Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
GranatowaDama Się Odezwał
|
Wysłany: 19 Lut 2008 18:50 Temat postu: Reksio i... syreny?! |
|
|
Cześć, jestem Mara i jestem nowa na forum ^^
[właściwie to pierwsze ff na jakim się kiedykolwiek zarejestrowałam, więc proszę o wybaczenie błędów)
~* * *
Profesor Snake, Królowa Śniegu, Chuck Norris i Szlafrok Holmes. W grach z reksiem pojawiło się dużo znanych postaci, choćby Shreksio. Molly - artystka (beret), Karimata... A dlaczego w Reksiu nie ma syren?
Mówię poważnie. Może w którejś części udałoby się wysłać Reksia i Kretesa nad morze? A Wy co o tym myślicie?
Pozdrawiam, M. _________________ ---------
And so the adventure returns... |
|
Powrót do góry |
|
|
eMeMeMka Roz-krecony
|
Wysłany: 19 Lut 2008 23:30 Temat postu: |
|
|
Ja myślę, że to świetny pomysł z tymi syrenami
PS. ustaw sobie emblemat to ten obrazek poprostu wejdź w profil i przejdź na sam dół strony wybierz: galeria _________________ Byłam Aguś
I'm eMeMeMka
Bo dwa eM to za mało!
eMeMeMka powraca do kin i zawstydza TurboDymo Mana xDD |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 05 Cze 2008 15:30 Temat postu: |
|
|
Mnie na tym kompletnie nie zależy czy Reksio zobaczy gdzieś syreny czy nie... |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 05 Cze 2008 15:32 Temat postu: |
|
|
Nie, mi syreny się nie podobają. A jeśli Tobie się podobają to może napisz o nich opowiadanie w dziale "opowiadania', co? _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 05 Cze 2008 15:33 Temat postu: |
|
|
Nie, mi syreny się nie podobają. A jeśli Tobie się podobają to może napisz o nich opowiadanie w dziale "opowiadania', co? _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 05 Cze 2008 19:35 Temat postu: |
|
|
Bo ja wiem. Może by pasowało. początek:
Kiedy Reksio przepływał na desce, usłyszał piekny śpiew.... _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 17 Cze 2008 15:25 Temat postu: |
|
|
Piękny śpiew... Z tymi syrenami to byłby dobry pomysł, jeśli zwiedzałoby się Królestwo Syren, albo ratowało przed najazdami statków. To byłoby całkiem spoko. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 17 Cze 2008 15:34 Temat postu: |
|
|
Mogłyby być ale mnie tak strasznie na tym nie zależy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 17 Cze 2008 16:55 Temat postu: |
|
|
A myślisz, że mi zależy? To tylko pomysł. Ja wcale nie mówię, że to chcę. Tylko, że byłoby całkiem fajne. A to już różnica. Reksio i Syreny to niezbyt fajna i wciągająca nazwa. Niech na razie zostanie jak jest czyli Reksio i Miasto Sekretów (co jest tylko tytułem roboczym)! _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 17 Cze 2008 21:06 Temat postu: |
|
|
Rafi napisał: | A myślisz, że mi zależy? To tylko pomysł. Ja wcale nie mówię, że to chcę. Tylko, że byłoby całkiem fajne. A to już różnica. Reksio i Syreny to niezbyt fajna i wciągająca nazwa. Niech na razie zostanie jak jest czyli Reksio i Miasto Sekretów (co jest tylko tytułem roboczym)! |
Nazwa mało wciągająca...i z pewnością Rims nie będzie nazwane Ris , bo o tym pomyśle nie słyszał nawet scenarzysta...Jeżeli mają być syreny to tylko jako trzecioplanowe bohaterki w jakimś epizodzie gry...Może być ale nie jest to jak dla mnie konieczne... |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 18 Cze 2008 08:43 Temat postu: |
|
|
Właśnie... Tylko jakieś trzecioplanowe bohaterki, bo to raczej nie będzie gra o Reksio i Miasto Syren (pasuje do inicjałów). Może tam być o królestwie itd. itp. ale cała gra o syrenach? To może nawet być nudne... Nie popieram tego pomysłu. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 28 Cze 2008 11:51 Temat postu: |
|
|
A pozotym jakie by był scenariusz jak coś powiesz to dokończ czyli okładkę zrób scenariusz i tym podobne i wyslij do AMlub VNS. _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 29 Cze 2008 12:09 Temat postu: |
|
|
Bardziej Reksio i Morze Syren. Mogły by być syreny, ale tylko np.: podczas podróży statkiem. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 01 Lip 2008 17:52 Temat postu: |
|
|
Mi się wydaje, że syreny nie mogą być w ,, Reksio i Miasto Sekretów"...
Sekret w nawet najdalszym znaczeniu nie jest bardzo związany z ,,syreną''.
Szalony Kapelusznik z pewnością nie doda syren do RIMS.We wszystkich częściach PR fabuła jest najwięcej związana z tytułem... Np: RIPS największą rolę ma skarb piratów , a bardziej piraci...Tak samo w RIMS - miasto sekretów...Mam na myśli to, że do syren pasuje jakaś inna, wymyślona część - przykładowo Reksio i Odyseja... |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 02 Lip 2008 11:34 Temat postu: |
|
|
Dizel napisał: | Mi się wydaje, że syreny nie mogą być w ,, Reksio i Miasto Sekretów"...
Sekret w nawet najdalszym znaczeniu nie jest bardzo związany z ,,syreną''.
Szalony Kapelusznik z pewnością nie doda syren do RIMS.We wszystkich częściach PR fabuła jest najwięcej związana z tytułem... Np: RIPS największą rolę ma skarb piratów , a bardziej piraci...Tak samo w RIMS - miasto sekretów...Mam na myśli to, że do syren pasuje jakaś inna, wymyślona część - przykładowo Reksio i Odyseja... |
Ale Risp- była wioska kurczaków...był Robinson Kozo, było Ufo...co to ma wspólnego z tytułem...owszem- główny wątek był o piratach...A w Rims może i będzie jakiś kruciutki epizod z syrenami...ja nie mam zielonego pojęcia... |
|
Powrót do góry |
|
|
|