Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Co sądzicie o podzieleniu płyty na części (w przenośni)? |
Wspaniale |
|
8% |
[ 1 ] |
Dobrze |
|
8% |
[ 1 ] |
Średnio |
|
16% |
[ 2 ] |
Źle |
|
8% |
[ 1 ] |
Bardzo źle |
|
8% |
[ 1 ] |
Wole kupować pełną niż 2 częściową wersję gry |
|
50% |
[ 6 ] |
|
Wszystkich Głosów : 12 |
|
Autor |
Wiadomość |
Reksiowiec Bywalec Nory
|
Wysłany: 21 Kwi 2009 14:37 Temat postu: Gra Bolek i Lolek: Język Angielski podzielona na 2-ie cz.? |
|
|
Kupiłem Ciuchcię z kwietnia i zauważyłem, że na płycie dołączonej do niej opakowanie gry Bolek i Lolek: j. angielski ma cyfrę 2. Okazuje się, że w niej oprócz intra Twoje Media przed grą zauważyłem kilka drobnostek:
- Dysk 1 zawiera pierwsze pięć miejsc (Portret rodziny, Pokój dzieci, W Kuchnii, Szkoła i Plac Zabaw, Śmieszne potwory dziadka), a dysk 2 kolejne 5 miejsc (Ubrania i Przebrania, Nasz Dom, Cyrk Wujka Boba, Magiczna Maszyna ciotki Zelmy, Nasze Miasto)
- Kwestię Bolka w obu dyskach "Zajrzyj też do książeczki, która była w pudełku z grą. Znajdziesz tam wiele cennych wskazówek" zastąpiono pustą kwiestią (Bolek rusza ustami, ale nie mówi).
- Po zainstalowaniu patcha do tej gry na obu dyskach likwiduje też barierę, dzięki czemu można przejść poziomy 1-10 na każdej płycie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 21 Kwi 2009 14:44 Temat postu: |
|
|
Co do podziału gry na części, z których każda jest na innej płycie, nienawidzę tego np. Baldurs Gate podzielone na 5 płyt powoduje, że cały czas muszę wkładać lub wyjmować płytę i tak w kółko, można po prostu zwariować. Jest to też strasznie nie poręczne. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksiowiec Bywalec Nory
|
Wysłany: 21 Kwi 2009 14:50 Temat postu: |
|
|
Warto wiedzieć, że w sklepie Aidem Media, można kupić pełne wersje gry w całości. No i zauważyłem, że każda część gry: BiLjADD ma inny folder. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 21 Kwi 2009 16:36 Temat postu: |
|
|
Ja raz instalowałem sobie chyba Spellforce i musiałem 4 płyty przekładać.
Ale nie jest to specjalnie najgorsze.
"Średnio" w ankiecie. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksiowiec Bywalec Nory
|
Wysłany: 21 Kwi 2009 18:32 Temat postu: |
|
|
Części BiLJADD z Ciuchci są instalowane osobno, to znaczy, że instalator nie będzie oznajmił o włożenie następnej płyty. |
|
Powrót do góry |
|
|
|