Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Chcesz żeby Shrek Forever był ostatnim rozdziałem Shreka? |
Tak |
|
28% |
[ 12 ] |
Nie |
|
26% |
[ 11 ] |
Błagam tylko nie ostatni rozdział! |
|
30% |
[ 13 ] |
To okropne! |
|
14% |
[ 6 ] |
|
Wszystkich Głosów : 42 |
|
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 20 Lip 2010 21:32 Temat postu: |
|
|
No, fajny.
Shrek Forever napisał: |
Shrek
-Ciastek, powiedz nam, jak...
Odwraca się i widzi okruchy Ciastka
Puszek
-Myślałem, że już jedliście...
|
Wogle, Rumpelnicky to był cwaniak. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
reksio000 Bywalec Nory
|
Wysłany: 22 Lip 2010 17:21 Temat postu: |
|
|
ja byłem na TYM filmie i bardzo fajny a w ogóle to SHREK nie przeniósł się ani do innego wymiaru ani do innego świata tylko po prostu był w świecie który by był gdyby SHREK SIĘ NIE URODZIŁ _________________ ta strona jest genialna
http://stworzwirusa.tk/473/budzio |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 23 Lip 2010 15:53 Temat postu: |
|
|
Masło maślane, mój drogi. Shrek się narodził. To podstawa istnienia tych filmów. A skoro w świecie, w jakim się znalazł Shrek, nie narodził się, to nie może to być świat, w którym się narodził. Sprzeczność, tyle. Najlepsza nazwa to ,,świat alternatywny". _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 23 Lip 2010 17:54 Temat postu: |
|
|
Właściwie Reksio000 ma trochę racji. Umowa mogła się spełnić tylko wtedy gdy Shrek odda jeden dzień swojego życia. On (nieświadomie) oddał dzień swoich narodzin, co sprawiło że nigdy nie uwolnił Fiony i jej rodzice popisali umowę o uwolnienie córki z wieży w zamian za królestwo. I tak Rumpelskicki zyskał władzę. Mimo iż Shrek się nigdy nie urodził umowa nadal była ważna, więc po przeżyciu dnia Shrek porostu by znikną. Więc i ty masz trochę racji. _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Przesuń Bywalec Nory
|
Wysłany: 24 Sie 2010 05:04 Temat postu: |
|
|
A ja niedługo będę na tym w Kinie _________________ Śmiejesz się z poważnych spraw?Jeśli tak to oznacza,że jesteś niemądry bo nic nie rozumiesz. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 24 Sie 2010 10:37 Temat postu: |
|
|
Miałem na to jechać ale samochód nam się zepsuł.A teraz już nie grają.Będę musiał iść na powtórkę we wrześniu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kolo987654321 Bardzo Stary Norman
Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 305 Skąd: Jak to skąd? Przecie z Krakowa.
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 25 Sie 2010 20:12 Temat postu: |
|
|
AdamMag napisał: | jej rodzice popisali umowę o uwolnienie córki z wieży w zamian za królestwo |
Oni podpisali umowę, że ich kłopoty znikną.
@top: Film super nawet w 2D (w niektórych kinach) 3D nie oglądałem. _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 25 Sie 2010 20:16 Temat postu: |
|
|
Kacper98 napisał: | Raczej nie.Shrek 3D to do Shreka 4 jest dodatkiem.A ,,Pada Shrek" to dodatek do serii więc nie można go dodać.I jeszcze podobno ma być Shrek 5 który opowiada jak Shrek znalazł się na bagnach.To tak jest:
Shrek I
Shrek II
Shrek III
Shrek forever
Shrek historia?(tego nie jestem pewien ale zobaczymy)
Dodatki:
Pada Shrek. |
Przepraszam za double'a, ale kongrim ma rację. Istnieje coś jak Shrek 3D:
serwis z bajkami napisał: | Pożarty prze smoczycę Lord Farquad powraca jako duch i porywa Fionę, aby być z nią na wieki(poprzez śmierć Fiony) |
_________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 15 Lis 2010 20:42 Temat postu: |
|
|
może być piąta ale nie szósta. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|