Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kabuto Mąci Od Dawna
|
Wysłany: 09 Wrz 2008 19:03 Temat postu: |
|
|
Jak Admini by zdecydowali to możnaby napisać jakie emblematy mozna wygrać . Albo jakie emblematy mozna wybrać jak się wygra . Oby konkurs był jak najszybciej bo jak już każdy mówił Kod: | MY CHCEMY KONKURSU ! | , znaczy ze wszyscy są przygotowani na to co ich czeka . _________________ Pozdrawiam KabutoStatko-Czołg - Prezent od Roostara
http://www.talesofmagic.wp.pl/?c=1&u=341059944 |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 13 Wrz 2008 22:08 Temat postu: |
|
|
Konkursu za pewne nie będzie, gdyż jak widać nie korzystacie z konkursu na karykaturę a co dopiero organizować konkurs na opowiadanie do którego trzeba więcej pracy niż do obrazka, na razie nie zapowiada się by był konkurs chyba że coś zmieni się diametralnie |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 13 Wrz 2008 22:53 Temat postu: |
|
|
Serapis napisał: | Konkursu za pewne nie będzie, gdyż jak widać nie korzystacie z konkursu na karykaturę | Widocznie nikt nie jest nim zainteresowany.
Serapis napisał: | a co dopiero organizować konkurs na opowiadanie do którego trzeba więcej pracy niż do obrazka | A to ciekawe?! Ja nie mam talentu do robienia obrazków i dla mnie nie jest to mało pracy.
Poza tym jeśli jest jak mówisz, czyli wymaga więcej pracy, to tym bardziej powinien być konkurs tego dotyczący.
Tyle osób nalegało, aby był konkurs literacki czy poetycki - i co? Tyle czasu minęło i nic.
Niedawno Kondi zaproponował konkurs na karykaturę - i co? Moderatorium od razu postanowiło zrobić konkurs na karykaturę. Choć sam jestem moderatorem, to i tak nie tylko ja mam coś do powiedzenia.
Może wydaje się, że jest mało osób, które wystartowałyby w konkursie, ale ja proponowałbym założyć temat, w którym będziemy zbierali użytkowników przygotowanych do wzięcia udziału w konkursie (wcale nie mówię, że tak ma być ale podaję przykład sposobu na zebranie uczestników).
To że nikt (chyba) nie bierze udziału w konkursie na karykaturę, nie znaczy że nie będzie brał w literackim, bądź poetyckim.
Nawet jeżeli zrobiliśmy próbny konkurs, to co? Mimo wszystko użytkownicy są zainteresowani ciekawymi i fajnymi konkursami.
Absolutnie nie chcę, żeby to co napisałem od razu coś zmieniło i to jest wyłącznie moja opinia. Ale można by było przynajmniej jeszcze raz przemyśleć sprawę. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 09:09 Temat postu: |
|
|
Racja...ja dużo bardziej wolę przedstawiać moje prace pisane niż malowane i jestem gotowy wziąć udział w konkursie...
Taki konkurs wydaje mi się ciekawszy od tego na karykaturę/
Mógłby być konkurs na wiersz...ja jestem za...
Jak nikt nie korzysta z tego na karykaturę to nie znaczy, że z tego nikt nie skorzysta! |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 09:18 Temat postu: |
|
|
Należy wziąć pod uwagę, że też co najmniej 6 osób deklarował że weźmie udział w konkursie na karykaturę a wzięła jedna, co za tym idzie potwierdza to regułę, że wiele osób się deklaruje a potem nie bierze udziału, tak też było z Quizem o Reksiu w zeszłym roku i też mało osób wzięło udział.
Po za tym nie było tak, że po prostu zrobiliśmy konkurs na karykaturę, była dodana ankieta więc było parę osób co za tym idzie zrobiliśmy. Zaś na konkurs literacki wszyscy nalegają ale należy podkreślić, że w funkcji czasu się to odbywa co za tym idzie mogli już odejść z forum mogli już zmienić zdanie itd.
Oczywiście nie jestem przeciwny konkursowi lecz musi się więcej osób zdeklarować to wtedy będzie można o tym pomyśleć taka jest moja opinia |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 09:29 Temat postu: |
|
|
Ja na pewno wystartuje w takim konkursie...
|
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 09:32 Temat postu: |
|
|
Ja też bym wystartował.
