest nie tak. _________________ Znikam do końca wakacji. . . . . |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 16:37 Temat postu: |
|
|
bo DoDo szkoły nie lubi chodzić :p _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 19:59 Temat postu: |
|
|
DoDo nie przeczytał bo nie uważał na lekcji czytania, albo był tak zmęczony nie lubieniem szkoły, że nie miał siły przeczytać tego co naisał Mlimli |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 26 Kwi 2005 20:02 Temat postu: |
|
|
Albo już nienawidzi szkoły tak bardzo żę będzie się uczył wagarów _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 27 Kwi 2005 14:42 Temat postu: |
|
|
Topku nauczysz mnie wagarów? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
|