Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adam Węglowski Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Lip 2007 12:04 Temat postu: A jak przejść lochy |
|
|
Słuchajcie mam problem bo nie wiem jak przejść lochy
Proszę o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
Bastek Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 18 Lip 2007 12:10 Temat postu: |
|
|
Musimy uwolnić Reksia i Kretesa.
1.Kretes sięga nogą koła z liną i opuszcza Reksia.
2.Klikając na kulę, do której przywiązano psa, poruszamy nim poziomo, tak by zrzucił miskę z wodą, a ta zgasiła ogień.
3.Aby kretes przegryzł belkę na górze, trzeba go rozbujać jeżdżąc kursorem w górę i w dół.
4.Gdy belka się przelamie, Kretes się podciąga i znów go tak samo bujamy w górę i w prawy róg planszy – chodzi o to by linę po prawej przepalił plomień z pochodni.
5.Rozhuśtujemy kreta w poziomie, aby zaczepił o koło i opuścił psa niżej, a potem wyjął mu knebel z pyska.
6.Klikamy na koniec łańcucha z kulą, aby odpadła.
7.Przesuwamy kursorem wzdłuż liny, na której wisi Reksio, aby pies się podciągnąłi ją przegryzł
8.Klikamy teraz na koniec liny kreta
Źródło:http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,15&x=gra,27,9997,-1,3#igbody _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Adam Węglowski Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Lip 2007 12:14 Temat postu: |
|
|
Ale mi nie chodzi o salę tortur bo już ją przeszedłem tylko o labirynt po sali tortur |
|
Powrót do góry |
|
|
Bastek Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 18 Lip 2007 12:25 Temat postu: |
|
|
Tam gdzie są 3 dźwignie to musisz nacisnąć 1 albo drugą nie pamiętam tam się otworzy wejście i tam jest dźwignia daj na nią kretesa i niech Reksio weżnie klucz z lewej strony planszy i niech uwolni lisa tak żeby chodził po tych trzech dźwigniach otwórz potem drzwi kluczem i wejdź przez tą bramę co ta dźwignia na której stoi kretes ją otwiera wejdź na dźwignie po lewej Reksiem i wtedy gdy ten lis wejdzie na dźwignie która otwiera wejście gdzie jest zamknięty kretes szybko uciekaj do wyjścia to te pola na górnym lewym rogu dźwigni na której stoi Reksio _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Lip 2007 12:33 Temat postu: |
|
|
Bardzo ci dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 19 Lip 2007 01:00 Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | Bardzo ci dziękuję | W końcu od czego my - użytkownicy forum Reksia - jesteśmy? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 25 Lip 2007 09:23 Temat postu: |
|
|
Ty to wszędzie musisz wtrącić swoje trzy grosze...według mnie to jest łamanie 4 punktu regulaminu,podpunktu e...poza tym to niekulturalnie,tak się wypowiadać w czyimś imieniu. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 25 Lip 2007 17:57 Temat postu: |
|
|
Ty również łamiesz regulamin, czepiając się o takie rzeczy.
'Wszędzie' - wcale nie wszędzie tak robię. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
mati10 Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Lut 2008 14:34 Temat postu: |
|
|
Nie kućcie się |
|
Powrót do góry |