Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
komu się chcę płakać? |
topię się w łzach |
|
44% |
[ 8 ] |
mam to gdzieś i się cieszę |
|
38% |
[ 7 ] |
ze smutku popełnię samobójstwo |
|
16% |
[ 3 ] |
|
Wszystkich Głosów : 18 |
|
Autor |
Wiadomość |
nidhiki Roz-krecony
|
Wysłany: 14 Lip 2005 18:13 Temat postu: poetycka pieśń na koniec produkcji reksia. |
|
|
"Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie .Nie dowiemy się co dzieję się dalej bo pracownicy z aidema zniszczyli produkcję Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie niesteeeeeeeety umierają psy i kreeeeeeeeeeety Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie
straaaaaaaaszne boto jest ooooooooookropneee i oczekujemy reksia kapitanaaaaa neeeeeeeeeemooooooooooo Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie aidemowo znikneeeeeło w czasię i utkneli wnooooooorze szreksia Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie czyrz to nie straaaaaaaszne Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie trzeba się przerzucać na inne gryyyyyyyy Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie czyyyyyyyyy to jest straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaszneeeeeeeee Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie Ach żal mi strasznie że reksio odchodzi z kretesem gdy utkneli w czasie
: : odchodzę z teeeeegooo wrócę za kilka tygooooodni
czy dobieraają dobry pracownikóóóóów boi chyyyyyyyyyba niieeeeeeeeeee
łEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE _________________ nidhiki Company
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 19:37 Temat postu: |
|
|
eee. Nie rozpisuj się tak _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 21:35 Temat postu: |
|
|
Życie me straciło sens... _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 21:38 Temat postu: |
|
|
To nie koniec świata _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 15 Lip 2005 09:56 Temat postu: |
|
|
Ta... a w co będe gral na niczym siię nie moge skupić na niczym! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
nidhiki Roz-krecony
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 15 Lip 2005 12:58 Temat postu: |
|
|
Tails Potter napisał: | Ta... a w co będe gral na niczym siię nie moge skupić na niczym! | bądź na forum _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 17 Lip 2005 19:42 Temat postu: |
|
|
Ale bardziej mi smutno z tego . Naprawde, nie to przesada ja będe walczył do końca o Kapitana Nemo. Napisze z Milon próśb żeby był. I się nie poddam. Ja się nie poddam i dalej będe prosił, pisał petycje do Głównego zarządczy. Ja spróbuje, ale wy też spróbujcie mi pomóc, wiem, że wam na tym żależy, jaki mi. Prosze was zróbmy to razem, przecież, nie może nie wyjść Kapitan Nemo. Ja się nie poddam, ide dalej to pisać. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 24 Lip 2005 20:57 Temat postu: |
|
|
Może Ci pomogę w przyszłym tygodniu... _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Asti Działacz Podziemia
|
Wysłany: 23 Lip 2006 16:54 Temat postu: |
|
|
Ireyon! Plis nie odswierzaj tematów które były aktywne 1 rok temu!!!!!!
PS. Bo wszystkie fajne tamaty schodzą na koniec a takie tematy na 1 stronach!!! _________________ Dawniej Asterix95 |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 24 Lip 2006 00:20 Temat postu: |
|
|
hehe,
rok temu przeoczyłem ten temat. lol
dobierają złych pracowników....heheh... niezłe. _________________ pozdrawiam,