Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
reksio000 Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Lip 2010 15:41 Temat postu: |
|
|
dawid6 napisał: | Ja już chyba wiem całą historię: Najpierw przeszedł z wioski do wioski, potem wraz z kociołkiem poszedł do lasu nazbierać ziół, stanął obok jakiejś stromej góry albo stromego wzgórza, aby zerwać jakieś zioło, a na tej górze lub wzgórzu czaili się Wilkoni i zrzucili na niego głaz. Długo błąkał się w lesie, aż znalazł opuszczoną pieczarę, a w niej przepis na odzyskanie pamięci. Rozpalił ogień pod kociołkiem i czekał, aż ktoś przyjdzie i mu pomoże.
Oto historia wymyślona przeze mnie |
zgadzam się z tym ale mogło być też tak że zamiast nazbierać ziół poszedł szukać spokoju bo w wiosce było tak hałaśliwie że nie dało się skupić
myślę też że ci co pracowali nad RIU nie myśleli że ktoś będzie się czepiał takich szczegułów |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio000 Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Lip 2010 15:51 Temat postu: |
|
|
a mam jedno pytanie przecież on stracił pamięć to skąd wiedział że ktoś zrzucił na niego głaz i skąd wiedział że to akurat Wilkoni i skąd w ogóle wiedział że stracił pamięć
przecież takich rzeczy się nie pamięta |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|