Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 09 Cze 2007 09:27 Temat postu: Wspólna solucja do RIKWA w RIWC |
|
|
Tu piszemy wspólną solucję do RIWC
Ja zaacznę 1 etap a inna osoba będzie kończyc kolejny.
EPIZOD 1 - PODWÓRKO
Na początku widzimy skrzynki obok baczki, musimy w pewnym sensie
wyjąc beczkę z skrzynek. Jak już wyjmiemy wchodzimy wehikuł czasu i ustawiamy tam beczkę. POtem Kretesem uwalniamy koguta wynalazcę
Wynalazca staje na różowym polu razem z reksiem... Kretes wchodzi do pająka i tu ważna rzecz : Nie możemy uwolnic całego pająka, tylko musimy wykopać drogę do kosza.... Kretes wychodzi[ pająk nadal uwięziony]. Następnie Kretes staje na miejscu Reksia i idzie po kosz, Kosz ten Reksio używa na miejscu gdzie jest kosz... Potem wchodzimy w różowe pole po czym staw nam się wykorkuje, wchodzimy do niego, uważamy na węgorze, i bierzemy klucz, wychodzimy reksiem, do małego płotu na zewnątrz otwieram go kluczem i bierzemy częśc używamy jej w wehikule... Koło stawu jest rózowe pole wchodzimy do niego, bierzemy parasolkę i dajemy ją na wehikuł. Następnie zagłębniamy sę Kretesem w Stawie, i koło węgorza do lewej jest peewne pole, stajemy na nie....
Reksio ma otwarte przejście i idzie po tube, musimy uważac, żeby jej nie przysypac skrzynkami.... Jak wzieliśmy tubę idziemy do wehikułu i ustawiamy ją , kretes zostaje na różowym polu, Reksio musi zrobyć spych... Jak go zdobędzie i ustawi na wehikule otworzy się lej wchodzimy do niego.... Reksiem i Kretesem.....
Teraz niech ktoś napisze inny etap.... _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Cze 2007 18:00 Temat postu: |
|
|
8 poziom w super herosie
musicie przekopać całą ziemię z prawej strony wszędzie. Potem czekacie na mumionka (najlepiej w prawym rogu) i jak mumionek wejdzie to wy jak najszybciej idziecie dalej, aż do dynamitu, zabieracie 1 dynamit no i na pierwsze pole które może wybuchnąć po podłożeniu dynamitu wybuchnie i mam nadzieję że mumionek też. Dalej zabieramy drugi dynamit i schodzimy do dołu, skręcamy dołem w lewo, przekopujemy teraz górę i przy zejściu do góry schodzimy na dół, idziemy do rogu i znowu idziemy do góry w prawo i jak przekopiemy ziemię to idziemy w lewo i idziemy prawą stroną, tam w dziurze jest mumionek i tam łączymy z dziurą wykopaną przez Kretesa z mumionka i idziemy w lewo potem do góry i tam jest kamień- czekamy na mumionka i jak on skręca do Kretesa to on skręca w prawo i po mumionku dalej po ładunkach wybuchowych i kamieniach jest 6 ładunkaów wybuchowych na i pierw pierwszy puszczaczamyi idziemy w lewo bo on wybucha potem w prawo górą iuwalnamy mumionka (tak aby on nas nie zabił!) i potem mamy głaz i go zwalamy na mumionka i idziemy prosto potem w górę i w lewo i w dół i przeszliśmy poziom _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
KUBA MAJEWSKI Roz-kreca się
|
Wysłany: 11 Cze 2007 17:57 Temat postu: |
|
|
Bartek.98.Nie piszemy solucji do herosa tylko do wehikułu. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Cze 2007 19:17 Temat postu: Re: Wspólna solucja do RIKWA w RIWC |
|
|
Dizel napisał: | Tu piszemy wspólną solucję do RIWC
Ja zaacznę 1 etap a inna osoba będzie kończyc kolejny.
EPIZOD 1 - PODWÓRKO
Na początku widzimy skrzynki obok baczki, musimy w pewnym sensie
wyjąc beczkę z skrzynek. Jak już wyjmiemy wchodzimy wehikuł czasu i ustawiamy tam beczkę. POtem Kretesem uwalniamy koguta wynalazcę
Wynalazca staje na różowym polu razem z reksiem... Kretes wchodzi do pająka i tu ważna rzecz : Nie możemy uwolnic całego pająka, tylko musimy wykopać drogę do kosza.... Kretes wychodzi[ pająk nadal uwięziony]. Następnie Kretes staje na miejscu Reksia i idzie po kosz, Kosz ten Reksio używa na miejscu gdzie jest kosz... Potem wchodzimy w różowe pole po czym staw nam się wykorkuje, wchodzimy do niego, uważamy na węgorze, i bierzemy klucz, wychodzimy reksiem, do małego płotu na zewnątrz otwieram go kluczem i bierzemy częśc używamy jej w wehikule... Koło stawu jest rózowe pole wchodzimy do niego, bierzemy parasolkę i dajemy ją na wehikuł. Następnie zagłębniamy sę Kretesem w Stawie, i koło węgorza do lewej jest peewne pole, stajemy na nie....
Reksio ma otwarte przejście i idzie po tube, musimy uważac, żeby jej nie przysypac skrzynkami.... Jak wzieliśmy tubę idziemy do wehikułu i ustawiamy ją , kretes zostaje na różowym polu, Reksio musi zrobyć spych... Jak go zdobędzie i ustawi na wehikule otworzy się lej wchodzimy do niego.... Reksiem i Kretesem.....
Teraz niech ktoś napisze inny etap.... |
nie powiedział do czego _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 11 Cze 2007 19:20 Temat postu: |
|
|
Ech...nazwa tematu nic ci nie mówi? _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 06 Mar 2009 13:45 Temat postu: |
|
|
Drugi poziom w RIWC
Kometa
żeby komata wjechała na przycisk najpierw reksio lub kretes idą w dół
tam gdzie jest pudło i przesówamy je tam do góry a potem w parawo niszej części i otwieramy zamkniętą komatę wtedy się kryjemy i komata otwiera dzwi możemy iść dalej
tylko o komacie która musi wlecieć na przycisk . |
|
Powrót do góry |
|
|
Krisek Roz-krecony
|
Wysłany: 04 Maj 2010 19:43 Temat postu: |
|
|
Czy mógłby ktoś napisać szybko solucję do WC - przyszłość ? Ciągle się nad tym męczę.
Proszę!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2010 20:06 Temat postu: |
|
|
W którym dokładnie miejscu?
Poszukaj dobrze na forum może ktoś opisał już twój problem? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Maj 2010 20:08 Temat postu: |
|
|
Ktoś na forum to już opisywał, pamiętam jak przechodziłem i tu znalazłem (w sensie forum). _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
|