Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Filip Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 08 Lut 2008 17:14 Temat postu: forum spada |
|
|
ludzie ruszcie sie!!! te forum spada w dół jak 120 kilowa cegła ! więcej entuzjazmu! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
mikol Roz-krecony
Dołączył: 12 Lut 2008 Posty: 41 Skąd: z domu z czerwoną dachówką.
|
Wysłany: 12 Lut 2008 23:22 Temat postu: |
|
|
Tak Też tak uważam |
|
Powrót do góry |
|
|
ayumixD Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
eMeMeMka Roz-krecony
|
Wysłany: 20 Mar 2008 11:53 Temat postu: |
|
|
namówie mojego koege Mateusza on jeszcze chyba nie jest na forum ale bardzo kocha gry z reksiem choć nie ma jesz RIKN i czyta jak pomagacie innym co piszecie i tak dalej, więc namówie go na zalogowanie się na forum _________________ Byłam Aguś
I'm eMeMeMka
Bo dwa eM to za mało!
eMeMeMka powraca do kin i zawstydza TurboDymo Mana xDD |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Kwi 2008 18:12 Temat postu: |
|
|
kolega miał się wpisać chociaż nie lubi gier z reksiem ale się nie zapisał. _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 17 Kwi 2008 15:45 Temat postu: |
|
|
Ratujmy forum! Namawiajmy innych! Za Reksia! _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
Wysłany: 17 Kwi 2008 18:20 Temat postu: |
|
|
aaale obraza...
TO WY SPADACIE I TO DO BAGNA!!!11 _________________ http://flamingclub.abc.pl - graj
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 17 Kwi 2008 22:03 Temat postu: |
|
|
pakit napisał: | aaale obraza...
TO WY SPADACIE I TO DO BAGNA!!!11 |
Mo a co tu obraźliwego?
Forum upada i tyle _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
Wysłany: 18 Kwi 2008 16:27 Temat postu: Re: forum spada |
|
|
Filip34547 napisał: | ludzie ruszcie sie!!! te forum spada w dół jak 120 kilowa cegła ! więcej entuzjazmu! |
TO jest obraza... _________________ http://flamingclub.abc.pl - graj
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Kwi 2008 17:27 Temat postu: |
|
|
Odczułem potrzebę podzielenia się z innymi, tym co pewnie wszyscy wiedzą, uważam też to za bardzo smutne, że wszyscy starzy użytkownicy tak rzadko wchodzą i mało piszą, napawa to melancholią za np minionymi wakacjami w które tak wiele osób wchodziło i pisało na forum.... może dramatyzuję ale bardzo chcę zaapelować, jeżeli jakiś stary użytkownik to czyta a np. wchodzi tylko jako gość lub odszedł to żeby wrócił, to takie przykre patrzeć jak nasze forum umiera, bardzo bym chciał i pewnie każdy by chciał aby coś się zmieniło na lepsze....
mam nadzieję, że nikt się nie obrazi ani nie uzna, że piszę niepotrzebnie ale musiałem się tym podzielić |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 27 Kwi 2008 16:44 Temat postu: Bdb - apel the best |
|
|
Serapis napisał: | Odczułem potrzebę podzielenia się z innymi, tym co pewnie wszyscy wiedzą, uważam też to za bardzo smutne, że wszyscy starzy użytkownicy tak rzadko wchodzą i mało piszą, napawa to melancholią za np minionymi wakacjami w które tak wiele osób wchodziło i pisało na forum.... może dramatyzuję ale bardzo chcę zaapelować, jeżeli jakiś stary użytkownik to czyta a np. wchodzi tylko jako gość lub odszedł to żeby wrócił, to takie przykre patrzeć jak nasze forum umiera, bardzo bym chciał i pewnie każdy by chciał aby coś się zmieniło na lepsze....
mam nadzieję, że nikt się nie obrazi ani nie uzna, że piszę niepotrzebnie ale musiałem się tym podzielić |
Właśnie! Minione wakacje to było coś! Wszyscy starzy userzy nie wchodzą, bo poprostu wiedzą, że forum upada i tyle. AM się rozpadło (O, matkuuuuu!!!) i co tu wiele gadać.
I tak oto gdy forum spada w czarną otchłań zagłady, ja od dziś będe nazywała minione wakacje miesiącami Reksia, bo wtedy forum było rozkręcone, wtedy się zarejestrowałam, wtedy paliłam się entuzjazmem, wtedy zaczęłam pisać ,,Reksio i Atlantyda" i wtedy był konkurs literacki, wtedy była jeszcze sandi565 i wtedy było jeszcze dużo innych superowych rzeczy, wtedy były... Poprostu czasy Reksia. Wtedy było super. Działała firma produkująca obrazki (na czele Kondi) i wiele innych rzeczy, o których nie będe pisać, bo ten post, chyba forum rozsadzi. Dla mnie data jest szczególna. Wtedy się zarejestrowałam i wtedy forum tętniło życiem.
Teraz to należy tylko wstawić odpowiednią emotkę
Więc piszę: . |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Kwi 2008 19:23 Temat postu: |
|
|
Prawda to jest straszne i wogule. _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
|