Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Sie 2005 19:30 Temat postu: Kto ma forum na www.fora.pl ? |
|
|
Kto ma tam forum?Bo ja tak! www.tyna.fora.pl -oto adres _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
-bo on sie uczy jeszcze gorzej niz ja!! |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 10 Sie 2005 20:35 Temat postu: |
|
|
Już isnieje podobny temat więc nie było potrzeby zakładania tego tematu, ale skoro już jest... Ja mam oto one: www.dodo.fora.pl _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Sie 2005 20:57 Temat postu: Odpowieź |
|
|
Sory że zmieniam temat ale miałam 6 rybek i 3 umarły _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 10 Sie 2005 21:22 Temat postu: |
|
|
Przykro mi i mam też forum www.sonicx.fora.pl _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 10 Sie 2005 21:55 Temat postu: |
|
|
Ryby nie umierają, tylko zdychają. A więc: 3 ryby ci zdechły. Pewnie się utopiły. Chociaż to nie koniec świata. Chyba, że to były złote ryby. Przynajmniej będziesz miała pyszny obiad, albo te ryby sprzedasz. Chyba, że chcesz je zakopać w ziemi, lub postawić grób w wodzie. A być może ryby te biły się o samice. Ja raz widziałem ja 2 ryby biły się o samice. Obydwie brały kamienie (takie malutkie) do pyszczka i wypluwały na przeciwnika. A co do handlu: Możesz sprzedać te ryby, ktoś pewnie chętnie je zje, a ty za pieniądze ze sprzedania kupisz nowe. Oczywiście nie musił tak robić, jak chcesz. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 11 Sie 2005 07:50 Temat postu: |
|
|
DoDo jesteś obrzydliwy, jestem Wegetarianinem i nie będe żadnego zwierzęcia jeść! Ja wole, żeby żyły one sobie w eko-systemie. Który istnieje. Nie widzisz, dlaczego są rezerwaty przyrody, parki krajobzrzowe po aby uchronić wymarłe gatunki zwierzątk. Których jest co raz mniej. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sie 2005 10:22 Temat postu: Odpowiedź |
|
|
O i dziś znów mi 1 umarła To chyba musi być jakaś choroba!!! _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
|
Powrót do góry |
|
|
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sie 2005 10:25 Temat postu: Odpowiedź |
|
|
Moja babcia powiedziała że ryby umierają a nie zdychają!!!A to były same karasie i 1 welonka!!!I my ich nie zjadamy! _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 11 Sie 2005 10:42 Temat postu: |
|
|
Tails Potter napisał: | DoDo jesteś obrzydliwy, jestem Wegetarianinem i nie będe żadnego zwierzęcia jeść! Ja wole, żeby żyły one sobie w eko-systemie. Który istnieje. Nie widzisz, dlaczego są rezerwaty przyrody, parki krajobzrzowe po aby uchronić wymarłe gatunki zwierzątk. Których jest co raz mniej. | Ty nie musisz tych ryb zjadać. Poprostu Tynie to napisałem. Bo jak ty jesteś wegetarianinem, to nie oznacza, że inni też są. Ja np. nie jestem. A po za tym te ryby są niejadalne.
Tyna napisał: | O i dziś znów mi 1 umarła To chyba musi być jakaś choroba!!! | Może to i jest choroba, pewnie tylko kto ją przeniósł na twoje ryby. A mam pytanie: masz kota lub psa? Tyna napisał: | Moja babcia powiedziała że ryby umierają a nie zdychają!!!A to były same karasie i 1 welonka!!!I my ich nie zjadamy! |
Jednak nie dokońca to jest to prawda. Każde zwierze (chyba) zdycha. Umierają tylko ludzie.
A jakie ryby Ci zostały?
Podsumując: Każdę zwierzę zdycha, albo prawie każde, jednak większość zdycha. Czyli ryby zdychają, a ludzie umierają, bo ludzie nie są zwięrzętami. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 11 Sie 2005 10:59 Temat postu: |
|
|
Współczuje ci znów Tyno ja lubie zwierzęta i dlatego jest mi smutno tak _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sie 2005 12:10 Temat postu: odpowiedź |
|
|
Może zajerestrujecie się na moim forum? _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 11 Sie 2005 13:18 Temat postu: |
|
|
Ja się zarejestrowałem, odblokuj może działy co?? _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sie 2005 16:24 Temat postu: Odpowieź |
|
|
ale po co?Wtedy niezajerestrowani bedą pisać we wszystkich tematach! _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
|
Powrót do góry |
|
|
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Sie 2005 10:03 Temat postu: Odpowieź |
|
|
Zostala mi tylko 1 rybka!Mysia ma na imie.Dziś rano Pysia umarła! _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 16 Sie 2005 17:43 Temat postu: |
|
|
DoDo napisał: | Podsumując: Każdę zwierzę zdycha, albo prawie każde, jednak większość zdycha. Czyli ryby zdychają, a ludzie umierają, bo ludzie nie są zwięrzętami. | Ludzie to też zwierzęta _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|