Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Skąd RC ma gęsi? |
Przywiózł je |
|
53% |
[ 8 ] |
Są dzikie |
|
20% |
[ 3 ] |
Nie wiem |
|
13% |
[ 2 ] |
Czarne Kury podarowały mu łup pradziadów, czyli 3 pokolenie gęsi |
|
13% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 15 |
|
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:20 Temat postu: Gęsi |
|
|
Mnie zastanawia skąd Robinson Cozoe ma gęsi. Na pewno nie dzikie, zbyt domowo wyglądały i nie bały się jaguarów, czyli miały odwagę wejść w gąszcz w którym czaiły się niebezpieczeństwa. Dzikie gęsi by wiedziały, że tam jest niebezpiecznie. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:21 Temat postu: |
|
|
Nie,nie pewnie je kupił gdzieś... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:22 Temat postu: |
|
|
Niby gdzie? Tam nie ma żadnego sklepu, czy czegoś w tym stylu. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:24 Temat postu: |
|
|
E..to jest gra tu wszystko jest możliwe zrobili te gęsi dla ciekawszej gry |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:30 Temat postu: |
|
|
A może były dzikie? Tylko takie odważne? _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:32 Temat postu: |
|
|
Frog98 napisał: | A może były dzikie? Tylko takie odważne? |
no może bo musieliśmy je szukać w dżungli... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:35 Temat postu: |
|
|
Frog98 napisał: | A może były dzikie? Tylko takie odważne? |
Może, ale wtedy by miały gęsi móżdżek*.
*LOL Xd:) _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Cze 2010 14:56 Temat postu: |
|
|
ja myśle że były dzikie _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 05 Cze 2010 17:04 Temat postu: |
|
|
To bardzo proste
Gdy Robinson Kozoe płyną statkiem miał je ze sobą.
Gdy statek się rozbił, on i gęsi wylądowali na wyspie.
Bo Robinson Kozoe to parodia Robinsona Crusoe, więc (tak myślę) nie urodził się na wyspie. _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 05 Cze 2010 17:05 Temat postu: |
|
|
Ja teżtak myślę, ale niektórzy mają inne zdanie. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Cze 2010 19:48 Temat postu: |
|
|
kubulus napisał: | ja myśle że były dzikie |
przepraszam, NIE były dzikie _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 05 Cze 2010 22:10 Temat postu: |
|
|
Gęsi pewnie przyjechały _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 06 Cze 2010 12:25 Temat postu: |
|
|
W dżungli raczej nie ma dzikich gęsi (chyba). Albo przypłynęły razem z nim, albo rozbiły się na innym statku, a Robinson się nimi zaopiekował. I to jest moja koncepcja _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 06 Cze 2010 12:42 Temat postu: |
|
|
to słuszna koncepcja _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
|
Powrót do góry |
|
|
kongrim Norman
Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: z Forumowego opowiadania
|
Wysłany: 06 Cze 2010 13:48 Temat postu: |
|
|
Ja myślę że jest tak jak pisze Adam Mag albo tak że wódz kurczaka mu dał . |