Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 01 Sty 2010 17:16 Temat postu: |
|
|
To niemożliwe. Trzeba by zmienić system z fora na inny i przeładować bazę danych. Poza tym, czy ktoś by tracił czas na czytanie Regulaminu? Po prostu odczekali swoje i potem skoczyli na Stronę Główną. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Sty 2010 17:19 Temat postu: |
|
|
nieznany napisał: | To niemożliwe. Trzeba by zmienić system z fora na inny i przeładować bazę danych. Poza tym, czy ktoś by tracił czas na czytanie Regulaminu? Po prostu odczekali swoje i potem skoczyli na Stronę Główną. |
W sumie , szkoda Smutno mi , że nowoi tak spamują serce mi sie kraja . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 02 Sty 2010 16:19 Temat postu: |
|
|
Witam. Pojawiłem się w końcu na forum.
Wg mnie jednak nie ma sensu dla jakichkolwiek reform. Reformy to trzeba tylko zrobić w pisaniu postów i zakładaniu tematów. Gry się nudzą, zaś ciekawe rozmowy już nie. Moim zdaniem najlepiej byłoby zablokować Kanalizację, gdyż ona tylko nudzi użytkowników, którzy potem myślą, że na forum jest nudno. Trzeba pisać w ORIR, kategoriach o Reksiu, opowiadaniach i twórczości. A Kanalizacja tylko do tego Nas zniechęca. To samo bym zrobił z Gwardią Reksia, na której się skupiamy przez co nie koncentrujemy się na aktywności forum. A regulaminy wcale nie ograniczają ciekawych dyskusji, a chyba tylko o to Nam chodzi. Jeżeli rozpoczniemy dyskusje na interesujące rzeczy, to zobaczycie, że klimat forum się zmieni. Musicie tylko wykazać inicjatywę. Kiedyś właśnie była sytuacja z brakiem aktywności na forum - postanowiliśmy więc założyć kilka fajnych tematów. Jak pamiętam, rozpoczęły się dyskusje, a po jakimś czasie aktywność użytkowników wzrosła. Forum jest nudne, ponieważ zamiast prowadzić normalny tryb na forum, to rozmawiamy o tym jakie jest nudne, co się staje coraz to nudniejsze. Może po prostu zamknąć tematy, związane z nudą na forum? Zacznijmy działać, rozpocznijmy normalne dyskusje na forum, co właśnie przywróci Nam chęć zakładania tematów, a to co się teraz dzieje, to tylko błędne koło, z którego się musimy uwolnić. Przywróćmy rytm forum właśnie dzisiaj. Do dzieła! _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 02 Sty 2010 22:00 Temat postu: |
|
|
Witajcie znowu!
Postanowiłam znów wejść na forum! Jak widzę wiele się tu zmieniło. Przepraszam, że nie byłam, ale dużo pracy w szkole, etc. Chciałabym ponownie pomagać userom, być aktywną użytkowniczką, pisać posty... Brać udział w życiu forum i pisać posty. Proszę wybaczcie za moją nieobecność...
Postaram się znowu być aktywna.
Dziękuję Grzesiowi, bowiem w czasie mojej nieobecności opiekował się forum i samodzielnie podejmował się wszystkich trudnych zadań...
Pozdrawiam
Euresanda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 03 Sty 2010 10:59 Temat postu: |
|
|
Euresanda napisał: | Witajcie znowu!
Postanowiłam znów wejść na forum! Jak widzę wiele się tu zmieniło. Przepraszam, że nie byłam, ale dużo pracy w szkole, etc. Chciałabym ponownie pomagać userom, być aktywną użytkowniczką, pisać posty... Brać udział w życiu forum i pisać posty. Proszę wybaczcie za moją nieobecność...
Postaram się znowu być aktywna.
Dziękuję Grzesiowi, bowiem w czasie mojej nieobecności opiekował się forum i samodzielnie podejmował się wszystkich trudnych zadań...
Pozdrawiam
Euresanda |
Witaj Euresando . Dobrze , że wróciłaś . Fakt na forum pozmieniało się nie stety na gorsze . Trzeba będzie przywrócić życie na forum _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 06 Sty 2010 11:58 Temat postu: |
|
|
Mo i tak plan Reaktywacji runął...Wystarczyło odczekać parę dni. Chyba już więcej decyzji nie uda się podjąć w tym temacie. _________________
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 09 Sty 2010 14:06 Temat postu: |
|
|
A co właściwie musiałoby się zmienić na forum, żeby nie było nudno? Co byście zmienili? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
shlafrok holmes Starszy Norman
|
Wysłany: 09 Sty 2010 14:44 Temat postu: |
|
|
no nie wiem wszystko na tym forum jest fajne nietrzeba reaktywacji _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 09 Sty 2010 14:53 Temat postu: |
|
|
W twoim świecie jest wszystko "fajne", ale poza nim niezbyt.
Mam jedno pytanie dotyczące sb. Czy na zwykłym phpbb da się instalować mody do przema? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Sty 2010 14:24 Temat postu: |
|
|
Od razu sory za double.
Zbiegiem lat to forum wydaje się coraz starsze. Po prostu, zwykłe forum, takie jakby amatorskie. Więc trzeba je uatrakcyjnić, unowocześnić. Proponowałbym wgranie cash moda, czyli waluty.
Wiem, że teraz zostanę wyśmiany, że to niemożliwe itd. , ale
Wszystko jest możliwe. Wszystko. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 10 Sty 2010 16:08 Temat postu: |
|
|
waluta , błe . Zostawmy takie tematy w spokoju , na forum zaczynać widać poprawe , zobaczymy co będzie dalej ... _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 10 Sty 2010 16:11 Temat postu: |
|
|
Waluta...brr, nie strasz takimi pomysłami, Mario. Kiedyś GR miało Reksiony. I do czego doprowadziły? Do tego, że GR opanowała mania rysowania w paincie stateczków, aby dostać reksiony... _________________
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 10 Sty 2010 16:27 Temat postu: |
|
|
Co do reaktywacji forum...
Ja proponuję przydzielanie rang przez administratora - osobistych rang i usunięcie rang za ilość postów. Spamerzy nie będą mieli motywacji do spamowania i może będzie się dało odciążyć kanalizacje i prowadzić normalne rozmowy poza nią. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Sty 2010 16:56 Temat postu: |
|
|
I co, admin każdemu po kolei ma zmieniać rangę? Za dużo czasu by to zajęło. Można zrobić coś nowego, co sprawiłoby wyeliminowanie wrażenia nudnego forum. Przyznam, że nawet mi trochę wieje nudą. Dajcie jakieś propozycje. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi Norman
|
Wysłany: 10 Sty 2010 18:39 Temat postu: |
|
|
Arturze, Przybyszowi chyba chodziło o to by była tylko jedna ranga od jednego do nieskończenie wielu postów (np.: Użytkownik). Wtedy każdy by miał taką samą rangę (z wyjątkiem modów, admininów).
Ja do zmienienia polecam robienie więcej ilości konkórsów o ciekawej tematyce. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|