Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 13 Wrz 2010 18:36 Temat postu: |
|
|
Don napisał: | Jak presc pierwszy etap? |
Mumionków? W Paryżu? Gdzie? Mów konkretniej ocb. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Don Bywalec Nory
|
Wysłany: 13 Wrz 2010 20:00 Temat postu: |
|
|
paryz |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 13 Wrz 2010 20:23 Temat postu: |
|
|
Normalnie na czuja idziesz zapamiętujesz gdzie co prowadzi (jako spoil powiem, że musisz coś na górze być. Ale nie wiem jak to wygląda bo nie pamiętam).
Idziesz na początku prosto i masz takiego żula to bierzesz palnik. Dalej idziesz i zapalasz latarnie. Idziesz by dojść do listonosza i idziesz tak, by dojść na takie drzwi po lewej i dajesz paczkę. Następnie idziesz do takich kretów i przynosisz im bagietkę. Na czuja wchodzisz by wziąć krasnala i potem normalnie w lewo i wchodzisz do baru.
Dalej z drabinką. Szlag mnie trafiał przy tym.
Ten palnik jest do rozpalania latarni w ciemności. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
bobek11.99 Roz-krecony
|
Wysłany: 17 Wrz 2010 16:44 Temat postu: |
|
|
Jak przejść wieże eiffle? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 17 Wrz 2010 18:50 Temat postu: |
|
|
Zaraz odezwie się Funciek - "...normalnie, na czuja idziesz" _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Wrz 2010 20:43 Temat postu: |
|
|
Dominik napisał: | Zaraz odezwie się Funciek - "...normalnie, na czuja idziesz" |
Właściwie nie, bo teraz zmęczony trochę jestem.
bobek~, na czuja idziesz. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
bobek11.99 Roz-krecony
|
Wysłany: 20 Wrz 2010 14:38 Temat postu: |
|
|
Jak przejść dywany? |
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 20 Wrz 2010 15:06 Temat postu: |
|
|
bobek11.99 napisał: | Jak przejść dywany? |
Normalnie na czuja.
Po prostu obczaj jak się ruszają przy przekręceniu i idąc połóż dywan na trzepaku i możesz się spokojnie schować. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
bobek11.99 Roz-krecony
|
Wysłany: 25 Wrz 2010 09:14 Temat postu: |
|
|
Jak odpowiednio ułożyć te obrazki na wadze? |
|
Powrót do góry |
|
|
manik199 Roz-krecony
Dołączył: 17 Wrz 2010 Posty: 40 Skąd: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
Wysłany: 25 Wrz 2010 10:18 Temat postu: |
|
|
żeby odwrócić strzałkę musisz kliknąć dwa przyciski myszy na raz czyli LEWY I PRAWY _________________ ehhh podobno Pluton przestał być Planetą
<script src='http://img844.imageshack.us/shareable/?i=czasofa.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
manik199 Roz-krecony
Dołączył: 17 Wrz 2010 Posty: 40 Skąd: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
Wysłany: 25 Wrz 2010 10:18 Temat postu: |
|
|
kamilio napisał: | sorry ale obrazek nie wyszedł. |
manik199 napisał: | żeby odwrócić strzałkę musisz kliknąć dwa przyciski myszy na raz czyli LEWY I PRAWY |
_________________ ehhh podobno Pluton przestał być Planetą
<script src='http://img844.imageshack.us/shareable/?i=czasofa.gif&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
Uploaded with <a target='_blank' href='http://imageshack.us'>ImageShack.us</a> |
|
Powrót do góry |
|
|
bobek11.99 Roz-krecony
|
Wysłany: 25 Wrz 2010 13:37 Temat postu: |
|
|
Chodzi mi oto zrównowazenie w szangrila |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 26 Wrz 2010 20:38 Temat postu: |
|
|
A ja mam pytanie (a raczej mój kuzyn): Jak zdobyć tą rzecz, za którą od kupca w Egipcie otrzymasz lampę Aladyna? Bo ja zapomniałem. Dawno w to nie grałem. (o, zrymowało mi się ) _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
bobek11.99 Roz-krecony
|
Wysłany: 27 Wrz 2010 14:57 Temat postu: |
|
|
Trzeba znaleźć monety przy piramidzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Wrz 2010 15:01 Temat postu: |
|
|
Hmm... Ale kuzyn mówił, że kupiec wspominał coś o świetle... _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|