Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marlas28 Roz-krecony
|
Wysłany: 20 Mar 2005 14:16 Temat postu: pomuscie koledzy nie wiem jaki kształt ma czar sen. |
|
|
znak do czaru kula budyniu to 5
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 20 Mar 2005 14:21 Temat postu: |
|
|
Normalnie ze zwykłej grzeczności odpowiem to znak M ale mogłeś te pytanie zadać w podpowiedzi dla graczy albo w pytania i odpowiedzi!!!! Bo ten temat jest wogle nie zdatyny!!!!!Wręcz mówiąc zbędyny!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 20 Mar 2005 17:16 Temat postu: |
|
|
Sen-M
to takie trudne?
Musisz go pierw sięnauczyć! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 23 Mar 2005 09:07 Temat postu: |
|
|
Sasowć skasować _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Suseł Operator Koparki
|
Wysłany: 23 Mar 2005 09:23 Temat postu: |
|
|
AdaCho napisał: | Bo ten temat jest wogle nie zdatyny!!!!!Wręcz mówiąc zbędyny!!!!!!!! |
Pozwolę sobie się nie zgodzić, temat jest jak najbardziej sensowny, i co najważniejsze dotyczy gry z Reksiem. Łatwo też będzie go potem odnaleźć po tytule. Natomiast odnalezienie czegokolwiek w temacie "pytania i odpowiedzi" jest już conajmniej trudne. _________________ Suseł pozdrawia |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Mar 2005 09:49 Temat postu: |
|
|
Suseł napisał: | AdaCho napisał: | Bo ten temat jest wogle nie zdatyny!!!!!Wręcz mówiąc zbędyny!!!!!!!! |
Pozwolę sobie się nie zgodzić, temat jest jak najbardziej sensowny, i co najważniejsze dotyczy gry z Reksiem. Łatwo też będzie go potem odnaleźć po tytule. Natomiast odnalezienie czegokolwiek w temacie "pytania i odpowiedzi" jest już conajmniej trudne. |
Susle zgodzę się tu z tobą może będzie go łatwo odnaleźć, ale jak by powstawały ciągle tematy jak kreślić ten czar jak ten a jak tamten to było by trochę za dużo tematów i było by też się trudno w tym odnaleźć. Może lepszy by był temat jak wykreślić czar wtedy można by było pisać tam o każdym z czarów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Suseł Operator Koparki
|
Wysłany: 23 Mar 2005 10:16 Temat postu: |
|
|
Żadne rozwiązanie nie jest idealne, ale pamiętaj że tematy automatycznie ustawiają się według daty ostatniego posta, dzięki temu widać które tematy "umarły śmiercią naturalną" i osunęły się na koniec kolejki. Panadministrator ma takie narzędzie w swojej podręcznej skrzyneczce, które może usunąć wszystkie tematy z danego rozdziału nie odwiedzane od, powiedzmy, dwóch lub trzech miesięcy. Pomyśl też o tym, że ktoś po raz pierwszy wchodzi na forum i chciałby znleźć jakąś podpowiedź - więcej mu powie temat "jak wykreślić jakiśtam czar" niż "pytania i odpowiedzi" _________________ Suseł pozdrawia |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Mar 2005 10:26 Temat postu: |
|
|
Wiem i zgodzę się z tym!!!!! Ale nie zawsze tak bywa ze ktoś patrzy na tematy, bo czasami jak ktoś nowy przychodzi to i tak zada pytanie nawet, jeżeli coś takiego jest. I się wcale nie dziwię, bo jak się pierwszy raz wejdzie się na jakieś forum to trudno jest się połapać w tym wszystkim.
Co według do tematów ustawianych się według daty to też wiem. Dobrze, że istnieje coś takiego.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Suseł Operator Koparki
|
Wysłany: 23 Mar 2005 10:33 Temat postu: |
|
|
I dokładnie o to chodzi, nie ma nic złego w tym jeżeli ktoś zadaje pytanie w nowym temacie. Po pierwsze łatwo je znaleźć, po drugie jeżeli temat jest bez sensu należy go po prostu zignorować, nie odpisywać a sam stoczy się na dół kolejki i zniknie w zaświatach, a po trzecie łatwiej jest nam takie tematy moderować _________________ Suseł pozdrawia |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Mar 2005 10:39 Temat postu: |
|
|
Dobra ten temat jest dobry łatwo go znaleźć. Ale powstają też tematy typu lala lala coś tam albo blelelele wtedy jak mówisz nie odpisywać na nie nawet nie pisać, że jest bez sensu i chcemy żeby go usunęli, bo wtedy tak jakbyśmy my też pisali coś bezsensu. Najlepiej zostawić taki temat w spokoju i on stoczy się na sam dół i w końcu zniknie jak sam powiedziałeś. I to jest właśnie dobra rzecz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Suseł Operator Koparki
|
Wysłany: 23 Mar 2005 10:41 Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak jak mówisz _________________ Suseł pozdrawia |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Mar 2005 10:47 Temat postu: |
|
|
Tak tu sobie Gadamy, Gadamy a ja to powiem jeszcze raz. Wykryłem błąd w łatce do wehikułu. Błąd jest taki, że jak wejdziemy do twierdzy rabarbark to już z niej nie wyjdziemy. ,(Ale w przypadku, gdy jest zainstalowana łatka) Pisałem o tym na forum i wysłałem meila do redakcji, ale nie wiem czy ktoś to przeczytał, więc powiem to tobie suśle. |
|
Powrót do góry |
|
|
Suseł Operator Koparki
|
Wysłany: 23 Mar 2005 10:53 Temat postu: |
|
|
Dzięki że trzymasz rękę na pulsie, sprawdzę czy w dziale łatek już o tym wiedzą _________________ Suseł pozdrawia |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Mar 2005 11:17 Temat postu: |
|
|
Zgoda nie ma sprawy. I oczywiście, że sprawdź. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 23 Mar 2005 11:49 Temat postu: |
|
|
Sprawdź ja moge wyjść z rabarbark z łatką.... _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|