Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Shrek Działacz Podziemia
|
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Sie 2010 19:25 Temat postu: |
|
|
To chyba jeszcze jest dziura... _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 27 Sie 2010 19:32 Temat postu: |
|
|
Frog98 napisał: | To chyba jeszcze jest dziura... |
no,jeszce,bo trzeba do końca...żeby nie było wogule tego(ja to przechodze metodą prób i błędów czyli że musisz odkryć ten ostatni niewiadomo który ,,przycisk'') _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 27 Sie 2010 19:40 Temat postu: |
|
|
Dawid6: już ci dawno wysłałem tę łatkę. Zadziałała? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 10 Wrz 2010 10:20 Temat postu: |
|
|
marcel napisał: | donat98 naewet jeśli jesteś w trakcie przechoczenia to masz w lewym górnym rogu masz mapę, która przeniesie cię na farmę |
Jaką mapę! Tam nie ma żadnej mapy! _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
ufokura Roz-krecony
|
Wysłany: 19 Wrz 2010 18:05 Temat postu: |
|
|
the best napisał: | pomocy jestem w 3 epizocie
niema co robić nieda się porozmiawić ani nic
błaga nie usuwajcie chociarz tego postu błagam | mam to samo pomocy prosze
Uploaded with ImageShack.us _________________ lubie reksia , przy okazji zapraszam do serri opowiadań ciska w opowiadaniach |
|
Powrót do góry |
|
|
ufokura Roz-krecony
|
Wysłany: 19 Wrz 2010 18:06 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | marcel napisał: | donat98 naewet jeśli jesteś w trakcie przechoczenia to masz w lewym górnym rogu masz mapę, która przeniesie cię na farmę |
Jaką mapę! Tam nie ma żadnej mapy! | jest jak przechodzisz labirynt _________________ lubie reksia , przy okazji zapraszam do serri opowiadań ciska w opowiadaniach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 19 Wrz 2010 22:30 Temat postu: |
|
|
ufokura napisał: | donat98 napisał: | marcel napisał: | donat98 naewet jeśli jesteś w trakcie przechoczenia to masz w lewym górnym rogu masz mapę, która przeniesie cię na farmę |
Jaką mapę! Tam nie ma żadnej mapy! | jest jak przechodzisz labirynt |
A ja mówię, że jej NIE MA! _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
manik199 Roz-krecony
Dołączył: 17 Wrz 2010 Posty: 40 Skąd: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
Wysłany: 20 Wrz 2010 09:25 Temat postu: |
|
|
Babcia Reksia napisał: | Witam, no i niestety kolejny błąd wykryty.
W miejscu gdzie był szalet musimy wyciągnac magnes przez sluzy. Nie wolno przerywać tego modułu, bo jak to zrobimy to nie da się tego skończyć.
Najpierw musimy wyciągnąć magnes, a dopiero potem przechodzimy do pomnika |
teraz mi to mówisz co mam w takim wypadku robić?? |
|
Powrót do góry |
|
|
smokos Bywalec Nory
|
Wysłany: 20 Wrz 2010 16:25 Temat postu: |
|
|
w takim wypadku są 2 opcje albo łatka a jak nie zadziała to grać od nowa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 21 Wrz 2010 18:40 Temat postu: |
|
|
Dobra, przelazłem ten #@$! tunel. I nie mogę znaleźć 3 śrubki. Mam śrubokręt. Odkręciłem tą przy siedzibie burmistrza, i tą przy więzieniu. Gdzie jest 3? _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Wrz 2010 18:53 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Dobra, przelazłem ten #@$! tunel. I nie mogę znaleźć 3 śrubki. Mam śrubokręt. Odkręciłem tą przy siedzibie burmistrza, i tą przy więzieniu. Gdzie jest 3? |
nie jestem pewien ale chyba na targu . Mogę się mylić , bo dawno nie grałem _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 21 Wrz 2010 19:14 Temat postu: |
|
|
Nie myliłeś się. A teraz, w III epizodzie, Jestem w domu Alfredo. Otworzyłem tajne przejście za klozetem. Ale nie mogę zejść po schodach, bo Kretes mówi, że po ciemku nie będzie łaził. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 21 Wrz 2010 19:27 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Nie myliłeś się. A teraz, w III epizodzie, Jestem w domu Alfredo. Otworzyłem tajne przejście za klozetem. Ale nie mogę zejść po schodach, bo Kretes mówi, że po ciemku nie będzie łaził. |
Musisz znaleźć przycisk włączający z tego co mi się wydaje ... poszukaj go w odmętach ciemności , przy wejściu do ten ciemnej sali chyba ... _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|