Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 06 Lis 2007 21:46 Temat postu: |
|
|
Myślę, że powinniśmy to jakoś rozpisać. Może drzewo genealogiczne? Proponuję mikrokrewnych. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
ayumixD Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 21 Mar 2008 18:13 Temat postu: |
|
|
Rufus napisał: | Może ojcem kogutów był ten...no...jak mu tam...No ten co wynalazł pociąg. |
To nie on bo to kogut wynalasca w przeszłości. Przynajmniej tak sobie przypominam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Adam Węglowski Bywalec Nory
|
Wysłany: 10 Kwi 2008 15:17 Temat postu: |
|
|
Ja nie wiem kto był rodzicami ale Kaputan Nemo był dziadkiem |
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 06 Maj 2008 15:10 Temat postu: |
|
|
Hmm...to daje do myślenia. Nie mamy pojęcia kto był rodzicami naszych Kogutów ale wiemy tylko 2 rzeczy:
- Baron Żabba był dalekim krewnym Kogutów
- Kapitan Nemo był dziadkiem Kogutów
Tajemniczy jest też ten Kogut z zakończenia RiWC. Kim on był dla Wynalazcy i Kornelka nie wiemy. Tylko tyle że najprawdopodobniej był zaprzyjaźniony z Kapitanem (Spokrewniony?) _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Fanot Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 16 Maj 2008 21:36 Temat postu: |
|
|
A wódz kukuryk nie jest spokrewniony. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 09 Cze 2008 14:37 Temat postu: |
|
|
Ależ jest! Wódz Kukuryk jest spokrewniony z Kapitanem Nemo. To być może prapradziadek Kogutów. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 09 Cze 2008 20:10 Temat postu: |
|
|
Topek ma rację... to gra...
A jak nie było podane to wie to tylko - autor scenariusza do Reksia...
KH- Sz K.
Jeśli Żabba jest krewnym kogutów to znaczy, że to nie są koguty tylko mieszanka z innymi zwierzętami. To jest gra, więc wszystko może się tam zdarzyć. Więc koguty mogą żyć 100 lat... a ich matką i ojcem może być każde zwierzę, a jest ich sporo w przygodach Reksia. Możecie rozprawiać,a rozprawiać, ale czy dojdziecie do wniosku... Może koguty były spokrewnione z czarnymi kurami, z wodzem wioski, czy z królową kur. Może są kuzynami tego wodza, a jakieś inne kury są ich rodzicami.
Możecie tak samo rozprawiać nad rodzicami Reksia , czy Kretesa. O Reksiu to strasznie mało wiemy. A o Kretesie- znamy jego dziadka i... babcię- jak się zwała- kopara - w każdym razie ta co się potem roztyła i zaczęła zrzędzić. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 09 Cze 2008 20:13 Temat postu: |
|
|
Reksio jest tam wujkiem kogutów... Kari Mata to nie córka Nemo. Jest Adoptowana i nie ma jako dzieci kogutów, bo ona była jak była młoda, a dalej to żyła w czasach Reksia... |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 09 Cze 2008 20:15 Temat postu: |
|
|
sory...za trzy posty...
To drzewo genealogiczne nie dodaje nic do tematu. Podtrzymuje się przy moim pierwszym poście. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 10 Cze 2008 15:33 Temat postu: |
|
|
Rafi napisał: | Ależ jest! Wódz Kukuryk jest spokrewniony z Kapitanem Nemo. To być może prapradziadek Kogutów. |
Ciekawe jak jest!
Gdyby był był bratem podróżowaliby razem, a ojcem? Nie wydaje mi się, żeby jako mały kogucik przetrwał w dżungli. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Fanot Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 10 Cze 2008 15:50 Temat postu: |
|
|
przybysz z Kurakis napisał: |
Reksio jest tam wujkiem kogutów... Kari Mata to nie córka Nemo. Jest Adoptowana i nie ma jako dzieci kogutów, bo ona była jak była młoda, a dalej to żyła w czasach Reksia... | kari mata to ani cóka ani nie jest Adoptowana została z kaptanem nemo bo uratował ją z szangrila. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 10 Cze 2008 16:21 Temat postu: |
|
|
Fanot napisał: | kari mata to ani cóka ani nie jest Adoptowana została z kaptanem nemo bo uratował ją z szangrila. |
Chyba jest jednak adoptowana, mówiła tam, ale Reksio nie jest wujkiem kogutów, nie jest nawet spokrewniony. Nie wiem czy ma sens do tego dochodzić skoro to tylko gra.
Kretes napisał: | Może to jajko z kogutami wykluł ten posąg boga twaroga!!! Co ja gadam. Ło Matku!!! Niesamowite do jakich wniosków dochodzę |
W każdym razie na wyspie Kretesa też są kury, więc może tam, a może to zupełnie ktoś inny. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
|