Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy wam jest smutno, że nie ma Kapitana N emo? |
tak |
|
73% |
[ 28 ] |
nie |
|
26% |
[ 10 ] |
|
Wszystkich Głosów : 38 |
|
Autor |
Wiadomość |
Roostar Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Sty 2006 10:47 Temat postu: |
|
|
podobnie jak ja |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 30 Sty 2006 11:05 Temat postu: |
|
|
Adunia napisał: | zwariowany chomik napisał: | Adunia napisał: | Artur napisał: | Mi nie jest przykro bo warto troche pocekać żeby gra była lepsza |
masz racię a to też ma swoje dobre strony bo przynajmniej zdąże przejść czarodziejów | ja już przeszedłem czarodziejów |
a ja utknęłam na murach i ni jak nie mogę przejść ale jak tylko wreszcie mi wyjdzie wklejanie łatki to przejde (mam taką przynajmniej nadzieję) |
A ja nie mogę przejść tego labiryntu !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dawidek Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Sty 2006 14:24 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Adunia napisał: | zwariowany chomik napisał: | Adunia napisał: | Artur napisał: | Mi nie jest przykro bo warto troche pocekać żeby gra była lepsza |
masz racię a to też ma swoje dobre strony bo przynajmniej zdąże przejść czarodziejów | ja już przeszedłem czarodziejów |
a ja utknęłam na murach i ni jak nie mogę przejść ale jak tylko wreszcie mi wyjdzie wklejanie łatki to przejde (mam taką przynajmniej nadzieję) |
A ja nie mogę przejść tego labiryntu !!! |
Ja wszystko przeszłem! _________________ eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=] |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 30 Sty 2006 16:29 Temat postu: |
|
|
to już było, ale się powtórzę..... każdy może sobie ułatwić obronę murów własnym sumptem
działa tylko przy pełnej instalce....
w katalogu dane/przygoda/shooter znajdują się pliki textowe level0-2. bawiąc się liczbami można uzyskać swój poziom trudnosci...np. zmniejszyć sumę punktów potrzebną do wygrania, wartość punktową poszczególnych wrogów, częstotliwość ich wychodzenia, szybkość animacji (fps).... jest jedna pułapka tylko.... kaczka to "piechur", a kura to bodajrze "kaczka" _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Wanda Niken Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 30 Sty 2006 19:32 Temat postu: |
|
|
zwariowany chomik napisał: | nie trzeba używać łatki . Wystarczy w ustawieniach zmienić |
dzienki bardzopokąbinuję _________________ jestem po koncercie Wiśniewskiego spałam jak suseł ale wróciłam o północy |
|
Powrót do góry |
|
|
Ireyon Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 23 Lip 2006 15:44 Temat postu: |
|
|
A masz na to kasę?? Przynajmniej?? _________________ Powrót LOVE CZEKOLADA *.* |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 24 Lip 2006 10:58 Temat postu: |
|
|
Ja do tego zmieniania tych plików robiłem instrukcję. _________________
|
|