Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 28 Sie 2008 19:57 Temat postu: Co tajemniczego was kiedyś spotkało? |
|
|
No właśnie.Każdy z was musiał przynajmniej raz przeżyć chwilę przerażenia połączonego z fantazją. Mieliście jakieś dziwne widoki przed własnymi oczyma? A może widzieliście jakąś zmorę? Piszcie tutaj swoje przypadki. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 28 Sie 2008 20:00 Temat postu: |
|
|
czy deja vu podchodzi pod tę kategorię...
ja kiedyś mówiłem jedną rzecz mojej siostrze i wydawało mi się że robiłem to już raz w tym samym miejscu w tym samym czasie i już to mówiłem... |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 28 Sie 2008 20:08 Temat postu: |
|
|
Wydawało mi się,że ktoś jest trymałem papierową gwiazdę potem jakoś dziwnie zesztywniałem,oczy mi się same zamknęły i jak znów odzyskałem władzę w ciele to wtedy gwiazdy nie było a patrzyłem na zegarek i jak jakoś jak zesztywniałem to była gdzieś tak godzinka 18.35 a potem 18.36 co to było _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 28 Sie 2008 20:14 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, być może ten papier z którego była ta gwiazda, mógł pochodzić z drzewa rosnącego w jakiejś tajemniczej oazie, w miejscu nie dostępnym dla nas. No wiem, ze przynudzam, bo chyba nie powiem prosto z mostu, że gwiazda była przeklęta. xD.
A tak w ogóle to kiedyś przechadzałem się do sklepu, i widziałem całego czarnego gościa. Nie, żeby był murzynem , ale po prostu nawet nie miał oczu, nic tylko całą twarz czarną. I nie był to sen, na serio... _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 28 Sie 2008 20:29 Temat postu: |
|
|
To nie zdarzyło się kiedyś - To zdarzyło się DZISIAJ.
Czekałam pod szkołą na moją mamę (miałam dziś próbę tekstu na rozpoczęcie roku). Miała przyjechać na parking koło Plusa (supermarket). Na ten parking wiodą dwie uliczki - Pierwsza obok kiosku druga obok domów. Czekając na mamę zaczęłam przechadzać się wzdłuż szkolnego płotu. Obserwowałam przejeżdżające samochody od strony kiosku. Zobaczyłam zielone seicento - samochód mojej mamy. W środku postać, która ubrana była jak moja mam, siedziała za kierownicą. Nie dostrzegłam twarzy (Szyba była otwarta). Pokiwałam jej. Odwróciłam się aby równo z mamą dotrzeć na parking. Sekundę po odwróceniu się samochodu już nie było. Dwie minuty potem zobaczyłam, że od strony domów nadjeżdża moja mama. Wróciłam do domu.
A teraz moje hipotezy:
Możliwe, że:
-Postać z samochodu, który zobaczyłam nie miała twarzy (nie wiedziałam twarzy, zmarszczek, oczu ani nic).
-Samochód skręcił w uliczkę, której nie było (trawnik tam był i wogóle drzewa. nie dało się przejechać).
-Postać również mi pomachała (zdaje się, że miała podniesioną rękę).
Osądzam, że hipoteza 1 jest najbardziej prawdopodobna ze wszystkich. Pamiętam dużo, bo było to dzisiaj. |
|
Powrót do góry |
|
|
lukin Stawia Opór
|
Wysłany: 28 Sie 2008 21:01 Temat postu: |
|
|
A ja mam często Deva ju.Ale zawsze gdy pomyśle o tym że mam to myśle,że znów myśle,i myśle żeby o tym pamiętać i się nie powtarzać,Bo zawsze tak jest. _________________ Smutno na forum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 01 Lut 2009 16:15 Temat postu: |
|
|
Gdy miałem pięć lat zobaczyłem na własne oczy ducha! Naprawdę!
Gdy wszyscy w domu spali zechciałem się napić i poszłem w kierunku kuchni. Pojawiła się przedemną niewyraźna, mglista postać. Robiła charakterystyczne: UUUU! Ze strachu schowałem się pod kordłę.
Może pomyślicie, że mówie bzdury, ale tak było... serio... _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
!!!Bartek!!! Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 01 Lut 2009 16:20 Temat postu: |
|
|
HEROS napisał: | Gdy miałem pięć lat zobaczyłem na własne oczy ducha! Naprawdę!
Gdy wszyscy w domu spali zechciałem się napić i poszłem w kierunku kuchni. Pojawiła się przedemną niewyraźna, mglista postać. Robiła charakterystyczne: UUUU! Ze strachu schowałem się pod kordłę.
Może pomyślicie, że mówie bzdury, ale tak było... serio... |
Tak naprawdę duchy istnieją. To jest potwierdzone.
Podobno jest w naszym mieście dom w którym mieszka duch _________________
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego Forum!!!
!!!Bartek!!!
Pssst... Od czasu do czasu piszę pogrubionymi ciemnoczerwonymi literkami |
|
Powrót do góry |
|
|
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 01 Lut 2009 16:29 Temat postu: |
|
|
Tak naprawdę duchy istnieją. To jest potwierdzone.
Podobno jest w naszym mieście dom w którym mieszka duch [/quote]
Nabijasz się ze mnie? _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 01 Lut 2009 16:46 Temat postu: |
|
|
HEROS napisał: | Tak naprawdę duchy istnieją. To jest potwierdzone.
