Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 11 Lut 2005 12:25 Temat postu: Wymażona Gra z Reksiem |
|
|
Tutaj piszcie o swojej wymażonej grze jaką byście chcieli żeby powstała bo kto wie może ktoś z aidemmedia wykorzysta was pomysł na grę!!!!
Piszcie tytuł i fabułe zagadki i pomysły |
|
Powrót do góry |
|
|
maciusiowo1 Norman
Dołączył: 05 Lut 2005 Posty: 162 Skąd: się wzięło to pytanie?
|
Wysłany: 11 Lut 2005 12:27 Temat postu: |
|
|
Może 'Reksio i telewizor" _________________ Tu miał być super wypasiony opis, ale administator się bał że mu wejdzie do systemu |
|
Powrót do góry |
|
|
Żabba Roz-kreca się
|
Wysłany: 11 Lut 2005 12:28 Temat postu: |
|
|
Ja to bym chciał żeby reksio zmierzył się z predatorem.
"REKSIO VS PREDATOR" _________________ Ktoś mnie zamienił w żabę |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 11 Lut 2005 12:38 Temat postu: |
|
|
maciusiowo1,
przyznam, że myślałem już wcześniej, żeby w jednej części wysłać Reksia i Kretesa do wnętrza telewizora lub komputera. tzn. nie chodzi mi o wysłąnie ich pomiędzy układy scalone, ale raczej do filmów, programów i gier. tak więc twój pomysł nie jest taki paradoksalny, jakim może się wydawać na pierwszy rzut oka. przy okazji, ehem... może byś zmienił emblemat? proszę.... on nie miał być na liście do wyboru..... mogę ci załatwić jakiś nowy specjalny. co ty na to?
Żabba,
"Reksio i Predator" to propozycja interesująca, ale nie do końca. Po pierwsze, primo, trzeba by mieć prawa autorskie, po drugie - czy naprawdę uważasz, że predator nadaje się dla ddzieci i młodzieży? Kiedy byłem młodszy, mama nie pozwalała mi oglądać nawet Drużyny A, a co dopiero Predatora. I co? Wyrosłem na porządnego człowieka. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
Ostatnio zmieniony przez Szalony Kapelusznik dnia 11 Lut 2005 12:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Szczeniak Roz-kreca się
|
Wysłany: 11 Lut 2005 12:38 Temat postu: dzien doply |
|
|
A ja bym chciał reksio i kretes zeby sie zmierzyli z Harrym porterem !
Na czary... i ktory by byl lepszy. i chialbym, zeby w nastepnej czesci pojawily sie jakies stworzenia magiczne, jednorozce centaury elfy i takie bo ja bardzo lubie fantastyczne historie takie jak Wladca pierscieni ! _________________ Miał miał... |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 11 Lut 2005 20:12 Temat postu: |
|
|
To reksio i czarodzieje _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bela Roz-kreca się
|
Wysłany: 13 Lut 2005 13:28 Temat postu: |
|
|
Reksio i Komputer .Dzielny pies musiałby uwolnić Kretesa ,bo zły Komputer go uwięził |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Bywalec Nory
|
Wysłany: 13 Lut 2005 18:14 Temat postu: |
|
|
A co byście powiedzieli o "Reksio na dzikim zachodzie"? Dzieci lubią gry o kowbojach. Ciekawym pomysłem jest też "Reksio i podróż do wnętrza ziemi lub podróż do okoła świata". Co wy na to? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 13 Lut 2005 20:27 Temat postu: |
|
|
Ha!
Widzę, że myśli Tomka [witamy!] krążą podobnymi ścieżkami co moje! Tak się składa, że w Kapitanie Nemo zamierzamy wysłać naszych bohaterów w podróż dookoła świata i być może też do wnętrza ziemi. Tak czy inaczej Dziki Zachód jest również planowany wstępnie jako jeden z epizodów tej podróży. Czy więc kret ponownie dosiądzie konia? - wszyscy dowiemy się już niebawem
I jeszcze jedno... Byś może Reksio podczas podróży spotka rzeczywiście suczkę swojego życia, chociaż niekoniecznie będzie się nazywała Monika, jak sobie wyobraża to Tails... Taki plan w każdym razie też istnieje. I tu szansa dla wszytkich - jak mogłaby się nazywać "dziewczyna" Reksia? Załóżmy, że jest hinduską księżniczką..... _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek Bywalec Nory
|
Wysłany: 13 Lut 2005 22:30 Temat postu: |
|
|
Dziękuje Kapeluszniku:). A co do imeinia dziewczyny Reksia i skoro ma być hinduską księżniczką to jej imie może być po Tadż Machal (przepraszam ale nie wiem jak się to poprawnie pisze). Mogła by być przotkinią pieska Tadż Machal, tylko może z troche zmienionym ale przybliżonym właśnie do tego imienia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 13 Lut 2005 23:35 Temat postu: |
|
|
Bardzo sensowny pomysł! Tym bardziej, że to może być Tadż Machał Ogonem. Tzn... jej przodek by się mógł tak nazywać. Księżniczka Tadż Machała... hmmm.... Zapamiętam _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Lut 2005 16:51 Temat postu: |
|
|
Świetne pomysły!!!!!:)fajnie by było gdyby reksio też w kapitanie nemo odwiedził troche podwodny świat może jakaś rafa koralowa albo coś |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Lut 2005 16:52 Temat postu: |
|
|
Albo śmesznie by było gdyby kretes mósiał się rowerkiem przejechać(Razem z reksiem:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Igor Roz-krecony
|
Wysłany: 15 Lut 2005 17:51 Temat postu: |
|
|
to kim bym wtedy grał po tym jak reksia i kretesa juz przejedziesz tym rowerem nie rozumiem
a ja bym chciał, zeby Reksio i Kretes sie zmniejszyli i żeby wtedy skakali po wielkich muchomorach i innych takich _________________ Reksio i Nenufary, Reksio i Zatopione Suchary, Reksio Iniemasłabi - tych opowiadań nie napisze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 15 Lut 2005 17:59 Temat postu: |
|
|
Przejachaś się (to inaczej pojeździć na roweże rozumiesz:) ) Nikt ich tu nie chce przejechać spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|