Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 03 Cze 2010 21:46 Temat postu: |
|
|
Ech... To był czar, z którego Aidem zrezygnowało... _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
garat007 Bywalec Nory
|
Wysłany: 30 Cze 2010 09:37 Temat postu: |
|
|
To usunięte koncepcje gry.
Częściowe rozproszenie magii i Całkowite rozproszenie magii. Zostały zastąpione przez czary defensywne dla ciekawości. Czary te miały usuwać szkody wyrządzone przez wroga np. jeśli Gęś Apokalipsy zaatakowała cię ciemnością to CRM mogłeś usunąć tą chmurę. W plikach nadal to spoczywa jako Easter Egg.
Niezłe info? _________________ HEJHO fanom reksia !!!!
Wróciłem po dwóch latach. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 30 Cze 2010 09:42 Temat postu: |
|
|
To był zły pomysł.Dobrze że z niego zrezygnowali.Nie pasuje on do fabuły gry.
Nie mogę wytłumaczyć dokładnie dlaczego.I by za dużo nie pomagał.Pomyślcie że drób chaosu też by tego czaru mógł używać! |
|
Powrót do góry |
|
|
garat007 Bywalec Nory
|
Wysłany: 30 Cze 2010 09:45 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się Kacper98 w 100%.
To by było za łatwe.
Albo jeśli gęś by miała taki czar to pojedynek mógłby trwać baaaaaaaardzo długo _________________ HEJHO fanom reksia !!!!
Wróciłem po dwóch latach. |
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 26 Lip 2010 13:54 Temat postu: |
|
|
Tak, zgadzam się. Szczerze myślę czasami, czy te czary obowiązywała zasada " Pojedynek kończy się, gdy przeciwnik zostanie trafiony trzy razy tym samym zaklęciem"? _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 15 Lis 2010 09:20 Temat postu: Re: Czary cofające efekty... |
|
|
loki93 napisał: | Witam.
Przeglądając pliki wavs (co mi się zdarza, gdy nie mam co robić) napotkałem na nazwy czarów "Częściowe roproszenie magii" i "Pełne rozproszenie magii" ale niestety nie wiem, gdzie i kiedy mozna się ich nauczyć. Proszę o pomoc. | chyba planowali zrobić,ale nie zrobili. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
bartosz2211 Norman
Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 142 Skąd: a z znikąd (znikąd to miasto)
|
|
Powrót do góry |
|
|
|