Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 08 Lip 2007 14:07 Temat postu: Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIWC |
|
|
Tutaj gadamy o tych postaciach i miejscach i nie zakładać tamtych tematów więcej bo tu gadamy o wszystkim i nie wolno tak robić np: Czy lubicie Herolda tylko tu gadamy o wszystkim co jest w tej grze [ oczywiście zgada Topka] _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^
Ostatnio zmieniony przez Dizel dnia 02 Maj 2009 18:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
Wysłany: 08 Lip 2007 17:35 Temat postu: no |
|
|
Sofanie się w czasie jest najlepsze _________________ http://flamingclub.abc.pl - graj
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bastek Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 17 Lip 2007 17:28 Temat postu: |
|
|
Mi się najbardziej podoba turniej rycerski _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
tomciu24 Roz-krecony
|
Wysłany: 27 Lip 2007 07:37 Temat postu: |
|
|
A według mnie najlepsze było jak wyciągnęli korek od jeziora i okazało się że jest lejem czasowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2007 09:55 Temat postu: |
|
|
jeszcze bardzo dobre było chodzenie po piramidzie i siedzibie ryżokitowców, było super i bardzo ładnie wyglądało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Sie 2007 10:12 Temat postu: |
|
|
Hę? Ja nie nawidzę chodzenia po dachu ryżokitowców. Ja wolę budowe samolotu znaczy helikoptera. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2007 10:14 Temat postu: |
|
|
to też jest fajne i jeszcze lepiej by było gdyby miasto było większe wtedy trzeba by było poszukać lepiej i się więcej natrudzić co daje satysfakcję |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Sie 2007 10:15 Temat postu: |
|
|
Ale uważam jednak że turnej Rycerski jest najlepszy. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 08 Sie 2007 10:16 Temat postu: |
|
|
i doskonały doping Kretesa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Sie 2007 10:18 Temat postu: |
|
|
Eche. Np: CZtery do Zera i Reksio żegna frajera. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 08 Sie 2007 12:34 Temat postu: |
|
|
Tyzyfona napisał: | jeszcze bardzo dobre było chodzenie po piramidzie i siedzibie ryżokitowców, było super i bardzo ładnie wyglądało | Dla mnie nudne są te dwa labirynty...i nie wyglądają ładnie. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 08 Sie 2007 13:03 Temat postu: |
|
|
ja lubię zakon ryżokitowców i turniej rycerski jest najlepszy _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 08 Sie 2007 19:00 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | Tyzyfona napisał: | jeszcze bardzo dobre było chodzenie po piramidzie i siedzibie ryżokitowców, było super i bardzo ładnie wyglądało | Dla mnie nudne są te dwa labirynty...i nie wyglądają ładnie. | Witaj w klubie, dla mnie też są nudne. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 09 Sie 2007 10:29 Temat postu: |
|
|
a dla mnie nie, jeszcze bardzo dobrym pomysłem była mantra Ibisa, czy wykonywaliście misje dla strażników mantry czy sami sobie poradziliście?
ja za pierwszym razem nie rozmawiałam z nimi i sobie poradziłam, ale za drugim przechodzeniem gry wykonywałam dla nich zadania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 09 Sie 2007 10:33 Temat postu: |
|
|
Nie ja sam przechodziłem raz1 a potem poraz 2 jak ty. Aha i na dodatek fajne teksty. Sowa, sowa, trzy badyle, Skarabeusz z krokodylem,pióro, orzeł,pióro rzeka,Lew zaryczy pies zaszczeka i 2 teraz Kaczka kwacze bzyczy pszczoło dalej w lewo po trzech wołach, wejdź na węża skocz na oko tam gdzie woda jest głąboko. |
|
Powrót do góry |
|
|
|