Podobno jest w naszym mieście dom w którym mieszka duch |
Nabijasz się ze mnie?[/quote]
Nie
Prawdę mówie _________________
!!!Bartek!!!
|
Powrót do góry |
|
|
nostadamus Norman
|
Wysłany: 01 Lut 2009 17:39 Temat postu: |
|
|
ja miałem i mam coś takiego:
wczoraj miała do mnie przyjść koleżanka na pizzę z okazji rozpoczęcia ferii na 18. około 12-15 przyszedł do mnie jej tata i powiedział że nieprzyjdą bo... no to jak poszedł pomyślałem sobie że ja jestem nią i w myśli powiedziałem no tato no ale proszę! około 19 przyszli. dzisiaj też podobnie mi się zdarzyło. ale to wygląda normalnie jak kontrolowanie códzych myśli no bo nie dawno coś takiego:
chciałem sobie kupiś The Sims 2 Własny Biznes i rodzice sie nie zgadzali to pomyślałem sobie że jestem moim tatą i że mówię: "wiesz co jedna kupimy ci tą grę" tego samego dnia powiedział prawie to samo dziwne co nie? _________________
powracam!!!!!!!!!!!!! Masz pytanie? chcesz odpowiedzi? pisać na PW |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 01 Lut 2009 18:04 Temat postu: |
|
|
nostadamus napisał: | ja miałem i mam coś takiego:
wczoraj miała do mnie przyjść koleżanka na pizzę z okazji rozpoczęcia ferii na 18. około 12-15 przyszedł do mnie jej tata i powiedział że nieprzyjdą bo... no to jak poszedł pomyślałem sobie że ja jestem nią i w myśli powiedziałem no tato no ale proszę! około 19 przyszli. dzisiaj też podobnie mi się zdarzyło. ale to wygląda normalnie jak kontrolowanie códzych myśli no bo nie dawno coś takiego:
chciałem sobie kupiś The Sims 2 Własny Biznes i rodzice sie nie zgadzali to pomyślałem sobie że jestem moim tatą i że mówię: "wiesz co jedna kupimy ci tą grę" tego samego dnia powiedział prawie to samo dziwne co nie? |
Dziwne...
Posteruj trochę prezydentem
Ale czasem tak się zdarza, że myślisz o czymś a nagle druga osoba zaczyna o tym mówić, albo myślisz o dawno nieodwiedzanej osobie, a ona nagle dzwoni. To wcale nie wygląda na zbiegi okoliczności.
Artur napisał: | przybysz z Kurakis napisał: | Znam kilka osób, którym śniło się :
Taka osoba z rodziny, której dawno nie odwiedzał i dawno nie śniła mu się - przyśniła mu się i ta osoba stwierdziła, że dawno nie widziała tej osoby, która mu się przyśniła i odwiedzi ją - Ale ta osoba tej nocy umarła. | Tak samo było z moim dziadkiem i też go nie widziałem przez kilka czy kilkanaście dni, ale rozmawiałem poprzedniej nocy przez telefon...
przybysz z Kurakis napisał: | A teraz mój przypadek - ale już nie snu... Nagle coś upadło mi na podłogę - z niewiadomych mi przyczyn poczułem dziwny strach i chłód na chwilkę - popatrzyłem na godzinę, później okazało się, że wtedy umarła osoba, którą znałem.
Jak to wytłumaczycie | To normalne, czułeś śmierć tamtej osoby. Ja też przeczuwałem i chyba co kilka minut patrzyłem na godzinę w komórce, kiedy zasnąć nie mogłem. Kiedy byłem trochę mały - nie wiele pamiętam, jakieś 8 lat temu - jakoś dziwnie się czułem przed uzyskaniem informacji, że prababcia umarła, to było chyba rano i trochę drzemałem. Ale zapamiętałem jedną rzecz - wtedy padał deszcz (lol). |
przybysz z Kurakis napisał: | Artur napisał: | To normalne, czułeś śmierć tamtej osoby. |
Dla mnie to nie jest takie do końca normalne...
Ludzie, którzy się znają mają ze sobą jakiś kontakt dusz
Czujemy jak "bratnia dusza" odchodzi z ciała...
Mamy z nią kontakt.
Pewnej osobie po śmierci ojca było bardzo smutno i źle - nawet 2 lata po śmierci. Ojciec objawił się tej sobie i mówił, że cierpi wielkie męki w czyśćcu i prosi o modlitwę. Po odprawieniu mszy za tego ojca, ta osoba poczuła jak jej ojciec wchodzi do Niebios. |
_________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 04 Mar 2009 08:07 Temat postu: |
|
|
Mi się od kilku miesięcy zdarza, że myślę o tym samym co ktoś i w tym samym momencie. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 04 Mar 2009 14:02 Temat postu: |
|
|
Mnie się coś wydaje że umiem przepowiadać przyszłość. Czasami gdy śpie śni mi się o jakimś zdarzeniu w moim domu. I czasami było tak że następnego dnia zdarzała się właśnie ta scena ze snu. Dziwne. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 04 Mar 2009 16:02 Temat postu: |
|
|
Ja...
Często przepowiadam przyszłość...
Na prawdę!
Często się tak zdarza że np.:
Mówię dostanę 5 a nie 6
Często tak czuję...
Może mam jakieś dziwne zdolności? _________________
!!!Bartek!!!
|
Powrót do góry |
|
|
|