Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 16:26 Temat postu: 7 poziom w SHiKN nie działa |
|
|
Kiedy próbuję go uruchomić gra się wyłącza i wyskakuje mniej więcej taki komunikat:"Wystąpił problem z aplikacja Rex.5exe".Co robić?:\ _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 16:32 Temat postu: |
|
|
Musisz zainstalwać jeszcze raz! Zawsze za 1 razem mi się w grach z AIDEMMEDII się włącza.... Po małym czasie.... _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 14 Wrz 2007 20:02 Temat postu: Re: 7 poziom w SHiKN nie działa |
|
|
FORUM napisał: | Kiedy próbuję go uruchomić gra się wyłącza i wyskakuje mniej więcej taki komunikat:"Wystąpił problem z aplikacja Rex.5exe".Co robić?:\ | Może przeinstaluj grę, kopiując uprzednio stan gry (w folderze common chyba), ponieważ ponowna instalacja gry może spowodować ich utracenie. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 20 Wrz 2007 16:43 Temat postu: |
|
|
Przeinstalowałem RiKwA,ale teraz mam taki sam problem z 6 poziomem w RiSP i 1 poziomem w RiWC.Co robić? _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
Wysłany: 20 Wrz 2007 16:45 Temat postu: |
|
|
A w demo które pobrałem jak klikam na super-herosa to mi wchodzi na RiWc. _________________ http://flamingclub.abc.pl - graj
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 26 Wrz 2007 01:30 Temat postu: |
|
|
FORUM napisał: | Przeinstalowałem RiKwA,ale teraz mam taki sam problem z 6 poziomem w RiSP i 1 poziomem w RiWC.Co robić? | Odinstaluj grę i zainstaluj, jeżeli tego nie robiłeś, tylko instalowałeś bez odinstalowywania. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 26 Wrz 2007 15:23 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | FORUM napisał: | Przeinstalowałem RiKwA,ale teraz mam taki sam problem z 6 poziomem w RiSP i 1 poziomem w RiWC.Co robić? | Odinstaluj grę i zainstaluj, jeżeli tego nie robiłeś, tylko instalowałeś bez odinstalowywania. | Odinstalowałem najpierw,chyba nie da się instalować RiKwA bez odinstalowywania.:O _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 26 Wrz 2007 17:19 Temat postu: |
|
|
Po odinstalowaniu gry usuń cały jej katalog, bo mogą się jeszcze znajdować jakieś pliki, które powodują problemy z grą, a następnie zainstaluj ponownie. Może wybrałeś niepełną instalację i dlatego tak jest. Mogłeś najpierw pełną wybrać, potem gdy miałeś problemy z grą, to zainstalowałeś grę ponownie, ale już nie wybierałeś instalacji pełnej, tylko minimalną czy jakąś tam, wtedy mogły zostać jakieś pliki, które nie powinny być w minimalnej zawartości katalogu gry. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|