Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Doktor Jones Norman
Dołączył: 21 Lis 2009 Posty: 143 Skąd: Z tajemniczej piramidy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 25 Maj 2010 09:27 Temat postu: |
|
|
Bo może nie mają czasu . Są zmęczeni szkołą . Uważają to już za bardzo dziecinne . Mają dosyć spamerów . Z powodu kłotni na forum . Z powodu poczucia się obrażonym . To są tylko przykłady . Można by jeszcze wiele wymieniać . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
arturros Wydalony z Nory
|
Wysłany: 25 Maj 2010 10:24 Temat postu: |
|
|
Ech... Na reksia nigdy nie będzie się za starym. Ja często gram w reksia i zachwyca mnie geniusz Krzysztofa Hynrykiewicza i całej spółki. Stworzenie gier przygodowych takiego kalibru inspiruje i mnie do tworzenia przygodówek i powinno inspirować innych urzytkowników. To właśnie dzięki Reksiowi kret zaistniał w mojej wyobraźni. To dzięki nim poznałem Kretiego i z milczącego dyktowatego kreta przemieniłem go w bohatera, wojownika, który potrafi prawie wszystko. Jeżeli ktoś patrzył na mój komiks to zauważył w jaki sposób rysuje kreta. I to wszystko dzięki tej "Banalnej serii gier dla dzieci". Mówiąc o reksiu nawiąziuje i do tego foum. Forum, które powinno skupiać u siebie 7 latków i nawet 18 latków. Którzy mają wspólną pasje "dzielenego psa reksia". To tyle co chciałem powiedzieć. _________________
Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 25 Maj 2010 20:38 Temat postu: |
|
|
Ja też nie zawsze mam czas wchodzić np. wczoraj i przedwczoraj mnie nie było _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 25 Maj 2010 21:11 Temat postu: |
|
|
Fakt. Dochodzi jeszcze zbieg okoliczności, jak w przypadku przybysza-nie ma już dostępu do internetu i może jedynie z kafejki internetowej. Jednak ci, którzy mimo wszystko uwielbiają forum, wracają zawsze, kiedy tylko mogą. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 28 Maj 2010 16:30 Temat postu: Re: Dlaczego? |
|
|
Niektórzy odchodzą bo nie mają czasu, inni bo nie mają czasu, następni bo zostali zbanowani, obrazili się, zapomnieli o forum, nie odpowiada im towarzystwo userów, nie odpowiada im charakter forum - bo to każdy człowiek musi lubić Reksia? Innym forum zdaje się nudne i są wreszcie tacy którzy wolą fora internetowe gdzie mogą sobie inteligentnie, spokojnie porozmawiać na wysokim poziomie - bez udziału spamujących dzieci chcących mieć moda.
Powodów jest jeszcze co najmniej kilka. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 29 Maj 2010 20:09 Temat postu: |
|
|
Ja zdecydowanie mniej wchodzę.Na początku każdego dnia byłem na forum około 4 godzin.Teraz przez naukę Rodzice założyli hasło na kompa i |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Maj 2010 20:20 Temat postu: |
|
|
"Chasło" XD
Dobrze mówią spidi, arturros i inni.
Ale chyba największy powód to brak czasu. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 29 Maj 2010 20:22 Temat postu: |
|
|
Ja się zastanawiam nad odejściem ale raczej nie...na razie nie mam tak dużo nauki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Maj 2010 11:23 Temat postu: |
|
|
Nie no znowu bedzie przychodziła moda na odchodzenie Wg. ,mnie głownym powodem odchodzenia to brak czasu i przychodzenie spamerów , którzy odstraszają userów . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Maj 2010 11:25 Temat postu: |
|
|
spidi ma rację, zapomniałem dodać ataku spamerów.
No bo komu chce się rejestrować na forum z Xaverem? _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Muhwawaaw!
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Maj 2010 11:35 Temat postu: |
|
|
Nie tylko z nim . Każdy z nas był na początku małym spamerkiem i noobkiem , dzięki pomocy moderatorów i starszych userów przeszliśmy na dobrą stronnę , chociaż nie wszyscy , nie którzy byli na starcie skazani na spamerstwo . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Maj 2010 12:58 Temat postu: |
|
|
Masz całkowitą rację.
To dzięki innym użytkownikom _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Muhwawaaw!
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 30 Maj 2010 13:33 Temat postu: |
|
|
Z wszystkiego się prędzej czy później wyrasta . Czy tego chcemy czy nie. A takie forum prędzej czy później się każdemu znudzi. Zawsze jest tak, że ktoś przychodzi, a ktoś przychodzi . Nie ma co się oszukiwać, PR są głównie nastawione dla małych dzieci. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Maj 2010 13:36 Temat postu: |
|
|
xDominik napisał: | Z wszystkiego się prędzej czy później wyrasta . Czy tego chcemy czy nie. A takie forum prędzej czy później się każdemu znudzi. Zawsze jest tak, że ktoś przychodzi, a ktoś odchodzi . Nie ma co się oszukiwać, PR są głównie nastawione dla małych dzieci. |
W sumie masz racje , ale i są tacy co nie chcą odchodzić , ani prędzej czy później . Może też być taki problem , że ktoś się forum wstydzi . Ze mnie się niektórzy śmieją , że gram w Reksia , ale mam to tam gdzie słońce nie dochodzi _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|