Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 18 Wrz 2010 21:48 Temat postu: |
|
|
Serpentus snake napisał: | Wydawało mi się,że ktoś jest trymałem papierową gwiazdę potem jakoś dziwnie zesztywniałem,oczy mi się same zamknęły i jak znów odzyskałem władzę w ciele to wtedy gwiazdy nie było a patrzyłem na zegarek i jak jakoś jak zesztywniałem to była gdzieś tak godzinka 18.35 a potem 18.36 co to było |
Może to chwilowy napad katatonii ??? _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 19 Wrz 2010 15:13 Temat postu: |
|
|
dawid6 napisał: |
Co to jest?
katatonia-Zaburzenie często występujące w trakcie epizodu schizofrenii lub depresji. Charakteryzuje się głębokim znieruchomieniem (stupor), bądź wręcz przeciwnie, nadmiarem aktywności ruchowej (furor).
Często efektem katatonii jest tak zwana giętkość woskowa. Chora osoba zastyga, zwykle na wiele godzin ( choć także na krotki okres czasu ), w jednej pozycji. Przy tym, ciałem chorego można w dowolny sposób poruszać, ustawiając je w nienaturalnej pozycji. _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
MagicOfBudyn Norman
|
Wysłany: 26 Wrz 2010 16:24 Temat postu: |
|
|
Zupełnie przed chwilą miałem dziwny, a zarazem śmieszny przypadek: przechodzę obok deski do prasowania, i dotykam jeden z wieszaków. Aż tu nagle wylatuje kaczka rozpaczy i na nas szarżuje . A tak naprawdę wieszak się złamał, a nie poczułem, żeby dotknął blachy. A wiecie, że w naszym domu jest duch . Taki czarny, czasami go widzę. _________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn. |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 28 Paź 2010 18:06 Temat postu: |
|
|
duchy nie istnieją,ewentualnie w snach,kreskówkach itp. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
bartosz2211 Norman
Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 142 Skąd: a z znikąd (znikąd to miasto)
|
Wysłany: 28 Paź 2010 20:17 Temat postu: |
|
|
Mnie spotkała to chyba dzisiaj. Mam zamiar wziąć udział w ankiecie. Zanim głosuję wiem już jaki wynik. Taki wyszedł. Ale jedno powiem : TO ŁATWE :
1. Przeliczasz wszystkie informacje.
2. Ustalasz charakter forumowiczów.
3. Podliczasz ilość głosowań.
I gotowe znasz wynik !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Gru 2010 17:30 Temat postu: |
|
|
I znowu Reksio 2 robi SPAM! Opanuj się lepiej!
@Topic:
Mojej przyjaciółce spadł fingerboard na podłogę, a potem go już nie znalazła. _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|