Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 14 Maj 2007 12:13 Temat postu: Pytanie : Bambosz jest modem w tym dziale? |
|
|
mam pytanie : Bambosz jest modem w tym dziale? _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 14 Maj 2007 12:16 Temat postu: Re: Pytanie : Bambosz jest modem w tym dziale? |
|
|
Bartek.98 napisał: | mam pytanie : Bambosz jest modem w tym dziale? | A pod działami nie jest napisane które osoby nimi są? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 14 Maj 2007 12:19 Temat postu: |
|
|
no pisze alec się pytam Adminów i modów
ale mnie to zdziwiło:
Kod: | Tutaj dyskutujemy o tym, co można by zmienić na stronie, co dodać, co poprawić. Dobre pomysły mile widziane.
Moderatorzy Blubb, Szalony Kapelusznik, Suseł, AdaCho, Topek, Michcio, J.P. Kretien, Bambosz |
dziwne prawda _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 14 Maj 2007 12:21 Temat postu: |
|
|
Może był kiedyś. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 14 Maj 2007 12:23 Temat postu: |
|
|
ale to jest tylko w tym dziale i teraz _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 14 Maj 2007 12:27 Temat postu: |
|
|
Oj, chyba się pomyliłem, pewnie jest modem. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 14 Maj 2007 12:35 Temat postu: |
|
|
Pewnie, że jest, jak jest napisane, że jest to jest.
PS Nigdy wcześniej nie był modem, więc zastanów się co piszesz Artur, bo wyraźnie spamujesz. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 14 Maj 2007 14:00 Temat postu: |
|
|
Michcio napisał: | Nigdy wcześniej nie był modem, więc zastanów się co piszesz Artur, bo wyraźnie spamujesz. | Powiedziałem przecież, że się pomyliłem. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 14 Maj 2007 14:11 Temat postu: |
|
|
Bosh,jakbyśmy mieli mało modów. Mam pytanie:Bambosz jest modem juniorem,tak jak Grześ,prawda?[/url] _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 14 Maj 2007 14:23 Temat postu: |
|
|
FORUM jest szansa, że jeszcze kilka dotrze Bambosz jest juniorem, ma przecież określoną ilość przydzielonych działów. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 14 Maj 2007 14:25 Temat postu: |
|
|
Bambosz został nowym moderatorem. I będzie jeszcze jeden. Nie wiem co to junior moderator.
Oprócz nas aidemowców na forum będzie trzech adminów i trzech moderatorów. Wszystko po to aby usprawnić redagowanie forum, prowadzić więcej konkursów i sprzątać szybciej.
Osoby które dostały naminację na moderatora zasłuzyły sobie na to w różnoraki sposób. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 14 Maj 2007 14:46 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | Oprócz nas aidemowców na forum będzie trzech adminów i trzech moderatorów. Wszystko po to aby usprawnić redagowanie forum, prowadzić więcej konkursów i sprzątać szybciej.
Osoby które dostały naminację na moderatora zasłuzyły sobie na to w różnoraki sposób. | Ciekawe kto nimi będzie. A kto ma być tym moderatorem jeszcze?
Cytat: | Nie wiem co to junior moderator. | Ten, który moderuje chyba tylko w jednym dziale. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 14 Maj 2007 14:50 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: |
Szalony Kapelusznik napisał: | Nie wiem co to junior moderator. | Ten, który moderuje chyba tylko w jednym dziale. | No tak coś koło tego... Jeden dział to Trade moderator. Ale na naszym forum nie ma aż tyle działów. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 14 Maj 2007 15:22 Temat postu: |
|
|
Sory, że się tak dziwnie pytam, ale uważacie , że kto może byc modem? Tak pi razy oko? _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|