Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Cze 2010 19:59 Temat postu: Reksio i zamieszki w Krainie Czarów [komiks] |
|
|
O to mój pierwszy komiks, 1 część pierwszego odcinka (druga część będzie dłuższa).
No właśnie, jak co? Robię mini-konkurs:
Jak wygląda KLP? Wiadomo, że wygląda jak postać z mitów Greckich.
a) Jak Zeus
b) Jak Hydra
c) Jak Minotaur
d) Jak Gorgona Meduza
e) Jak Chimera
Odpowiedzi na PW. Emblemat osoby, która pierwsza odpowie dobrze będzie (oczywiście przerobioną) postacią w komiksie. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Cze 2010 20:09 Temat postu: |
|
|
Ale te czarne, to obwódki, bo czasem dymki się zlewają z tłem . _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
kongrim Norman
Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: z Forumowego opowiadania
|
Wysłany: 29 Cze 2010 20:18 Temat postu: |
|
|
Fajne fajne . Z wyjątkiem tego smokręta w gabinecie ValdiMorsa . Ogólnie 9,9/10 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Cze 2010 20:25 Temat postu: |
|
|
Sorry za dwa posty pod rząd.
Wygrał kongrim! Jego postać będzie wyglądała tak:
_________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
kongrim Norman
Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 140 Skąd: z Forumowego opowiadania
|
Wysłany: 29 Cze 2010 20:39 Temat postu: |
|
|
A jak ja będę się nazywał ? Tak jak mój nick ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 29 Cze 2010 20:44 Temat postu: |
|
|
Tak, ten suseł będzie się nazywał kongrim. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Cze 2010 20:45 Temat postu: |
|
|
Kolo wymienił błędy.
A jajo też średnie.
7/10 _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 29 Cze 2010 21:08 Temat postu: |
|
|
Grafika potworna. Ale nawet ciekawe. Czemu te dymki robisz odręcznie, a nie prostokątem? Nie zauważyłem błędów. 6/10, bo nawet fajne. A tak na marginesie jeśli chodzi o takie konkursy, to są trochę bez sensu, bo tu może wygrać tylko ten który ma szczęście, a nie ten który dobrze zrozumie pytanie dot. komiksu. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 29 Cze 2010 21:52 Temat postu: |
|
|
Właśnie.Nie które obrazki mi się nie pokazują.Może trochę fajne.Ale grafika....
okropna.Razem z dymkami.Tak ze 7/10 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Cze 2010 09:23 Temat postu: |
|
|
Druga część będzie prawdopodobnie 19 lipca, bo 1 wyjeżdżam na obóz. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 30 Cze 2010 10:01 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim rażą te krzywe dymki, z wielkimi obwódkami. Fabuła nawet niezła, ale sądzę, że możesz jeszcze ją urozmaicić. Na razie 7/10. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
nostradamus000 Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Cze 2010 13:20 Temat postu: |
|
|
Fajne tylko 1 - gdy reksio rzucał czar wyglądał inaczej niż w okienku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Cze 2010 13:59 Temat postu: |
|
|
Do drugiej części będę potrzebował screena z rozwiązywania komputera MU. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 30 Cze 2010 14:04 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieję że oba się przydadzą. _________________