Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 13:29 Temat postu: Jakie gry lubicie najbardziej od AidemMedia |
|
|
Jakie gry lubicie najbardziej od AidemMedia, nielicząc Reksiów? [/url] _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 15:00 Temat postu: |
|
|
Mi najbardziej podobają się "Smokule Szkoła Marzeń". Oczywiście nie mam wszystkich gier, więc nie mogę powiedzieć że to jest najlepsza gra |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Kwi 2005 15:03 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem Wielki turniej historyczny. Też nie mam wszystkich gier od AidemMedia, więc niewiem, czy to są najlepsze _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 22:17 Temat postu: |
|
|
Ja najbardziej z gier z AidemMedia lubie oprócz Reksia ,,Wielki Teleturniej Smoka Wawelskiego'' i jescze jakiś ale niestety zapomniałem tytułu przykro mi ale jak se przypomnie to powiem. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 15 Kwi 2005 22:19 Temat postu: |
|
|
Mi tam jeszcze oprócz reksia wielki teleturniej smoka wawelskiego!!! No i bolek i lolek olimpiada letnia i Bolek i lolek zwariowana olimpiada. Podobają mi się również smokule!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 17 Kwi 2005 17:34 Temat postu: |
|
|
Smokule też są fajne mój kolega je mam nawet niezłe.Myśle czy je kupić se czy nie doradzcie. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 17 Kwi 2005 21:47 Temat postu: |
|
|
Smokule... no cóż... kawał naszej historii
Są wbrew pozorom dosyć trudne. Niektóre łamigłówki i zabawy są nieźle wciągające. Całościowo najlepsza jest chyba Muzyka... i może Język Niemiecki. W Alfabecie, Matematyce i Języku Angielskim jest kilka fajnych zabaw, szczególnie niezłe są labirynty, ale jest też kilka takich se.
Wkrótce wypuszczamy pack sześciu części Smokuli, więc jeśli ktoś chce kupić to radzę się wstrzymać jeszcze jakiś tydzień-dwa.
Są jeszcze takie dwie serie które zrobiliśmy - Mity na Wesoło i Grybajki. My administratorzy udzielaliśmy się tam przy kilku tytułach - szczególnie polecamy Wojnę Trojańską [znajdziecie tam pierwowzór obrony murów uniwersytetu], Księgę Dżungli i Robin Hooda [odlotowa bajka + "mordal kombat" + najtrudniejszy zestaw labiryntów a la Reksio w historii naszej firmy ]. Właściwie, to jak się zastanowię... to chyba nikt nigdy nie przeszedł wszystkich labiryntów jednym ciągiem, nawet ja hehe... _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 18 Kwi 2005 08:38 Temat postu: |
|
|
Kapeluszniku reklama już jest na aidemmedia, nie musisz jej tutaj umieszczać _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 18 Kwi 2005 11:12 Temat postu: |
|
|
he he
dobre....
drogi DoDo - z opisów na stronie nie dowiesz się, co tak naprawdę jest fajne, a co jest jedynie opisane jako fajne. a ja wiem. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 18 Kwi 2005 21:21 Temat postu: |
|
|
Grałem u koleżanki nawet fajny według mnie:P _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 22 Cze 2006 20:38 Temat postu: |
|
|
Nie znam innych _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 22 Cze 2006 21:02 Temat postu: |
|
|
Sz.k pomożesz mam dobry komputer wszystkie najlepsze gry mi idą i mam z aidem media gre wyprawa po złote runo czy jakoś tak i nie che mi sie odpalic ta gra jest z magazynu Hugo _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Maciekg Lider Podziemia
|
Wysłany: 22 Cze 2006 21:12 Temat postu: |
|
|
Ja też mam, i mi odpala. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Waldimors Działacz Podziemia
|
Wysłany: 22 Cze 2006 22:23 Temat postu: |
|
|
Ja oprócz tej amam Bolka i Lolka zwariowana Olimpiada, niezły.Kiedyś u koeżanki grałem w takie coś że smok porywa przyjaciela Rekisa i żeby go uwolnić należy zdobyć alfabet czy jakoś tak.Obie gry są super!Oczywiście nie tak jak Reksio! _________________ SNZ to magia!
Potter to strach!
(Na prawdę Potter jest o magii a SNZ taki horrorek dla dzieci.)
Dr. Jonns to chwilowe pseudo... |
|
Powrót do góry |
|
|
kamixus Działacz Podziemia
Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 525 Skąd: z domu z czerwonym dachem
|
Wysłany: 23 Cze 2006 09:22 Temat postu: |
|
|
Ja lubie wielki teleturniej smoka wawelskiego to jest super! _________________ Pamiętaj mnie zawsze dobrze
|
|
Powrót do góry |
|
|
|