Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2007 09:46 Temat postu: |
|
|
a i jeszcze Snape umrze i kochał się w matce Harrego, a Draco M też się chyba ożeni |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 08 Sie 2007 11:38 Temat postu: |
|
|
Tyzyfona napisał: | a i jeszcze Snape umrze i kochał się w matce Harrego, a Draco M też się chyba ożeni |
Draco M się nie ożeni, bo on i cała rodzinka malfoyów nie żyją( przy najmniej tak wynika z tego co wyczytałem)
BTW. książka na stronie, a jeszcze ludzie spekulują o zakończeniu _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2007 13:18 Temat postu: |
|
|
to słyszałam od znajomej która przeczytała po angielsku nie odpowiadam za to co usłyszałam |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 08 Sie 2007 14:25 Temat postu: |
|
|
Tu wszyscy piszą, kto ma deda w HP 7 no to ja też napiszę. Zgredek zostaje zamordowany przez Bellatrix za pomocą noża. Później ginie też Lupin. Jakby co to nie jest wiadomość, którą usłyszałem, tylko czytam HP 7 po Polsku. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2007 17:00 Temat postu: |
|
|
a już jest po Polsku |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2007 17:05 Temat postu: |
|
|
sorry za dwa pod rząd
w sensie że już został przetłumaczony i wydany legalnie |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 08 Sie 2007 18:42 Temat postu: |
|
|
Nie, pirackie tłumaczenia. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 09 Sie 2007 13:37 Temat postu: |
|
|
Noodle Knorr napisał: | Nie, pirackie tłumaczenia. |
Pirackie jak pirackie, ale korzystanie z nich jest całkowicie legalne. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 09 Sie 2007 15:17 Temat postu: |
|
|
Skoro jest tak, jak mówisz, to ogólnie piractwem tego nazwać nie można. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 09 Sie 2007 19:11 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Skoro jest tak, jak mówisz, to ogólnie piractwem tego nazwać nie można. |
Same tłumaczenia nie są legalne, ale ich ściąganie jest. Chodzi o to, że nie można udostępniać w internecie nie legalnych plików (w tym przypadku łamiących prawa autorskie), ale można je ściągać. Dziwne, no nie? _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 10 Sie 2007 00:10 Temat postu: |
|
|
Prawdą jest to, że ściągać można, ale czy to legalne? - Nie. Ściąganie nielegalnych plików jest możliwe, natomiast nie jest legalne. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 29 Sie 2007 12:33 Temat postu: |
|
|
Jakby ktos chciał coś wiedzieć, co _napewno_ wydarzyło się w HP7 to pytajcie - przeczytałem po angielsku jakiś miesiąc temu - jeszcze pamiętam _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 29 Sie 2007 12:38 Temat postu: |
|
|
ja się zapytam <bo nie zamierzam czytać ponieważ uważam że coś jest w HP niebezpiecznego ale jestem ciekawa> w jaki sposób Harry znajdzie te Horkrusy i jak zabije Voldemorta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Sie 2007 16:20 Temat postu: |
|
|
Tyzyfona napisał: | ja się zapytam <bo nie zamierzam czytać ponieważ uważam że coś jest w HP niebezpiecznego ale jestem ciekawa> w jaki sposób Harry znajdzie te Horkrusy i jak zabije Voldemorta |
Horkrusy rozwali mieczem Gryfindora lub zębami bazyliszka a Voldemorta zabije w pojedynku. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
|