Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 31 Paź 2009 20:00 Temat postu: |
|
|
Zgodzę się z szanownym Szalonym Kapelusznikiem, to jest kwestią przyzwyczajenia. Nie wyszła , źle przynajmniej według mnie . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikol Roz-krecony
Dołączył: 12 Lut 2008 Posty: 41 Skąd: z domu z czerwoną dachówką.
|
Wysłany: 31 Paź 2009 20:40 Temat postu: |
|
|
A mi się bardzo podoba!
Postacie w 3D i tła w 2D są super!
Trochę szkoda że muzyka z poprzednich części ale trudno!
Dialogi jak zawsze śmieszne!
Ta gra naprawdę fajnie wyszła!!!
Nie mogę się doczekać kiedy będę miał pełną wersję! _________________ Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Shinku Stawia Opór
|
Wysłany: 31 Paź 2009 23:04 Temat postu: |
|
|
Tak myślałam, że zajmował się tym ktoś inny
Więc już postanowiłam, że przejdę sobie poprzednie części jeszcze raz Możliwe, że na tę nową już za stara jestem. No, w każdym bądź razie nie zrozumcie mnie źle i życzę powodzenia na dalszej drodze trójwymiarowego Reksia. Ja zostaję przy starych częściach ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 02 Lis 2009 01:22 Temat postu: |
|
|
Jeszcze jedna rzecz, bo mój poprzedni post je jest chyba w tym temacie jednoznaczny...
Oczywiście możecie porównywać nowego Reksia do starej serii. Pewnie, że tak. Tyle, że ewentualne uwagi i zastrzeżenia proszę nie kierować akurat do mnie. Chyba jedyną wspólną płaszczyzną, starych Reksiów i tego nowego w kontekście mojej osoby są dialogi. Tu macie pełne prawo mnie besztać Jestem odpowiedzialny za każde jedno zdanie w tej grze, podobnie jak w starych Reksiach.
Żaden inny aspekt gry nie był w pełni zależny ode mnie. No może jeszcze w pewnym sensie fabuła i interfejs, przepraszam, tyle że tym razem wpisana w narzuconą przestrzeń kilkunastu plansz, małej ilości modułów, minimalnej ilości postaci i jeszcze kilku elementów, w które się wpisywałem - a nie jak wcześniej - bez limitów, tak by się to dało zrobić w 5-6 miesięcy. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
666Norman666 Roz-krecony
|
Wysłany: 26 Lut 2010 17:13 Temat postu: |
|
|
kiedy grałem w demo już niemogłem się doczekać pełnej wersji naprawde super _________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN |
|
Powrót do góry |
|
|
garat007 Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Mar 2010 19:38 Temat postu: |
|
|
Dziękować dziękować babciu!!! Szczerze powiem, że Kretes i Reksio nie są za ładni w 3D. _________________ HEJHO fanom reksia !!!!
Wróciłem po dwóch latach. |
|
Powrót do góry |
|
|
AleksandriusII Norman
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 121 Skąd: Z odległej przyszłości
|
Wysłany: 18 Mar 2010 20:11 Temat postu: |
|
|
też wolałem ich w 2d, ale do dopiero początek , bo gier z tej (3d) serii będzie więcej _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 18 Mar 2010 22:00 Temat postu: |
|
|
Może niech będzie powrót do 2D? Bo chyba jednak jest lepsze, ale nie wiem, bo jeszcze nie kupowałem RiMS.
AleksandriusII napisał: | też wolałem ich w 3d | Nie pomyliłeś 2D z 3D? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
AleksandriusII Norman
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 121 Skąd: Z odległej przyszłości
|
Wysłany: 18 Mar 2010 22:31 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Może niech będzie powrót do 2D? Bo chyba jednak jest lepsze, ale nie wiem, bo jeszcze nie kupowałem RiMS.
AleksandriusII napisał: | też wolałem ich w 3d | Nie pomyliłeś 2D z 3D? |
rzeczywiście, pomyliłem
Artur: poprawiłem _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|