Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 22 Lip 2007 23:32 Temat postu: " Rycerz o imieniu Frosty " |
|
|
Rozdział 1 - Sayonara!
Jeszcze nie tak dawno , żył pingwinek o imieniu Frosty. Mieszkał na serwerze Frozen. W chwili śmierci miał 25 lat. Jednak jeszcze w czasach Frosty ‘ ego , we Frozen był wielki zamek ze śniegu . Z oknami z diamentów , z bursztynową wieżyczką…
Istnieli też „ Rycerze śniegu”, którzy zajmowali się – jak sama nazwa wskazuje – pilnowaniem zamku . Rycerze rozdzieleni byli na 2 grupy .
Pierwsza zajmowała się strzeżeniem zamku na jego terenie na zewnątrz .
Druga zaś pilnowała środka zamku i zajmowała się pułapkami.
Czemu zamku tak strzeżono? Otóż w najwyższej wieżyczce znajdowała się 30 letnia pingwinka o imieniu Christina , którą zamordowali piraci Rockhoppera podczas wojny trwającej 10’5 miesięcy. Frosty miał wzloty i upadki , lecz czuł się dobrze na wyspie. Frosty jednak miał wrodzone cechy takie jak szybkość, odwaga i stoicki spokój , które pozwoliły mu wyjść żywo z niejednej sytuacji.
- Te , koleś , dawaj pieniądze – powiedział jakiś starszy pingwin.
- Nie jestem idiotą. – powiedział Frosty.
- Dawaj , albo dostaniesz w skórę! – powiedział starszy pingwin.
I dokładnie w tym momencie coś śmignęło obok starszego pingwina. Obejrzał się i zobaczył jakąś czarną smugę która wędrowała z budynku na budynek. Jego wzrok wrócił na miejsce i okazało się , że Frosty ’ego już nie było. Nagle usłyszał gdzieś z bliska jakiś głos. Pingwin od razu rozpoznał głos Frosty ‘ego .
- Sayonara – powiedział Frosty
- Wrr – warknął starszy pingwin . _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 23 Lip 2007 09:31 Temat postu: |
|
|
No, no, no ! Postarałaś się! 10/10 TEż czekam na kolejną częśc.v _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 23 Lip 2007 17:07 Temat postu: |
|
|
Dizel napisał: | No, no, no ! Postarałaś się! 10/10 TEż czekam na kolejną częśc.v | Też daję 10/10. Ładnie napisane. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 23 Lip 2007 17:15 Temat postu: |
|
|
Heh , dzięki!
Nowy rozdział będzie prawdopodobnie o 20. _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 25 Lip 2007 09:45 Temat postu: |
|
|
A nie mogłaś temu pingwinowi wymyślić inne imię,zamiast czerpać z pomysłów innych?Ech... _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 28 Lip 2007 21:26 Temat postu: |
|
|
Sora, ale widziałeś o której ja to pisałam? Była 23 i nie chciało mi się wymyślać czegoś nowego. Ech... _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
|
Powrót do góry |
|
|
Party Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Lip 2007 09:22 Temat postu: |
|
|
Emily napisał: | Sora, ale widziałeś o której ja to pisałam? Była 23 i nie chciało mi się wymyślać czegoś nowego. Ech... |
Sory winetu ale to było wysłane dokładnie o 22 32. _________________ Kretes też fajny gość!!!
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 30 Lip 2007 10:24 Temat postu: |
|
|
słabo 4/10 w podrywach 5/10
plusy:
+brak błędów i literówek
+sam pomysł
+Frosty
+Rockhoppera
minusy
- CAŁA RESZTA
ciekawi mnie jaki będzie drugi rozdział _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 30 Lip 2007 10:37 Temat postu: |
|
|
Party napisał: | Emily napisał: | Sora, ale widziałeś o której ja to pisałam? Była 23 i nie chciało mi się wymyślać czegoś nowego. Ech... |
Sory winetu ale to było wysłane dokładnie o 22 32. |
Nie , o 23 : 32 . _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 31 Lip 2007 20:53 Temat postu: |
|
|
Party napisał: | Emily napisał: | Sora, ale widziałeś o której ja to pisałam? Była 23 i nie chciało mi się wymyślać czegoś nowego. Ech... |
Sory winetu ale to było wysłane dokładnie o 22 32. | Masz w profilu złą strefę czasową. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 05 Sie 2007 12:45 Temat postu: |
|
|
Mi się podobało bardzo ładnie i dość pomysłowo 9/10 |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 05 Sie 2007 12:46 Temat postu: |
|
|
Ej! A kiedy kolejny rożdział? _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 05 Sie 2007 13:11 Temat postu: |
|
|
Nie mam weny . Więc nie wiem , kiedy będzie. _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
|
Powrót do góry |
|
|
|