Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Sie 2008 20:30 Temat postu: Przejedzenie. |
|
|
Czy ktoś tu zna sposoby na powstrzymanie wymiotów i ich uzyskanie?No bo czasami się przejadam i mnie strzasznie boli brzuch.I czas chcę (specjalnie) wymiotować by ten ciężar zrzucić.
PS.Przepraszam że robię taki obrzydliwy temat ale muszę!!! _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 30 Sie 2008 20:43 Temat postu: |
|
|
Znam mniej wymagający sposób: nie przejadaj się. Pasi? _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Sie 2008 21:04 Temat postu: |
|
|
Tylko wymyka mi się to spod kontroli. _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 31 Sie 2008 09:16 Temat postu: |
|
|
To lepiej uważaj bo to może prowadzić to otyłości, problemów z sercem i takie tam.
A jak nie możesz się powstrzymać to już choroba, uzależnienie... _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 31 Sie 2008 14:42 Temat postu: |
|
|
Ja znam jeden sposób na wymioty (dosyć straszny, ale jak nie chcesz to nie czytaj)
Musisz sobie wsadzić palec do buzi (hehhe). Tak dosyć głęboko, aby wywołać odruchy wymiotne. Wiem to jest okropne, ale skoro chcesz wiedizeć... U mnie to zadziałało, ale to było kiedyś.
Wymiotuje również wtedy kiedy jem coś co mi nie smakuje i bardzo o tym myślę. Z przejedzenia zwymiotowałam tylko raz. Chyba po zupie. |
|
Powrót do góry |
|
|
FORUM Znawca Przygód Reksia
|
Wysłany: 01 Wrz 2008 14:04 Temat postu: |
|
|
Raz zdarzyło mi się zwymiotować, jak mnie głowa bardzo bolała. _________________ Ech... |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 01 Wrz 2008 14:14 Temat postu: |
|
|
Gdy ja wymiotuję, to zawsze lecą mi wtedy łzy z oczu . Chyba tak jest u każdego, ale nie wiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 02 Wrz 2008 15:48 Temat postu: |
|
|
Rozmowa o tym kto wymiotował
Ja jem tyle ile mi potrzeba...ale czasem mam niestrawność! _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
|