Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 31 Mar 2009 18:07 Temat postu: Wypadek Bryzy |
|
|
Czy słyszeliście o wypadku Bryzy w Gdyni?Ja tak.I jestem tego Świadkiem.
Samolot miał Lądować.Prtzygotowywał się do lądowania i gdy już miał wylądować dziadek mówi
-Patrze.Siedzi,Siedzi-Powiedział mój dziadek i BUM!
Dzwony na Straż Pożarną.Kupa Dymu,I Ognia.Dzwonimy,Wszyscy w szoku.A teraz o tym leci w Telewizji na TVP INFO.A tutaj wiadomości:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article351970/Katastrofa_samolotu_w_Gdyni_Sa_ofiary.html
Co o tym myślicie?[/i] _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 31 Mar 2009 18:14 Temat postu: |
|
|
To twój dziadek leciał w tym samolocie? Jeśli tak, to co z nim jest? A co o tym sądze. Nie moę dokładnie określić bo niewiadomo jak do tego doszło. Ale z tego artykułu w internecie to musiała być prawdziwa masakra. Pożar, kłęby dymu. Ech. Że też nie mają teraz porządnego pilota. Ostatnio często zdarzają się takie wypadki. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 31 Mar 2009 18:19 Temat postu: |
|
|
Nie był w samolocie.Byliśmy na spacerze.Zgineli wszyscy na pokładzie.A to się stało.Godzinę temu jak byłem na spacerze.Moja Babcia na Straż dzwoniła.On jak leciał na to lotnisko to już się bujał.Ale zginęły tylko 4 osoby.Ale wszystkie na pokładzie.
Sorry za posta pod rzą ale oglądajcie teraz w Telewizji!Bo jest! _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 31 Mar 2009 19:13 Temat postu: |
|
|
Nie wiedziałem o tym...To straszne. Na pewno będzie o tym w Wiadomościach. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 31 Mar 2009 19:53 Temat postu: |
|
|
Niestety, to smutna wiadomość. Oglądałem przed chwilą Fakty i było ta ten temat dość sporo. Załoga złożona z 4 żołnieży marynarki wojennej ćwiczyła lądowanie z 1 silnikiem (trenning). Lecieli samolotem Bryza
(właśc. "Flying Truck"). Prawdopodobnie wszyscy zginęli, choć MON jeszcze tego oficjalnie nie potwierdził. Dodam także, że takie przybżeżne lądowiska wymagają doświadczeni w lądowani i panują tam trudne warunki. Kondolencje dla rodzin ofiar.
Poza tematem:
Wnioskuję, że mieszkasz w Gdyni, prawda Agraelu? _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 01 Kwi 2009 13:54 Temat postu: |
|
|
Bingo Stryju.Mieszkam w Gdyni i jestem w szoku. _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
|