Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 20 Wrz 2008 13:27 Temat postu: |
|
|
przybysz z Kurakis napisał: | TO ile musi być użytkowników gotowych, żeby był konkurs? |
>> Najlepiej by było zrobić tak. Każdy kto chciałby wystartować w konkursie napisał by np. 3 rozdziały swojego opowiadania, po czym wysłałby Serapisowi czy innemu moda który by się tym zajął. I gdy owy mod gdy zobaczy, że jest wystarczająca liczba userów napisze PW do wszystkich którzy wysłali, że konkurs rozpoczęty i userzy mogą zakładać tematy ze swoimi opowiadaniami . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:25 Temat postu: |
|
|
Bardzo dobry pomysł. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:27 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Bardzo dobry pomysł. |
Wiesz kiedy to piali rok 2008 dobry pomysł chyba był 2 lata temu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:29 Temat postu: |
|
|
No i co z tego? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 04 Cze 2010 21:33 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | No i co z tego? |
Trochę dziwnie tak tu pisać a poza tym masze posty zostaną usunięte |
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 10 Cze 2010 13:20 Temat postu: |
|
|
Od 6 dni nie zostały - no to raczej nie będą.
Ale żeby robić taki odkop donacie? _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 13 Wrz 2010 19:15 Temat postu: |
|
|
Ja tam lubię odkopywać tematy _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
Paratroopa Starszy Norman
|
Wysłany: 13 Lis 2010 15:10 Temat postu: |
|
|
Powinien być konkurs,bo co już wszystko się skończyło na zawsze _________________ oficjalny podpis Paratroopy
Moje kolekty http://kolekty.pl/Paratroopa |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 13 Lis 2010 18:37 Temat postu: |
|
|
Paratroopa napisał: | Powinien być konkurs,bo co już wszystko się skończyło na zawsze |
Nie rozumiem zdania ... Co do konkursu ... może i powinien być , ale forum jest chwilowo w okresie nieaktywnym , jakiejś hibernacji . Potrzebne by były osoby do zorganizowania konkursu i oceniania prac . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Paratroopa Starszy Norman
|
Wysłany: 17 Lis 2010 07:29 Temat postu: |
|
|
Już rozumiem,dzięki spidi. _________________ oficjalny podpis Paratroopy
Moje kolekty http://kolekty.pl/Paratroopa |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 20 Lis 2010 15:34 Temat postu: |
|
|
Żeby zrobić taki konkurs to potrzebni są ludzie, moderatorom pewnie nie będzie się chciało oceniać i czuwać nad tym. Potrzebna jest osoba do tego, kiedyś był Szalony Kapelusznik, w 2 edycji Sokaris (po aferze, przejęła obowiązki Euresanda), a teraz nie ma kto! Do tego jest mało userów którzy mogliby napisać opowiadanie, zasługujące na zwycięstwo, żeby nie było że 10 dzieci neo napisze słabe opowiadania. Nie ma sensu na razie tego organizować, póki forum jest w takim stanie jakim jest, jak wyjdzie z dołka, wtedy można pomyśleć nad 3 edycją Konkursu Literackiego. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 02 Mar 2015 18:15 Temat postu: |
|
|
IV Konkurs Literacki będzie w 2014 i wygra go Api. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|