Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 18 Cze 2010 10:56 Temat postu: |
|
|
Jeszcze coś. Choć opowiadanie nie ma kontynuacji, być może jeszcze raz napotkacie w jednym z moich opowiadań Etnatora. Mam dwa pomysły na nowe opowiadania-obie parodie do Gwiezdnych Wojen, a jedna do... A, to literatura klasyczna, nie powiem. Zobaczycie, jak się zdecyduję. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 18 Cze 2010 11:19 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne ale takie długie że że....bolą oczy.Ogólnie świetne powinieneś napisać książkę z takim talentem.9,99/10 |
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 21 Cze 2010 08:53 Temat postu: |
|
|
To opowiadanie jest bardzo fajne _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 23 Cze 2010 15:40 Temat postu: |
|
|
Świetne zakończenie! Całe opo ocenię z czystym sumieniem na 10/10. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 06 Sie 2010 21:06 Temat postu: |
|
|
Opowiadanie najciekawsze jakie czytałem. Długie, jest akcja i można się pośmiać. A więc 100/10. _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|