Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 15 Sie 2010 18:49 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Ja nie mogę poradzić sobie z łatką. Zmieniłem, zapisałem, ale nic z tego. |
Sorry za double'a.
Jak rozpakujesz łatkę to masz tam chyba trzy foldery. W folderze z grą znajdź foldery o takiej samej nazwie i zawartość tych z łatki przekopiuj do tych z folderu z grą. Potem będzie Ci się wyświetlać Czy na pewno chcesz zamienić pliki to klikasz na Tak albo na Tak na wszystkie. _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 16 Sie 2010 19:47 Temat postu: |
|
|
Czekaj. To trzeba zapisać w "Moich Dokumentach"? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 16 Sie 2010 20:19 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Czekaj. To trzeba zapisać w "Moich Dokumentach"? |
C:\Program files\Aidem Media\Reksio i Czarodzieje\game\przygoda\shooter
I dalej nie pamiętam. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Sie 2010 09:40 Temat postu: |
|
|
Nie. Wchodzisz kolejno:
Mój komputer,
Dysk lokalny(C),
Program Files,
AidemMedia,
Reksio i Czarodzieje (albo ReksioCzaro).
Minimalizujesz, szukasz łatki, rozpakowujesz ją i wchodzisz tam gdzie ją rozpakowałeś. A teraz uwaga: Są tam foldery. I tam gdzie masz zminimalizowane szukasz tych samych folderów. Potem przekopiowujesz zawartość tych folderów z łatki do tych z katalogu z grą(tego, co zminimalizowałeś).
P.S. Jeśli Ci chodziło o to, gdzie jest łatka to chyba w Moich dokumentach. _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Przesuń Bywalec Nory
|
Wysłany: 24 Sie 2010 05:45 Temat postu: |
|
|
zjk9999 napisał: | Ja znam sztuczkę z lotem na Smokręcie: Kiedy stracisz całe życie i narrator zacznie mówic " to było już zbyt wiele dla dzielnego psa "[czy jakoś tak] ciągle klikamy "restart", aż do momentu kiedy lot się nie skończy.
PS: ja tak nie robie, bo gra mi się zacina po tej sztucce. |
Ja też odkryłem ten trik. _________________ Śmiejesz się z poważnych spraw?Jeśli tak to oznacza,że jesteś niemądry bo nic nie rozumiesz. |
|
Powrót do góry |
|
|
lisek hytrusek Roz-krecony
|
Wysłany: 25 Sie 2010 11:49 Temat postu: |
|
|
Albo taki trik. Gdy po wzięciu zadań idziemy do burektora mateusza idziemy obraniać mury. Dostajemy potem 500 kasy. Klikamy na burektora i od razu zamykamy pytania. Burektor powie żebyśmy znowu obraniali mury. można tak 2 razy. _________________ Myju, myju, chlastu, chlastu, chlastu, nie mam rączek jedenastu. |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 27 Paź 2010 17:25 Temat postu: |
|
|
fajny trik _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
bartosz2211 Norman
Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 142 Skąd: a z znikąd (znikąd to miasto)
|
Wysłany: 27 Paź 2010 21:30 Temat postu: |
|
|
zjk9999 napisał: | Ja znam sztuczkę z lotem na Smokręcie: Kiedy stracisz całe życie i narrator zacznie mówic " to było już zbyt wiele dla dzielnego psa "[czy jakoś tak] ciągle klikamy "restart", aż do momentu kiedy lot się nie skończy.
PS: ja tak nie robie, bo gra mi się zacina po tej sztucce. |
Nie tak się to robi tylko tak.
1. Robimy wszystko żeby smokręt opadł z sił.
2. Kiedy narrator mówi :
4. Naciskamy stop.
5. I smokręt jest niezniszczalny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|