Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 02 Maj 2008 18:38 Temat postu: Reksio i Miasto Sekretów - Nowinki od Sz.K i rozmowa ogólna! |
|
|
Może to i za wcześnie, ale ogłaszam całemu forum, aby wszyscy o tym wiedzieli. Pan Krzysztof Hrynkiewicz pracuje nad scenariuszem do gry z Reksiem pod tytułem: „Reksio i Miasto Sekretów”. Jeśli wszystko się powiedzie, będzie to nowa gra przygodowa z serii Przygody Reksia(nie dodatek).Oto cytat fragmentu wywiadu, który informuje o pracy Pana Krzysztofa nad scenariuszem do gry:
„A czy to już koniec przygód?
Co stanie się z Reksiem i Kretesem?
Dokąd prowadzi tajemniczy tunel w norze Kretesa?
Tego dowiecie się (mam nadzieję) z nowej części przygód pod tytułem (roboczym) "Reksio i Miasto Sekretów"
Pod tym linkiem znajduje się cały wywiad: http://gry.onet.pl/28061,1484441,1,artykul.html
Proszę, aby waszych wypowiedziach w tym temacie nie było SPAMu.
Pozdrawiam. _________________ Moderuję kolorem żółtym.
Ostatnio zmieniony przez Grześ dnia 14 Paź 2009 15:33, w całości zmieniany 4 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 02 Maj 2008 19:13 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem gra będzie o jakiejś wjelkiej tajemnicy ,która nie może wyjść na jaw. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 02 Maj 2008 22:11 Temat postu: |
|
|
Hmm.. może tunel z nory kretesa będzie prowadził do dziwnego, opuszczonego miasta sekretów, a Reksio i Kretes będą mieli za zadanie emm.. "pobudzić" je do życia ? (fantazje) _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 03 Maj 2008 19:18 Temat postu: |
|
|
Mam szczerą nadzieję, że ta gra wyjdzie. To dzięki niej (entuzjazm pobudził mnie do życia) zaczęłam wreszcie pisać Reksio i Zatrute Miasto. To bardzo dobrze, że w drodze (prawdopodbnie) jest nowy Reksio. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 03 Maj 2008 20:08 Temat postu: |
|
|
Co powiedziałeś Grześ? Nowa część Przygód Reksia? Niemożliwe..
Lone Star napisał: | Hmm.. może tunel z nory kretesa będzie prowadził do dziwnego, opuszczonego miasta sekretów, a Reksio i Kretes będą mieli za zadanie emm.. "pobudzić" je do życia ? (fantazje) | Mi się wydaje, że będzie wiele razy ciekawiej. I nie będzie to tak jak Reksio i Czarodzieje - podobnie jak w RiKN, będą podróżować po tysiącu miejscach. I mam nadzieję, że gra będzie dużo razy ciekawsza od wspaniałej poprzedniej jej części, zwanej Reksio i Kapitan Nemo, i myślę, że będzie dużo razy od niej dłuższa.
Więc drodzy forumowicze - w końcu doczekaliśmy się owej chwili dowiadując się, iż czeka na Nas nowa - oby była świetna - część Przygód Reksia. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 04 Maj 2008 09:18 Temat postu: |
|
|
Też mam nadzieję, że nowa gra będzie dłuższa od Nemo i wiele razy ciekawsza; ale najbardziej pragnę by powstała mam nadzieję że się wszystko powiedzie i niedługo doczekamy się premiery |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2008 09:55 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj zobaczyłem na reklamie na onecie i od razu przeczytytałem.Myśle ,że Aidem Media zrealizuje pomysł bo napewno nie chcieli by złamać serc wszystkich fanów.A pozatym namawiam na robienir rysunków wierszy krótkich programików itd musi przypomnieć Aidem Medi ,że wnich wierzymy.Kto jest zemną. _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2008 10:05 Temat postu: |
|
|
Mam pomysł może niech wszyscy w pod pisie mieli by coś z reksia i miasta sekretów? _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Kibic Reksia Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 04 Maj 2008 10:08 Temat postu: |
|
|
Niewiem,ale jestem z tobą _________________ .....Ech...nudno w necie...więc powracam na parę dni..(*__*) |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2008 10:25 Temat postu: |
|
|
Czy jakis admin mógł by poprosić Szalonrgo kapelusznika ,żeby zrobił zakładka Reksio i miasto Sekrtetów
ps.Sekretów wrzieło się oD KRETÓW _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 04 Maj 2008 13:19 Temat postu: |
|
|
Wiem, że od Kretów. Mam w podpisie taki obrazeczek, widziałam, żeSerapis, Lone Star i Shadic też taki mają. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 04 Maj 2008 14:29 Temat postu: |
|
|
Zakładając, że to ma być miasto, to mogłoby być tak, jak w RiC. Ale miasto może być przecież duże.. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 04 Maj 2008 16:05 Temat postu: |
|
|
EEe, ja bym wolała, żeby było tak jakw rikn, bo za ric nie przepadam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 04 Maj 2008 16:15 Temat postu: |
|
|
Cieszę się, że scenariusz najprawdopodobniej ruszył. Myślę, że będzie tak jak w RiKN, czyli będzie to układanka, ale chciałbym też by gra była bartdzo długa. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2008 18:54 Temat postu: |
|
|
Może dla tego tekst na stronie głównej jest tak zaniedbany _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
|