Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Ile chcecie napisać opowiadań(scenariuszy do gier) na tym forum? |
1-5 |
|
31% |
[ 5 ] |
6-10 |
|
12% |
[ 2 ] |
11-15 |
|
0% |
[ 0 ] |
16-20 |
|
0% |
[ 0 ] |
więcej |
|
25% |
[ 4 ] |
w ogóle |
|
31% |
[ 5 ] |
|
Wszystkich Głosów : 16 |
|
Autor |
Wiadomość |
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 29 Maj 2005 18:54 Temat postu: Recenzje |
|
|
Napiszę recenze do waszych opowiadań. Jednak opowiadanie musi być skończone. Mogę też do scenariuszy do gier! _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 29 Maj 2005 19:03 Temat postu: |
|
|
Prosze napisz recenzje:
Reksio i Siedem Cudów Świata
Reksio i Siedem Cudów Świata 2
Reksio i Komputerowa Wyprawa 2
Reksio i przyjaźń
Reksio i przyjaciele
Reksio i Przyroda _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 29 Maj 2005 19:05 Temat postu: |
|
|
zacznę od 7 cudów świata. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 29 Maj 2005 19:05 Temat postu: |
|
|
a, i będziegotowa gdzieś za tydzień, może później _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 29 Maj 2005 19:07 Temat postu: |
|
|
sorki, mogłem to zmieścić w jednym poście. A Recencje będą umieszczane w temacie, w którym jest dane opowiadanie _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 07:49 Temat postu: |
|
|
Wiecie, co. Niech każdy napisze gdzie mają być umieszczone te Recenzję. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 08:38 Temat postu: |
|
|
Postanowiłem tu umieścić recenzję. Zaraz wyślę _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 08:38 Temat postu: Recenzja 7 cudów świata |
|
|
Reksio i Siedem cudów świata nadaje się na grę z Reksiem. Dziesięć rozdziałów to jednak trochę mało. W tym opowiadaniu autorowi Tailsowi nie chciało się używać polskich znaków. Pewnie nie umiał. Jednak nie czepiajmy się takich szczegółów.
Reksio dostał wiadomość od przyjaciół, że 7 cudów świata rozbiegły się po 7 miastach. Reksio z przyjaciółmi mieli w 12 dni te 7 cudów świata zanieść na górę 7 cudów śiwata, inaczej jego przyjaciel Kretes i narzeczona Kretesa Molly nigdy się nie poznają, ponieważ czas wtedy się zmieni. Ciekawe jak, te 7 cudów świata by przenieśli na tą górę 7 cudów świata. Jeśli chcecie dowiedzieć się, czy czas nie zostanie zmieniony przeczytajcie Reksio i siedem cudów świata. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 19:59 Temat postu: |
|
|
thx DoDo moge spróbować ci pomóc napisze do Siedmiu Cudów 2 zaraz _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 20:03 Temat postu: |
|
|
"Reksio i Siedem Cudów Świata 2" to świetne opowiadanie które może kiedyś zostanie zamienione na gre. Autorowi Tails'owi Pottero'wi chodziło o przedstawienie niezwykłej przygody w roku 3000. Ta ptzygoda było dokończeniem Siedmiu Cudów Świata. W tym opowiadaniu zostały orzywione nowe postacie. Ale żeby wiedzieć jakie przeczytajcie "Reksio i Siedem Cudów Świata 2" _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 20:09 Temat postu: |
|
|
Zapraszam również do przeczytania "Reksio i Komputerowa Wyprawa 2" jest dokończeniem przygody pod tytułem"Komputerowa Wyprawa" stworzona przez AdaCha, natomiast Komputerowa Wyprawa 2 poswstała na podstawie pierwszej częśći bo AdaCho wtedy niechciał pisać ale zmienił zdanie i pisze dalej. 2 komputerowej wyprawy jest krótsza niż pierwsza ale za to dwójka jest również ciekawa opowiada o szlachetności,przyjaźni i lojalnośći przyjaciół znów zabiorą was do komputerowego świata i na walke z wirusem ale aby wiecej się dowiecie jak potoczą tam się losy bohaterów przeczytajcie "REKSIO I KOMPUTEROWA WYPRAWA 2" _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 20:09 Temat postu: |
|
|
Dobra, ale pozwól, że ja napiszę sam recenczję _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 20:14 Temat postu: |
|
|
moge ci pomóc w pisaniU? _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 20:16 Temat postu: |
|
|
No, możesz sam pisać. Ja bym chciał też sam! _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 30 Maj 2005 20:19 Temat postu: |
|
|
"Reksio i Przyjaźń" jak i "Reksio i Przyjaciele" opowiadają praktycznie o tym samym czyli o przyjaźni bohaterów i ich niezwykłych mocach które zyskują niestety autor zastosował też wiele momentów które były bardzo straszane dla nie których ale i tak bardzo się ciesze, że i tak mu poszło z debiutem ich. Poznają nowych przyjaciół i zyskują nowe moce ale jakie to się sami dowiecie w tych opowiadaniach.
"Reksio i Przyroda" opowiada o przygodzie Reksia i jego przyjaciół w magicznym świecie w którym musieli odnaleźć mityczne stworzenie i czy im się udało ? tego się wszystkiego dowiecie z "Reksio i Przyroda" ale też autor zastosował kilka zabaw dla nich czyli wyścigi ale takżę Reksio i jego przyjaciele coś dołożyli tam a żeby dowiedzieć się co przeczytajcie "Reksio i Przyroda"
Zapraszam serdecznie do nich. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|