Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 22 Maj 2005 20:48 Temat postu: Reksio i monstrum |
|
|
Zacznę pisać jak skończe jedno z moich opowiadań. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 23 Maj 2005 07:53 Temat postu: |
|
|
Wreszcie skończysz jakieś opowiadanie _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Maj 2005 18:38 Temat postu: |
|
|
DoDo napisał: | Wreszcie skończysz jakieś opowiadanie | no właśnie |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 24 Maj 2005 14:29 Temat postu: |
|
|
szalony chomik napisał: | DoDo napisał: | Wreszcie skończysz jakieś opowiadanie | no właśnie | a już przestawałem wierzyć, że jakieś skończy _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 25 Maj 2005 22:02 Temat postu: |
|
|
Uwaga,uwaga bo ta piramida się jeszcze zawali! _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
TurboDiesel Norman
|
Wysłany: 01 Cze 2005 19:17 Temat postu: |
|
|
mati_za napisał: | DoDo napisał: | mati_za napisał: | Diesel napisał: | DoDo napisał: | DoDo napisał: | szalony chomik napisał: | makuta napisał: | szalony chomik napisał: | szalony chomik napisał: | DoDo napisał: | szalony chomik napisał: | DoDo napisał: | Wreszcie skończysz jakieś opowiadanie | no właśnie | a już przestawałem wierzyć, że jakieś skończy | ja też | dobre jeżzcu |
dziwaczna ta piramida | fajna ta piramida | jak ta piramida może się zawalić? | no jak, bo ja nie rozumiem |
to powinno być opowiadanie reksio i piramida na forum | hehe | bum piramida się rozpadła | Ro(spadła) tak, Ro(spadła) | ja tam nie widze żeby sie rozwaliła _________________ Diesel
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 02 Cze 2005 11:46 Temat postu: |
|
|
Wysłałem jurz Kapelusznikowi prtywatną wiadomość ze skargą. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 02 Cze 2005 17:41 Temat postu: |
|
|
Daj spokój Sz. kapelusznik nie ma czasu na takie bzdety raczej my powinniśmy tego dopilnować, ale i tak należy ci się pochwała za interwencję w tej sprawię Szalony jeźdźcu!!!!! No to tak przestańcie jak już kiedyś było mówione a nawet powstała gdzieś już o wiele większa piramida zostawiono ją jedynie tylko, dlatego bo była znaczy się jest rak jakby sztuką a po co nam coś takiego drugiego-podobnego a po za tym przez to forum się sypie. Jeżeli macie trochę zdrowego rozsądku to sami przestaniecie!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 02 Cze 2005 18:47 Temat postu: |
|
|
Prosze was przestańcie tą piramide ona tylko zasmieca forum i głupie to sie robi troche... _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 02 Cze 2005 20:00 Temat postu: |
|
|
JA Mimli i jeszcze chyba ktoś zrobiliśmy tą pierwszą piramide to był przezent dla Mimliego _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 03 Cze 2005 19:43 Temat postu: |
|
|
To Mlimli jest sabotarzystą? _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 05 Cze 2005 19:46 Temat postu: |
|
|
dobra zakończmy ten temat |
|