Stworzyłem ankiety o konkursie poetyckim i literackim.
Kto chce niech zagosuje. _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 09:58 Temat postu: |
|
|
Jacie!
Co to za wielki problem dla admina...
Dlaczego nie chcecie by ten konkurs powstał...
/nikt nie napisał, że jest przeciw czytaj uważnie po prostu ktoś musi <parę ktosi> wyrazić gotowość |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 10:16 Temat postu: |
|
|
Nie są przeciwni, ale nie chcą by konkurs powstał...
Robią wielki problem jakby to było trudne...
Już było napisane wiele razy, że użytkownicy chcą konkursu to niech się jakiś admin za to zabierze.
BYŁA JUŻ WYRAŻONA GOTOWOŚĆ...
Wiele razy... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 12:34 Temat postu: |
|
|
przybysz z Kurakis napisał: | Nie są przeciwni, ale nie chcą by konkurs powstał...
Robią wielki problem jakby to było trudne...
Już było napisane wiele razy, że użytkownicy chcą konkursu to niech się jakiś admin za to zabierze.
BYŁA JUŻ WYRAŻONA GOTOWOŚĆ...
Wiele razy... |
Czy już nie powiedziałem, że było to w funkcji czasu czyli że ważne co na dzień dzisiejszy sądzą użytkownicy forum a nie co sądzili dwa lub rok temu, przecież wiele z tych osób które wyrażał gotowość już nie wchodzą na forum, na razie tylko z 4 osoby chcą trzeba więcej
PS nie nabijaj postów pisząc cały czas ten sam tekst i czytaj uważnie |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 14 Wrz 2008 17:27 Temat postu: |
|
|
Moje zdanie się nie zmieniło i nie zmieni jakby co. I nie uważam, że łatwiej zrobić obrazek niż opowiadanie. W obydwu przypadkach trzeba mieć pomysł, a do obrazka ponadto dobry program graficzny i umiejętności korzystania z niego. Co z tym konkursem? _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 15 Wrz 2008 16:11 Temat postu: |
|
|
Serapis napisał: |
Czy już nie powiedziałem, że było to w funkcji czasu czyli że ważne co na dzień dzisiejszy sądzą użytkownicy forum a nie co sądzili dwa lub rok temu, przecież wiele z tych osób które wyrażał gotowość już nie wchodzą na forum, na razie tylko z 4 osoby chcą trzeba więcej
|
No to jak wtedy użytkownicy chcieli konkursu to admini i modi nie zrobili go...
Potem też chcieli, ale admini i modzi dalej nie kiwnęli palcem...
Teraz chcą i i tak admini i modzi nie robią konkursu...
Zróbcie ten konkurs wreszcie! |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 15 Wrz 2008 21:06 Temat postu: |
|
|
przybysz z Kurakis napisał: | No to jak wtedy użytkownicy chcieli konkursu to admini i modi nie zrobili go...
Potem też chcieli, ale admini i modzi dalej nie kiwnęli palcem...
Teraz chcą i i tak admini i modzi nie robią konkursu...
Zróbcie ten konkurs wreszcie! |
>> Modzi i Admini to nie są ani świętym mikołajem, ani dobrą wróżką ;P, więc nie spełniają wszystkich życzeń. Kiedy uznają , że pora go stworzyć to go zrobią . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Foruś Roz-krecony
|
Wysłany: 17 Wrz 2008 16:28 Temat postu: |
|
|
xDominik napisał: |
>> Modzi i Admini to nie są ani świętym mikołajem, ani dobrą wróżką ;P, więc nie spełniają wszystkich życzeń. Kiedy uznają , że pora go stworzyć to go zrobią . |
Ja pisałem do wrószki z telewizi i mi jakieś głópoty napisała, bo wrużki nie spełniają życzeń.
A świenyt Mikołaj przychodzi dopiero w 6 grudniu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 19 Wrz 2008 15:47 Temat postu: |
|
|
Foruś napisał: |
Ja pisałem do wrószki z telewizi i mi jakieś głópoty napisała, bo wrużki nie spełniają życzeń.
A świenyt Mikołaj przychodzi dopiero w 6 grudniu. |
Mniej więcej zrozumiałem o co chodzi
TO ile musi być użytkowników gotowych, żeby był konkurs? |
|
Powrót do góry |
|
|
|