Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 14 Sie 2010 19:27 Temat postu: |
|
|
Bez "Wyznawców" da się przeżyć... Odc. 2:
Tym razem już nie "kolumny jednoklatkowe". _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 14 Sie 2010 19:52 Temat postu: |
|
|
Grafika taka średnia.Fabuła również.I mógłbyś książkę w prawym górnym rogu.Tak może 7/10 |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 14 Sie 2010 20:01 Temat postu: |
|
|
Ludzie, czy wy nie potraficie w całości komiksu zrobić, tylko każdy obrazek oddzielnie? Nie mogłem początku komiksu przeczytać. Dziwne to, dziwna fabuła, grafika nienajlepsza. 5/10. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 14 Sie 2010 20:48 Temat postu: |
|
|
Luk napisał: | Ludzie, czy wy nie potraficie w całości komiksu zrobić, tylko każdy obrazek oddzielnie? | Niestety. Kiedy nie przerabiam obrazka z internetu, to nie wchodzi do imageshacka. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 14 Sie 2010 21:00 Temat postu: |
|
|
Mi wszystko wchodzi dobrze, a jak nie działa na imageshacku są przecież inne hostingi zdjęć, np. fotosik, tinypic, majhost, fotoo. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 14 Sie 2010 21:24 Temat postu: |
|
|
Na pozostałych też nie działa. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Funciek Starszy Norman
|
Wysłany: 14 Sie 2010 21:31 Temat postu: |
|
|
Komiksu jeszcze nie przeczytałem, ale taka mała rada:
Jeśli wklejasz czyjkolwiek avatar, to rób go przeźroczysty, a potem wklej (usuń tło). Oczywiście jeśli robisz to w GIMPie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 17 Sie 2010 21:18 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Na pozostałych też nie działa. |
Oj, oj. Niedobrze. Mi tak samo zaczął się psuć hosting. Radzę się pospieszyć.
Najgorszym minusem jest grafika. Dość mocny ten żart z cenzurą.
4/10. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 30 Sie 2010 19:45 Temat postu: |
|
|
nieznany napisał: |
Oj, oj. Niedobrze. |
W sensie hostingów?
nieznany napisał: | Dość mocny ten żart z cenzurą.
|
W jakim sensie?
Tym, którzy mi pomogli, a także kongrimowi, powiem kto będzie w komiksie zastępywał TKTPM. A także kto nim był, według komiksu. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DAVIX Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Wrz 2010 19:07 Temat postu: |
|
|
To obrazek z drugiego odcinka, który (przynajmniej mi) się nie pokazuje:
Prosze Modów o wklejenie go do posta z drugim odcinkiem. Tam gdzie jest napisane http://img411.imageshack.us/img411/1013/waldimors3.png. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DAVIX Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 22 Paź 2010 21:20 Temat postu: |
|
|
I (wreszcie) odc. 3:
Frog, jeśli dobrze poczytasz, znajdziesz fragment swojej nagrody. Chodzi o tą, którą wygrałeś w moim turnieju... _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|