Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 28 Wrz 2007 22:08 Temat postu: E-mail |
|
|
Pomocy, coś mi się słato i usuneło się konto e-mail i wszystkie listy, któe miały bardzo wane dane. Nawet w poczcie interi nie pisze ani jeden list, jak je moge odzyskać? |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 28 Wrz 2007 22:55 Temat postu: Re: E-mail |
|
|
Shrek napisał: | Pomocy, coś mi się słato i usuneło się konto e-mail i wszystkie listy, któe miały bardzo wane dane. Nawet w poczcie interi nie pisze ani jeden list, jak je moge odzyskać? |
>> przykro mi , ale przepadły w mrokach dziejów _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 28 Wrz 2007 23:00 Temat postu: |
|
|
Bardzo szkoda
A zna ktoś może jakąś stronę do tworzenie stron www taką jak www.vgh.pl może być z innym oprogramowaniem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 28 Wrz 2007 23:19 Temat postu: Re: E-mail |
|
|
Shrek napisał: | Pomocy, coś mi się słato i usuneło się konto e-mail i wszystkie listy, któe miały bardzo wane dane. Nawet w poczcie interi nie pisze ani jeden list, jak je moge odzyskać? | Może przywracanie systemu, ale takich rzeczy raczej nie odzyskuje - nie odzyskuje np. moich dokumantów i takich innych. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Shrek Działacz Podziemia
|
Wysłany: 29 Wrz 2007 08:19 Temat postu: |
|
|
ale mam szczeście w Viście trzeba włączyć że każdej rzeczy robi kopię |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 29 Wrz 2007 22:30 Temat postu: |
|
|
Ech, kilka miesięcy temu wykasowałem chyba niechcący wszystkie wiadomości. Szkoda, że ci się tak stało, to musiało być bardzo ważne. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|