Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
O co tu chodzi? |
Ufo samo porwało kornelka na szefa |
|
41% |
[ 32 ] |
To jakiś błąd |
|
5% |
[ 4 ] |
Hm...dziwne nie mam pojęcia |
|
23% |
[ 18 ] |
Coś innego |
|
29% |
[ 23 ] |
|
Wszystkich Głosów : 77 |
|
Autor |
Wiadomość |
lukin Stawia Opór
|
Wysłany: 07 Cze 2008 12:45 Temat postu: |
|
|
Nie możliwe,bo do inwazji był na podwórku.A jaja nie mógł zbudować w chwile.Ruch oporu przeciw Kuratorowi nie był od kilku dni a nawet dnia!
Tu są błędy w grze.
Bo jak wrócił kornelek to on powiedział jakoś tak:A to kto?To ty bracie?Wróciłeśno właśnie powiedział k.w wróciłeś! czyli ze on mógł uciec!(przecież niby został porwany w tym błąd) _________________ Smutno na forum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 08 Cze 2008 10:32 Temat postu: |
|
|
Kreton napisał: | Nie, nie, nie TO jest parodia ze Star Warsa, że imperator zabrał Anakina Skywalkera do swojej bazy. Tak samo pewnie jakiś wczesny władca UFO go porwał i potem przywódcą stał się Kornelek |
Jak imperator zabrał Anakina? Zabrał Luke'a. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksiowiec Bywalec Nory
|
Wysłany: 11 Kwi 2009 14:52 Temat postu: |
|
|
Ja znam taką teorię w postaci krótkiego opowiadania:
"Pochodzenie Kuratora"
Jest rok 1000 500 100 880 Galaktyką rządził Kurator IV.
On rzekł, do poddanych, że po jego śmierci, trzeba znaleźć nowego króla.
Wybrano, że trzeba wybrać na Ziemi, bo wtedy panował taki obyczaj, że król może być wszędzie, z całego Wszechświata.Wkrótce urodzili się dwa koguty: pierwszy był to Kogut, a drugi Korneliusz, niestety równocześnie z tą chwilą Kurator IV wyzionął ducha. Nowego władcy nie znaleziono. Tymczasem zapomniano o woli poprzedniego władcy i wybrano Kocisława II. Tym czasem dwa kury wierzyły Kuratorowi IV-emu, więc przyleciały do planety Ziemi. Gdy była noc oni po cichutku wybrali następcę tronu, akurat był nim Kornelek. Nastał ranek rodzice koguta byli zrozpaczeni utratą syna, a Kogut ślubował sobie, aby kiedyś spotkać brata. Po 20 latach Kornelek został ukonorowany na Kuratora V-go, obalając rządy Kocisława II. Po kilku minutach władzy Kornelek dostał szał mózgu i stał się złym władcą i kazał porywać kury, aby zniosły wielkie jajo, właśnie w tym momencie Ruch kreciego oporu miał uratować kosmos. Niestety jego członkowie zostali uwięzieni w więzieniu. I tak Kurator porywał kury nawet z Ziemi, a jego brat biologiczny przeraził się, że kury zostały porywane.
To tyko teoria. |
|
Powrót do góry |
|
|
zjk9999 Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Kwi 2009 08:39 Temat postu: |
|
|
Moi zdaniem to kurator chciał, by gO PORWANO |
|
Powrót do góry |
|
|
kfilio Roz-krecony
|
Wysłany: 27 Kwi 2009 17:15 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | To jakieś bzdury.Kornelek nie ma takiego twórczego umysłu,co ma Kogut Wynalazca.Gdyby miał,to on również wymyślałby różne schematy.Kretoni chyba mieszkali na Kuranie zanim Kornelek postanowił podbić wszechświat.Ruch oporu Kretonów istniał chyba zanim Kornelek postanowił podbić wszechświat.Molly powiedziała,że Kurator część porwanych kur wcielił do swojej armii.Miała na myśli Ufokury.Kornelek nie żenił się z żadną Ufokurą.Tyzyfona słusznie zauważyła,że moja teoria jest najbardziej prawdopodobna. |
Też się z jednym , ale innym nie zgodzę. W RiKwA była córka Kuratora, a wiec musiał mieć żonę. _________________ Reksio i miasto sekretów.
Wciąż czekamy |
|
Powrót do góry |
|
|
piesek 22 Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 21 Wrz 2009 13:57 Temat postu: |
|
|
to proste. przecież Kornelek mógł porozumiewać się z kurami, a potem powiedzieć im żeby go uprowadziły, a kiedy kury go porwały to mógł im dowodzić. _________________ Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 21 Wrz 2009 16:22 Temat postu: |
|
|
piesek 22 napisał: | to proste. przecież Kornelek mógł porozumiewać się z kurami, a potem powiedzieć im żeby go uprowadziły, a kiedy kury go porwały to mógł im dowodzić. |
To z jakimi kurami mógł się porozumiewać będąc nowonarodzonym jednojajowym bratem Koguta? Bo przecież kury z podwórka zostały uprowadzone, gdy Kornelek był już Kuratorem... _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
piesek 22 Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 21 Wrz 2009 17:02 Temat postu: |
|
|
A, pomyłka. No to pewnie po prostu porwały go bo szukały szefa.
ps.Przepraszam mam dopiero 9 lat i jeszcze paru rzeczy nie rozumiem
/Nie ma sprawy, każdemu zdażają się pomyłki _________________ Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 29 Lis 2009 19:02 Temat postu: |
|
|
Mi się wydaje ,że UFO porwało kornelka . _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 01 Gru 2009 20:11 Temat postu: |
|
|
Ja się zgadzam z FORUMem. A oto moja hipoteza: ufo kury namówiły Korneliusza, żeby zawładnął wrzechświatem, on się zgodził i przyleciały po niego ufo kury. Potem miał ksywkę Kurator _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marcioch1998 Roz-krecony
|
Wysłany: 03 Gru 2009 21:27 Temat postu: |
|
|
ja uważam że kornelek został porwany przez Ufokury poto żeby im
przewodzić bo pewnie ufo kury chciały podbić Kreton tak się wcześniej
nazywał kuran _________________ Dwa dni temu woda w rzece opadła i nautilus
utknoł w tym bajoże |
|
Powrót do góry |
|
|
shlafrok holmes Starszy Norman
|
Wysłany: 08 Sty 2010 19:48 Temat postu: |
|
|
Kreton napisał: | Nie, nie, nie TO jest parodia ze Star Warsa, że imperator zabrał Anakina Skywalkera do swojej bazy. Tak samo pewnie jakiś wczesny władca UFO go porwał i potem przywódcą stał się Kornelek |
zgadzam się z tobą kreton bo jak mówi forum że porwało go bo on sam sobię tego zażyczył to nie bo kogut W by usłyszał że kornelek planuję spisek bo mieszkają razem a szopa nie jest taka duża _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 08 Sty 2010 19:54 Temat postu: |
|
|
Ciekawy temat nam sie szykuje , no właśnie ciekawe ... . Mi sie zdaje , że to kury go może porwały , bo Kogut Wynalazca mówił coś , że najpierw porwały Kornelka , a teraz tamte kury . Ciekawe.... _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 17 Sty 2010 18:08 Temat postu: |
|
|
Ja podchodzę do tego tak, że Kornelek upozorował swoje porwanie w celu, by Kogut nigdy nie podejrzewał po co w rzeczywistości tak robi.
Wiecie, nie próbował go zatrzymać, zresztą, nie miał by jak. ; p _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|