Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 23 Sty 2010 22:42 Temat postu: |
|
|
Nie ukrywajmy - Te wszystkie rewolucje wprowadziłyby forum w jeszcze większą przepaść. Nie wiadomo, co by się stało, ale zapewne nic dobrego.
Więc przepraszam was wszystkich, a szczególnie Grzesia, Dizla i Bambosza. Byłem chamski (co jednak w małej ilości było spowodowane zachowaniem dwóch ostatnich), dążyłem do władzy. Jednak Moderatorium udało się obronić forum przede mną, mocno trzymało się swoich praw, i za to Je podziwiam.
Trzeba się przystosować, że Moderatorium działa wedle własnych praw, jedynie członkowie mogą coś zdziałać. I członkowie mogą wybrać moda.
Do parlamentu dążyłem jedynie, aby mieć chociaż mały kawałeczek władzy, za co mi serdecznie przykro. Chyba dobrze, że nie udało mi się dojść do ustanowienia rady.
Wiem, że nie zasługuje w ogóle na przyjęcie do parlamentu, a co dopiero na moda. Jednak postanowiłem, że będę od teraz lepszym użytkownikiem, będę dążył powoli do upragnionej przez każdego usera funkcji, jaką jest moderatorstwo.
Papierowy Mario, szerzej Traktor. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 24 Sty 2010 10:13 Temat postu: |
|
|
Ha. Chociaż też przepraszałam, podpisuję się pod Marianem szerzej Traktorem.
Teraz jest jakaś taka fajna, luźniejsza atmosfera... przyjęcie na moda Marty chyba ją uregulowało. Zajmijmy się 5 rocznicą. _________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 20:53 Temat postu: |
|
|
Łączymy się w bólu po tragedii w Smoleńsku z całym Narodem Polskim, którym ona wstrząsnęła.
W związku z tym, po zasięgnięciu opinii moderatorów ogłaszam żałobę na forum od tej chwili do 17 kwietnia. W tym czasie kanalizacja będzie zamknięta, oraz niewskazane będą zabawy i żarty. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 10 Kwi 2010 21:24 Temat postu: |
|
|
Jednocześnie zabraniamy naśmiewania, znieważania, oraz potępiania żałoby i żałobników na forum...Przez ten czas obowiązywał będzie spokój...Nie przestrzegający wyżej wymienionych nakazów, zostaną ukarani ostrzeżeniem, bądź w ostateczności banem...
Tutaj pragnę upomnieć Johannę i Traktora za ich haniebne zachowanie...
Dziękuję... [*] _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 09 Maj 2010 00:03 Temat postu: |
|
|
Pragnę poinformować, że Euresanda zrezygnowała ze stanowiska administratora. Zostaje więc członkiem Rady Mędrców. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 09 Maj 2010 11:52 Temat postu: |
|
|
Grześ napisał: | Pragnę poinformować, że Euresanda zrezygnowała ze stanowiska administratora. Zostaje więc członkiem Rady Mędrców. |
Mam pytanie w takim razie kto zostanie drugim administratorem ? _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 09 Maj 2010 13:12 Temat postu: |
|
|
Drugi administrator zostanie prawdopodobnie wyłoniony z Moderatorium w najbliższym czasie. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Maj 2010 19:04 Temat postu: |
|
|
Grześ napisał: | Drugi administrator zostanie prawdopodobnie wyłoniony z Moderatorium w najbliższym czasie. |
A czy zwykli użytkownicy mają na to jakiś wpływ?
Nie.
Oczywiscie, że NIE // xD _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 20 Paź 2010 17:47 Temat postu: |
|
|
Informuję, że Mędrcy Bambosz i Paweł96 uprzejmie zgodzili się przejąć obowiązki moderatorskie w celu pomocy obecnym moderatorom, na co Moderatorium wyraziło zgodę. Tak więc Bambosz i Paweł nadal są Mędrcami, ale mają prawa i obowiązki moderatorskie. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 20 Paź 2010 17:55 Temat postu: |
|
|
Miejmy nadzieję, że dawni moderatorzy pomogą naszemu wspaniałemu forum kwitnąć znów na swojej dawnej posadzie. _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 05 Lis 2010 20:53 Temat postu: |
|
|
też mam taką nadzieję _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Gru 2010 14:49 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie, czy Euresanda jednak nadal jest administratorem? _________________ Pozdro, FCP! |
|
Powrót do góry |
|
|
|