Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:41 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Kaczyńskich którzy naszego państwa na grube miliony nie zadłużyli | Ile czasu rządzą? Czasu nie mieli . A pozatym to biorą forsę od unii...
Cytat: | tych poglądów politycznych <zwłaszcza wsród młodych> które ja prezentuję | To jaki poglądy reprezentujesz? Młode nie. Stare nie. to jakie?
Więcej cytatów godnych do zacytowania więcej nie znalazłem
EDIT: Cytat: | ja zawsze myślę pozytywnie i i tak nie jest z Polską tak strasznie jak np. z Białorusią i panem Łukaszenką który marzy o wielkim imperium
|
Do czasu... Już słyszę piosenkę Big Cyca "atakują klony" _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Smuggler Taki Cichy Jakiś

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:43 Temat postu: |
|
|
Uhhh chyba Polska jednak nie jest skazana na skukces bo polak "Polska"
z małej litery pisze:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:43 Temat postu: |
|
|
Ja prezentuję UWAGA UWAGA <sądzę że mnie za to zlinczujecie i przestaniecie lubić ale trudno> ja wolę PiS niż PO PO nic konkretnego nie mówi i przyjęło politykę krytyki wobec PiSu nic konkretnego nie mówiąc i takie tam np. pan Tusk w2 debacie "Mam wiele ustaw ale ich teraz nie przytoczę" do tej pory mnie to śmieszy  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:50 Temat postu: |
|
|
Popieram Tyzyfonę
PiS przynajmniej na podatków nie zwiększyło (nie mieli po prostu czasu:D ) Ale PO nie ma nam nic do zaoferowania oprócz atakowania PiS _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 19:57 Temat postu: |
|
|
Ja nie jestem ani za pO, ani za piS.Chyba bardziej za SO, Lepper ma chociaż trchę poczucia humoru ( ). Gdybym miał wybrać mniejsze zło to wybrałbym pO. Podatki... Zastanówcie się, co to jest? To pieniądze które wpływają do skarbu państwa, a jakby każda nowa partja je obniżała to wkońcu Polska by zbankrutowała... pO atakuje piS? A kto ogłosił dziadka z Wermachtu (chwyt poniżej pasa, co ma Tusk do swojego dziadka, możae sam kazał mu tam pracować?)? Jutro z chęcią pokontynuje tą dykusję, ale już musze iść spać, khe, khe. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Slayer Taki Cichy Jakiś

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:01 Temat postu: |
|
|
mysle ze kwasniewski tak sie ponizył ze powinien sie wycofac z polityki _________________
moderuje błękitnym |
|
Powrót do góry |
|
 |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:03 Temat postu: |
|
|
Slayer napisał: | mysle ze kwasniewski tak sie ponizył ze powinien sie wycofac z polityki |
nie wycofa się bo to była swoista autoreklama _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:13 Temat postu: |
|
|
no cóż podatki mogą zostać jakie są ale jak po przejmie władzę to biedniejsi dostaną po plecach a bogatsi więcej kasy _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michu Bardzo Stary Norman

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:29 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie Kwaśniewski to po prostu narobił sobie wstydu a my nie ponieśliśmy żadnych konsekwencji. Schrzanił sprawę, ale to tylko mu zaszkodziło. Natomiast na PIS szkoda mi słów. Ci panowie (co ja w ogóle o tych padalcach gadam?) i panie nie dość, że w Polsce nic nie zrobili to jeszcze
podniszczyli jej opinię, bez potrzeby wydali mnóstwo kasy i jeszcze obwiniają o wszystko co złe w Polsce opozycję, oligarchów i jeszcze nie wiadomo kogo. Umieją tylko szkodzić i ochrzaniać innych. Mam nadzieję, że nie wygrają w najbliższych wyborach. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:35 Temat postu: |
|
|
a wiecie giertych ostatnio zmądrzał na dniach może na niego głosować (kurski: nieobecny rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 20:37 Temat postu: |
|
|
Michu napisał: | Jak dla mnie Kwaśniewski to po prostu narobił sobie wstydu a my nie ponieśliśmy żadnych konsekwencji. Schrzanił sprawę, ale to tylko mu zaszkodziło. [...] |
on to wykożystał jako darmową reklame w mediach i dzięki temu każdy wie, że on startuje w wyborach _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 21:06 Temat postu: |
|
|
Jutro jest Szymon Majewski Show. Na pewno będzie coś o Kwaśniewskim. Muszę to obejrzeć! Z góry polecam też innym ludziom z poczuciem humoru. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 21:10 Temat postu: |
|
|
co bym nie powiedział tak tu jestem konserwatystą. TO JEST PRZYGŁUP I PO PROSTU ŻAL OGLĄDAĆ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: 23 Wrz 2007 21:15 Temat postu: |
|
|
Chodzi ci o Majewskiego? Według mnie to jest spoko ziom. Umie wykorzystać
zmusić ludzi do śmiania się z własnych kłopotów. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stryj Maćko Operator Łopaty

|
Wysłany: 29 Wrz 2007 22:51 Temat postu: |
|
|
Eh, w tym kraju to jak coś jest to jest:
-albo złe np.tory kolejowe
-albo niedokończone np.autostrady
-albo po prostu tego nie ma np.dobry rząd
A PIS nic prez te 2 lata nic nie zrobił.
No przepraszam, zrobił kilka awantur. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|