Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 19:11 Temat postu: Czy lubicie chodzić do szkoły? |
|
|
Czy lubicie chodzić do szkoły? Bo ja nie nawidzę. Codziennie te tortury. Może ktoś mi odpowie na o pytanie. Za co ja dostałem tak okrutną karę, jak szkoła _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 19:16 Temat postu: |
|
|
Ja to, jak juz mowilem, do szkoly lubie chodzic i lubie z niej wracac, ale nie lubie tego co jest pomiedzy nimi |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 19:20 Temat postu: |
|
|
Topek napisał: | Ja to, jak juz mowilem, do szkoly lubie chodzic i lubie z niej wracac, ale nie lubie tego co jest pomiedzy nimi |
Mnie się robi niedobrze, gdy patrzę na szkołę, a gdy wchodzę do niej się strrrrrrrrasznie boję _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 19:45 Temat postu: |
|
|
Cóż nie lubię chodzić do szkoły. Ale trzeba się uczyć.Ale Lubię też chodzić do szkoły bo spotykam kumpli. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 20:46 Temat postu: |
|
|
Topku-Ja też bardzo lubie chodzić do szkoły ponieważ możemy się uczyć i bardzo się z tego ciesze.Ja z koleżanką se ide normalnie do szkoły.Gadam i się nie nudzimy i dlatego z mojego punktu widzenia szkoła jest fajna.
AdaCho-Według mnie szkoła jest cool jak już to napisałem ale nie chodzi o to że szkoła jest zła ale szkoła jest fajna i ty powinnieneś lubić chodzić.Ale ty też masz swoje zdanie i możesz nie lubić.Ale myśle,że z czasem polubisz.
DoDo-Ja nie widze nic starsznego ani obrzydliwego w szkole.Więc ja siędziwie tobie,że ty nie lubisz szkoły i masz same obrzydliwe rzeczy na temat szkoły.Ale spoko to też twoje zdanie ale myśle że ty też z czasem polubisz szkołe tak jak inni którzy ją lubią.
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 21:03 Temat postu: |
|
|
Tails ja wcale nie powiedziałem że nie lubię chodzić do szkoły(źle mnie zrozumiałeś). Mówię że nauka jest potrzebna i na lekcjach wcalę się nie nudzę. A pozatym lubie się spotykać z kumplami!!!!!!!!!No może czasami mi się nie chce iść do szkoły ale to z powodu wczesnego wstawania. Najbardziej to lubię dzwonki i wracać do domku |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 21:24 Temat postu: |
|
|
Ja nie mam nic przeciwko szkole.Ni moe się doczekać 4 klasy,od tego momentu robi się coraz trudniej ale jakie są fajne przedmity szkolne tekie jak hemia fizyka biologia i historja. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 12:07 Temat postu: |
|
|
Prof Mądry Puchacz napisał: | Ja nie mam nic przeciwko szkole.Ni moe się doczekać 4 klasy,od tego momentu robi się coraz trudniej ale jakie są fajne przedmity szkolne tekie jak hemia fizyka biologia i historja. |
Puczaczu, ty też chodzisz, tak jak ja do III klasy. Ja myślałem, że masz gdzieś co najmniej 12 lat! _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
TAJEMNICZY KAMELEON Norman
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 13:13 Temat postu: |
|
|
szkoła to masakra _________________ KAMELON |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 13:15 Temat postu: |
|
|
kangurek kao napisał: | szkoła to masakra |
To racja _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 20:50 Temat postu: |
|
|
Tails dobrze się czujesz? Może ja źle przeczytałem. Ty lubisz być w szkole _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 22:15 Temat postu: |
|
|
Dobrze przeczytałeś ja się dobrze czuje i lubie przebywać w szkole.Szkoła to najmilsze miejsce na świecie.Ja tam się dobrze ucze i wogóle nawet ostatnioz przyrody z sprawdzianu dostałem z koleżanką 5+ i najlepiej z klasy napisaliśmy.Więc się niedziw czemu ja lubie przebywać w szkole chyba zrozumiesz mnie jak sie chodzi to się da polubieć ale każdy ma swoje zdanie może nie lubić a możę lubić.Ja bardzo lubie szkołe ponieważ spotykam się też z koleżankami i z 2 kolegami.Bardzo dobrze się dogaduje z Koleżankami bo rozumiem je nie wiem jak to możliwe(Nie jestem obojniakiem jak coś!!).Więc chyba rozumiecie o co chodzi poprostu rozmawiam dużo z koleżankami i się dogaduje dobrze i rozumiem je więc tylko nie mówić co napisałem w nawiasie bo się obraże.Więc chyba zrozumiecie dlaczego lubie chodzić do szkoły?? _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 22:25 Temat postu: |
|
|
Chrrr, Nie musiałeś mówić że nie jesteś O..... Nie będe kończył poprostu lepiej dogadujesz się z dziewczynami. A pozatym co z tego że ktoś ma dobre oceny to też może mu się nie chce chodzić do szkoły. Bo po pierwsze nie lubi rano wstawać. Po drugie za dużo nauki a po trzecie jeszcze raz za dużo nauki. Zobaczysz narazie jesteś w piątej klasie to nie masz tak dużo do nauki. Zresztą przekonasz się sam w 1 gim. My z Topkiem już wiemy!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 22:27 Temat postu: |
|
|
Tak, będziesz miał fizykę lub chemię to ci się odechce żyć normalnie. A jeszcze jak ci się trafi wredny nauczyciel, tak jak u mnie, to zobaczysz jak polubisz szkołę |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 16 Kwi 2005 07:30 Temat postu: |
|
|
AdaCho-Dobra mogłem nie pisać...
Topek-Ja już mam okropną,wreszcząca nauczycielke od Historii ale i tak bardzo lubie chodzić do szkoły.Polski to jest spoko już,no tylko kiedy Pani od Polskiego nie faworyzuje nasz.Bo czasem faworyzuje i tak się dobrze strasznie czuje w szkole ale to jest już poprostu przyzwyczajenie mam dobre kontakty z Koleżankami ponieważ zawsze ja im coś pożyczam a one mi a chłopacy(Tylko Klaudiusz i Arek spoko są z chłopaków) to normalnie o jednym myślą o W-F to wiecie jak to jest nudno sie z nimi o czym kolwiek dogadać.Pozatym i tak zabardzo ich nie lubie:P _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|