Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
czy wy macie też problemy w wysyłaniu wiadomości w księdze gości |
tak |
|
33% |
[ 2 ] |
nie |
|
33% |
[ 2 ] |
niewiem |
|
33% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 6 |
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 08 Kwi 2007 11:54 Temat postu: problemy w wysłaniu wiadomości w księdze gości :( |
|
|
cześć
mam problemy w wysyłaniu wiadomości w księdze gości
czy ktoś wie jak mi pomóc? _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 08 Kwi 2007 12:19 Temat postu: |
|
|
Witam !
Chciałabym powiedzieć bartku , że księga gości została zmodyfikowana tak , że jak ktoś coś pisze , ten wpis idzie dzo maila do szalonego Kapelusznika , i on to co niepotrzebne wywala , a wierszyki i inne rzeczy trafiają do księgi gości. Ma to zapobiegać powstawaniu SPAMu w Ksidze Gości. _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 08 Kwi 2007 12:56 Temat postu: |
|
|
Tak! To przecież chcieliście tego to macie! Ja was ostrzegałem, że on to zrobi i zrobił! Widzisz?! Bartku! I po co było mnię słuchac _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 08 Kwi 2007 13:02 Temat postu: |
|
|
pomogliście mi dzięki.
niech to będzie przykładem kto wiemoże kiedyś jeszcze będzie księga gości taka jaka była?
a może będzie druga księga gości? _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 08 Kwi 2007 13:04 Temat postu: |
|
|
Nie może tylko napewno! Armia Spamerów nadciąga do księgi _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|