Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Sie 2008 18:00 Temat postu: Nowy Bug |
|
|
Znalazłem Bug.Mianowicie,kiedy jest poziom z kolejką i kliknie się pauzę Kiedy rozmawiają to wogle sie nie zatrzymuje.Co o tym sądzicie? _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 06 Sie 2008 19:32 Temat postu: |
|
|
Mi się zdawało, że kiedy jest na stacji i jest pauza to jedzie . Ale skoro tak sądzisz... Ja i tak dawno nie grałam w rikn. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 06 Sie 2008 19:41 Temat postu: |
|
|
To nie musi być jakiś błąd, może twórcy gry specjalnie tak zrobili...W końcu przecież to już wtedy , gdy ,, rozmawiają'' jest jak pauza. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 20 Sie 2008 10:11 Temat postu: |
|
|
Dizel napisał: | To nie musi być jakiś błąd, może twórcy gry specjalnie tak zrobili...W końcu przecież to już wtedy , gdy ,, rozmawiają'' jest jak pauza. |
Tak Dizel ma rację to nie musi być odrazu błąd w grze po za tym dziwnie by było gdyby Kretes skończył w pół słowa. _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 21 Sie 2008 15:51 Temat postu: |
|
|
To jest część gry. Na utrudnienie. Jak się robi pauzę to pociąg dalej jedzie. Czyli musisz to zakończyć albo wyłączyć poziom. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 01 Maj 2010 11:07 Temat postu: |
|
|
no u mnie też tak jest (ale nie zawsze)
i czasami jak biore pauze w ric podczas szturmu drobiu to też czasem idzie dalej
Nie odświeżamy! Jeszcze tym razem przymknę oko. Bo mogłeś nie wiedzieć. /Marta _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|