Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
czak nornik i Net Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Sty 2007 16:29 Temat postu: Skąd wzieły się nazwy z Reksio i Kapitan Nemo? |
|
|
Skąd wzieły się różne nazwy z Reksio i kapitan Nemo?
Przykład:
na statku kretes przedstawił się jako ,,inżynier Gamoń bardzo mi przykro'',a Reksia jako,,Psidoroskiego''.W filmie pt. ,,Rejs''taki jeden przedstawia się ,,Inżynier Mamoń bardzo mi przyjemnie'',inny to Śidoroski. _________________ Sofamy się w czasie!!!Stoi w morzu kret olbrzymi patrzy w przyjaciela oczy... La-rezistanse-banda ruchu stawiania oporu.kretti kretonen |
|
Powrót do góry |
|
|
kacperek10 Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Sty 2007 16:51 Temat postu: |
|
|
Czak Nornik pochodzi od Aktora Chucka Norrisa co grał w strażniku Teksasu i jest mistrzem kopania z pół obrotu. _________________ Link do fajnej gierki on-line |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 10 Sty 2007 18:18 Temat postu: |
|
|
W Paryżu:
Na nazwisko Verne???
Wyjaśnienie: Verne to nazwisko pisarza. Napisał między innymi: Dzieci kapitana Granta, W 80 dni dookoła świata... |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 10 Sty 2007 19:59 Temat postu: |
|
|
Myśle że gra jest oparta na wymysłach (Wspaniałych) Verne'go on napisał 100 ( czy tam ileś ;P) mil podwodnej żeglugi gdzie był Kapitan Nemo a także napisał w 80 dni (u niego Fyilas Fogg a w reksu Frogg*)
Frog - Po angielsku żaba _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 10 Sty 2007 20:43 Temat postu: |
|
|
Lone Star napisał: | Myśle że gra jest oparta na wymysłach (Wspaniałych) Verne'go on napisał 100 ( czy tam ileś ;P) mil podwodnej żeglugi gdzie był Kapitan Nemo a także napisał w 80 dni (u niego Fyilas Fogg a w reksu Frogg*)
Frog - Po angielsku żaba |
Nie 100 tylko 20000 mil podwodnej żeglugi _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
czak nornik i Net Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sty 2007 16:57 Temat postu: |
|
|
Są też postacie z ,,allo allo''.Herr Kogut to Her Flick,Rene był właścicielem restauracji,a listonosz był angielskim policjantem słabo znającym język francuski.Kretes zresztą mówił na początku ,,allo allo listonosz"(czy jakoś tak) _________________ Sofamy się w czasie!!!Stoi w morzu kret olbrzymi patrzy w przyjaciela oczy... La-rezistanse-banda ruchu stawiania oporu.kretti kretonen |
|
Powrót do góry |
|
|
kari m Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sty 2007 19:37 Temat postu: |
|
|
czak nornik i Net napisał: | Są też postacie z ,,allo allo''.Herr Kogut to Her Flick,Rene był właścicielem restauracji,a listonosz był angielskim policjantem słabo znającym język francuski.Kretes zresztą mówił na początku ,,allo allo listonosz"(czy jakoś tak) |
no wyprzedziłeś mnie chciałam o tym napisać
Ps: kto chce wiedzieć jakie dziś dostałam oceny w szkole niech pisze na PW !!!!!
Ps2: kurcze 16 postów !? |
|
Powrót do góry |
|
|
Dark Zjava Wydalony z Nory
|
Wysłany: 11 Sty 2007 19:44 Temat postu: |
|
|
kari m napisał: | czak nornik i Net napisał: | Są też postacie z ,,allo allo''.Herr Kogut to Her Flick,Rene był właścicielem restauracji,a listonosz był angielskim policjantem słabo znającym język francuski.Kretes zresztą mówił na początku ,,allo allo listonosz"(czy jakoś tak) |
no wyprzedziłeś mnie chciałam o tym napisać
Ps: kto chce wiedzieć jakie dziś dostałam oceny w szkole niech pisze na PW !!!!!
Ps2: kurcze 16 postów !? |
o jezus a a co nas obchodzi jaką dzisiaj dostałaś ocene ;O _________________ Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
|
|
Powrót do góry |
|
|
kari m Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Sty 2007 21:08 Temat postu: |
|
|
no sorry no ale byłam świeżo po szkole i się cieszyłam bo dostałam fajną ocenę z matmy no a ona nie była nigdy moją mocną stroną !!!a poza tym ostatnio fakt że jestem roztrzepana !!!!!!!!!
już myślę o feriach !!!!!!!!!!
aha i żebyście się nie dziwili że jutro mogę się zjawić koło 10:00 ( np ci co siedzą w domu ) to powiem że wcześnie kończę lekcje!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 11 Sty 2007 21:11 Temat postu: |
|
|
Więcej wykrzykników nie dało rady? _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 12 Sty 2007 12:08 Temat postu: |
|
|
bardzo proszę:
a] nie dawać takich długich ciągów wykrzykników bez spacji, bo to rozwala forum
b] nie cytować tego typu postów podczas krytykowania ich, bo to rozwala forum w ten sam sposób
(oba posty przyciąłem) _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
|